Meniu

Operatie otoscleroza Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa faci o operatie de otoscleroza in Timisoara, in urma examinarii clinice? Atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau daca ai fost diagnosticat cu o astfel de afectiune. Degradarea auzului afecteaza bunastarea sanatatii generale si, de cele mai multe ori, este o cauza a otosclerozei, o afectiune pentru care cauzele nu sunt cunoscute cu exactitate. Exista riscul sa o mostenesti pe fond genetic, dar si sa o dezvolti pe parcursul vietii. In cazul in care ai observat in ultima vreme ca te confrunti cu senzatii de ameteala, dificultati de a auzi soaptele sau, pur si simplu, auzul iti este din ce in ce mai afectat de la o zi la alta, apeleaza cu incredere la medicul ORL si afla exact care este problema de care suferi, dar si care sunt solutiile catre care iti poti indrepta atentia.

Din fericire, in Timisoara exista o unitate medicala unde poti gasi medici specializati in aplicarea operatiei de otoscleroza. Pentru a afla mai multe informatii, te incurajam sa citesti cu atentie randurile de mai jos si sa afli, de asemenea, cat de competenta este echipa medicala din orasul tau.

Cat costa o operatie de otoscleroza in Timisoara?

Ai luat hotararea de a merge la un cabinet de specialitate si de a efectua operatia de otoscleroza in Timisoara? Atunci cel mai bine ar fi sa te informezi in legatura cu preturile practicate. Iata cat trebuie sa platesti, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie otoscleroza
Rating
Website
Spitalul Municipal
Clinica-Verificata
2.000 Ron
  • Pret Operatie otoscleroza 2.000 Ron
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Act medical ireprosabil
  • Diagnosticare corecta
  • Plan eficient de tratament
  • Interventii chirurgicale ireprosabile
  • Ambianta primitoare
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de operatie de otoscleroza in Timisoara?

Fiind vorba de un oras dezvoltat din punct de vedere medical, in Timisoara ai sansa de a gasi medici specializati in operatia de otoscleroza, care te vor ajuta sa combati cu succes aceasta afectiune. Nu risca sa iti pierzi auzul, ai intotdeauna grija de sanatatea urechilor tale si asigura-te ca apelezi la ajutorul unor medici ORL cu o buna pregatire in domeniu:

Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara

Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timsoara este o varianta la care poti apela cu incredere data ai nevoie de o operatie de otoscleroza, care iti poate salva auzul. In cadrul departamentului ORL vei face cunostinta cu o echipa numeroasa de medici bine pregatiti, printre acestia numarandu-se si: conf. dr. Delia Ioana Horhat, prof. univ. dr. Marioara Poenaru, prof. univ. dr. Marin Alin Horia, sef lucrari dr. Stelian Lupescu, prof. univ. dr. Nicolae Constantin Balica, sef lucr. dr. Horatiu Stefanescu, as. univ. dr. Karina Maris, as. univ. dr. Mihaela Negru, medici primari. Fiind vorba de o unitate medicala multidisciplinara echipata cu aparaturi performante si echipamente moderne, atat consultatii, tratamentele, cat si interventiile chirurgicale decurg ireprosabil. De asemenea, atentia este indreptata in mod special catre pacient, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile.

Pretul pentru o operatie de otoscleroza este de 2.000 lei.

Unitatea medicala a obtinut o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de ajutorul primit. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, medicii reusesc sa indeplineasca un act medical ireprosabil. Diagnosticarea este intotdeauna corecta, planul de tratament aplicat este adaptat in functie de necesitatile pacientilor, iar interventiile chirurgicale decurg ireprosabil. In plus, ambianta din cabinet este una primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Singurul inconvenient este ca programarile nu sunt respectate cu precizie, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul medicului specializat in chirurgie pentru efectuarea operatiei de otoscleroza din Timisoara? Atunci iti recomandam sa apelezi la unitatea medicala amintita anterior pentru a beneficia de servicii calitative, dar si pentru a avea parte de un tratament corespunzator, fie ca este medicamentos sau chirurgical.