Meniu

ORL Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet ORL in Bacau si nu stii unde sa mergi pentru rezolvarea unei probleme cauzate de o afectiune a gatului, urechilor sau nasului. Pentru ca este greu sa faci o cercetare a pietei medicale private dintr-un oras mare precum municipiul in care traiesti sau in proximitatea caruia locuiesti, informatiile din acest articol vin sa te lamureasca si sa iti ofere raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

Citeste textul pana la capat si afla unde gasesti o clinica ORL in Bacau, care sunt standardele la care lucreaza, care sunt medicii orelisti carora ai putea sa te adresezi, precum si amanunte legate de preturi.

Cat costa o consultatie la ORL in Bacau?

Cand te hotarasti sa mergi la medic, vrei sa afli cat mai multe detalii despre experienta prin care vei trece, inclusiv despre aspectele financiare si este important pentru tine sa cunosti tariful pentru o consultatie la ORL in Bacau. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si pretul primului consult la otolaringologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Sfaturi si explicatii
 • Personal amabil
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Interior curat si primitor
Dr. Laura Asafte
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Medic profesionist si dedicat meseriei
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Diagnostic si prescriptii insotite de explicatii
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
BestClinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Consultatii temeinice
 • Investigatii de acuratete
 • Dr. Gabriela Dominte – medic excelent si persoana calda
Clinica Luxor
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
GTL Medical Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Rezultatele analizelor comunicate rapid
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii ORL din Bacau

Iti doresti, desigur, servicii de cea mai buna calitate la un cabinet ORL din Bacau si, pentru a te asigura ca faci alegerea corecta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre dotarile de care dispun clinicile, despre competentele medicilor, gama de investigatii si tratamente de otolaringologie disponibile si despre opiniile pacientilor care au solicitat aici asistenta medicala. Analizand astfel fiecare aspect, iti va fi mult mai usor sa te decizi catre care dintre unitarile medicale din clasament sa mergi pentru o consultatie.

1. Centrul Anastasios

La cabinetul ORL de la Centrul Anastasios din Bacau, dr. Mirela Ionela Zaharia, medic specialist in otolaringologie, ofera consultatii, controale, investigatii si tratamente pentru infectii ORL, tumori sau polipi maligne si benigne in structurile urechilor, nasului, gatului si capului, pierderea simturilor gustului, mirosului si auzului, apnee de somn, rinite alergice si astm, raguseala si dificultati la inghitire, tulburari de echilibru, sinuzite si migrene, operatii de polipi, septoplastie si altele. Centrul medical Anastasios pune la dispozitia bacauoanilor 12 specialitati medicale, aparatura performanta si peste 30 de medici bine pregatiti. In reteaua Anastasios se regasesc doua clinici, una in Cluj-Napoca si alta in Bacau.

Pretul consultatiei la ORL in acest centru medical este de 200 de lei.

Clinica inregistreaza un grad ridicat de multumire in randul pacientilor care i-au trecut pragul. Potrivit recenziilor din mediul online, serviciile sunt excelente, medicii profesionisti se apleaca asupra problemelor pacientilor cu rabdare si empatie, oferind explicatii despre afectiunile de care acestia sufera. De asemenea, se apreciaza ca personalul clinicii este amabil, ca timpul de asteptare este mic si ca interiorul centrului medical este curat si primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Dr. Laura Asafte

Dr. Laura Asafte, medic primar ORL, este unul dintre specialistii apreciati din Bacau, cu o experienta clinica de peste 15 ani in otolaringologie, pe care o poti gasi la Cabinetul Individual Privat ORL Clinic. Paleta de servicii include consultatii, investigatii si tratamente diverse, pentru adulti si copii: tratamente si retete pentru otite, amigdalite, faringite, sinuzite, laringite, audiometrie tonala, timpanometrie, impedansmetrie, consultanta pentru protezare auditiva si intocmire dosar CAS, diagnosticul si tratamentul tulburarilor de echilibru, radiocauterizari si tratamentul epistaxisului, extragere corpi straini, tratamentul tinitusului, sutura plagi superficiale, incizie si drenaj chisturi sebacee auriculare, incizie si drenaj abcese periamigdaliene, aerosoloterapie, ablatie fire sutura, laser-terapie pentru artrite temporo-mandibulare sau nevralgii faciale, aspiratii supuratii auriculare, anemizari tubare, prelevari secretii otice, spalaturi auriculare, punctie drenaj si lavaj sinusal.

Pentru o consultatie la acest doctor ORL din Bacau vei plati suma de 250 de lei.

Pacientii au multe cuvinte de lauda pentru acest cabinet, in care, potrivit recenziilor, serviciile sunt excelente, medicul este profesionist si dedicat meseriei, manifesta grija si empatie fata de persoanele care ii solicita ajutorul de specialitate si isi insoteste diagnosticul si prescriptiile de explicatii. Unele persoane sustin ca asistenta de la receptie este lipsita de amabilitate.

3. BestClinic

BestClinic pune la dispozitia locuitorilor din Bacau consultatii, investigatii ecografice, diagnostic si tratament de ORL, cardiologie, pediatrie si cardiologie pediatrica. La cabinetul de otolaringologie vei putea conta pe pregatirea dr. Gabriela Dominte, medic primar ORL, cu experienta la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, si competente atat pentru patologia gatului, nasului si urechilor la adulti, cat si in otolaringologia pediatrica.

Tariful pentru o consultatie la ORL este aici de 200 de lei.

Cea mai mare parte a pacientilor se declara multumiti de prestatiile cabinetelor BestClinic si considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, de profesionalismul si experienta medicilor, de consultatii temeinice si de investigatii de acuratete. Despre dr. Gabriela Dominte se spune ca este un medic excelent si o persoana calda.

4. Clinica Luxor

La cabinetul ORL de la Clinica Luxor, pacientii pot accesa consultatii, investigatii medicale de diagnosticare ORL, punctii sinusale, mese cu vasoconstrictor, cauterizare chimica, anemizari tubare, spalatura auriculara-unilateral, spalatura auriculara-bilateral, audiometrie cu impedansmetrie si reflex stapedian. O vei gasi aici pe dr. Andreea Biro, medic primar ORL,  cu experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau. Centrul medical Luxor este o clinica multidisciplinara, ce ofera servicii integrate de sanatate pentru pacientii de toate varstele, o gama larga de investigatii si tratamente, si este deservita de o echipa de medici bine pregatiti. 

Pentru o consultatie la ORL vei plati in aceasta clinica 200 de lei.

O buna parte a pacientilor apreciaza calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor si dotarile moderne ale clinicii, asa cum reiese din recenziile din mediul online. Pe de alta parte, centrul medical pare sa mai aiba de imbunatatit capitole precum punctualitatea in respectarea programarilor si amabilitatea personalului de la receptie.

5. GTL Medical Clinic

In cabinetul ORL din Ambulatoriul GTL Medical Clinic, pacientii pot solicita consultatii, investigatii medicale de diagnosticare ORL, punctii sinusale, mese cu vasoconstrictor, cauterizare chimica, anemizari tubare, spalatura auriculara-unilateral, spalatura auriculara-bilateral, audiometrie cu impedansmetrie si reflex stapedian. O echipa alcatuita din doi medici dedicati deserveste cabinetul de otolaringologie: dr. Zenovia Dumbrava, medic primar ORL, si dr. Constantina Adriana Toderita, medic specialist ORL. GTL Medical Clinic din Bacau dispune de un ambulatoriu de specialitate cu 10 specializari, spitalizare de zi, laborator de analize medicale, medicina muncii, fise medicale, psihilogie, oxigen-ozono-terapie.

Lista de preturi practicate de clinica este publicata pe site-ul web. Tariful pentru o consultatie la ORL este de 200 de lei. 

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt diferite, in functie de experienta fiecaruia. Unii declara ca medicii sunt profesionisti si ofera solutii eficiente de tratament, iar rezultatele analizelor sunt comunicate rapid. Pe de alta parte, multe persoane reclama timpul de asteptare, mult peste ora programarilor, lipsa de solicitudine a personalului si echipamentele vechi.

Concluzii

Pentru diagnostic si tratament de ORL in Bacau, te poti adresa unor clinici si cabinete de top din oras, dotate cu echipamente moderne pentru efectuarea investigatiilor si interventiilor specifice. Poti accesa aici consultatii, audiometrie, timpanograma, impedansmetrie, precum si mica chirurgie pentru afectiunile nasului, gatului si urechilor. Medici cu experienta si inalta pregatire iti vor oferi ingrijire medicala de calitate si solutii moderne pentru problemele de sanatate din sfera otolaringologiei.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit si in functie de nevoile tale medicale, cu siguranta vei lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand cabinetul ORL din Bacau, care sa iti satisfaca in mod optim exigentele.