Meniu

ORL Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu amigdale inflamate, secretii nazale abundente, dureri frecvente de cap si o sensibilitate a urechii, dar nu stii daca medicul ORL in Brasov este cel la care ar trebui sa apelezi? Ei bine, este adevarat ca medicul specialist in ORL este figura medicala competenta care te poate indruma in cazul in care te confrunti cu una sau mai multe dintre simptomele enumerate mai sus. Indiferent care ar fi problema de care suferi, daca sesizezi ca aceasta se agraveaza pe masura ce timpul trece, te incurajam sa iei tot mai mult in considerare ajutorul de specialitate oferit la clinica ORL. 

Daca si tu locuiesti in Brasov, dar nu stii care este cel mai bun medic ORL din oras si catre care clinica sa iti indrepti atentia, te incurajam sa citesti in continuare pentru a afla care sunt recomandarile noastre. Stim cat de important este un consul de specialitate la momentul potrivit, asa ca in cele ce urmeaza iti prezentam unele dintre cele mai frecventate optiuni.

Cat costa o consultatie de ORL in Brasov?

Daca ai luat hotararea de a merge la un doctor ORL in Brasov pentru a obtine o consultatie de specialitate, dar vrei sa afli totodata si care ar fi pretul acesteia, ti-am pregatit in continuare un tabel cu toate tarifele pe care trebuie sa le stii. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Promed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Empatie si amabilitate
 • Buna pregatire si experienta
 • Act medical corect
 • Rezultate excelente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Consultatii aprofundate
Dr. Gabriel Lostun
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Tratament corect
 • Consultatii amanuntite
 • Echipamente performante
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu prietenos
Medicover
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi performante
 • Buna pregatire si amabilitate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
S. Sf. Constantin
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Promptitudine si buna pregatire
 • Profesionalism si amabilitate
 • Act medical corect
 • Aparaturi performante
 • Tehnologii avansate
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Regina Maria
350 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 350 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Experienta vasta in domeniu
 • Rezultate excelente
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ORL in Brasov la care poti merge

Vrei sa ceri parerea unui medic de specialitate in ORL in Brasov cu privire la simptomele, durerile si disconfortul pe care le experimentezi in ultima vreme la nivelul sinusurilor sau urechilor? Asa cum ti-am promis, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci cu cele mai frecventate clinici din oras la care poti apela cu incredere. Te punem la curent cu informatii privind activitatea medicilor, dar si dotarile care se afla in cadrul fiecarui cabinet in parte:

1. Promed

Promed este o unitate medicala multidisciplinara din Brasov la care poti apela daca ai nevoie de ajutorul unui medic specialist in ORL. Echipa medicala este compusa din doctori cu o experienta profesionala vasta, care prioritizeaza sanatatea pacientului, indiferent cat de severa este afectiunea de care sufera. In cadrul sau fac parte si: dr. Olimpia Axinte si dr. Annamaria Laszlo, medici specialisti. Cele doua doamne doctor au urmat studii de specialitate, au absolvit facultati prestigioase, dand dovada de o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile la care poti opta se numara si: consultatie de specialitate, fibroscopie nazo-faringo-laringiana, spalatura / toaleta auriculara, recoltare secretii otice / nazale / faringiene, cauterizare cu nitrat de argint, extractie corp strain intraauricular.

Pretul pentru o consultatie de ORL la Promed este de 180 lei.

In cele peste o suta de recenzii, exista o multime de pareri pozitive cu privire la activitatea desfasurata de medici. Echipa este empatica, amabila, bine pregatita si experimentata in desfasurarea actului medical, rezultatele obtinute fiind excelente. Fiecare pacient este tratat cu atentie in functie de problema de care sufera, aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, iar atmosfera este una primitoare, toata lumea simtind ca se afla pe maini bune inca de la consultatia initiala.

Vezi parerile pacientilor despre Promed
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriel Lostun

Dr. Gabriel Lostun este un medic primar ORL in Brasov care iti poate veni in ajutor in legatura cu problemele cu care te confrunti, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile. Cabinetul monodisciplinar a fost infiintat in anul 2019 din dorinta de a trata corect fiecare pacient in functie de problemele cu care se confrunta. Ulterior, activitatea cabinetului s-a extins si catre alte servicii, in prezent oferind: consultatii pentru adulti si copii, testari de alergologie, interventii chirurgicale ORL, servicii paleatie si nursing, interventii dermatologie, recoltare probe biologice, interventii chirurgie plastica, spirometrie, EKG, polisomnografie. Alaturi de dr Gabriel Lostun isi desfasoara activitatea si dr. Catalin Stefan, medic primar in ORL, dr. Silviu Rotaru, medic specialist, dr. Sebastian Tinu, medic specialist in chirurgie, dr. Viorela Margarit, medic specialist in alergologie, dr. Loredana Patriche, medic primar in dermatologie. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatia de specialitate, biopsie, cauterizare, interventie.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Aproape toti pacientii care au apelat la dr. Gabriel Lostun se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat medicul prioritizand tratarea corecta a fiecarei persoane in parte. Consultatiile desfasurate sunt amanuntite, echipamentele care se afla in dotari sunt performante, iar rezultatele obtinute sunt excelente. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar mediul prietenos, ceea ce este un alt plus pentru pacientii cu fobie de cabinete medicale.

3. Medicover

Medicover este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca esti din Brasov si vrei sa beneficiezi de o consultatie ORL la standarde ridicate. Multe dintre consultatiile de specialitate sunt decontate prin CAS, ceea ce inseamna ca pacientii au posibilitatea de a beneficia de servicii medicale decontate. Cabinetul ORL este echipat in mod corespunzator cu unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul cat mai ireprosabil. Echipa medicala se asigura ca toate serviciile puse in aplicare sunt corect adaptate in functie de necesitatile pacientului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente.

Pretul pentru o consultatie ORL la Medicover este de 200 lei in cazul pacientilor fara asigurare medicala.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere activitatea ireprosabila a cadrelor medicale care se asigura ca totul decurge corect. Cabinetul este dotat cu aparaturi performante si dispune de echipe medicale bine pregatite in domeniu, amabile care stiu exact cum sa trateze corect pacientul in functie de simptomele cu care se confrunta. Rezultatele sunt excelente, iar atmosfera primitoare. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu strictete.

4. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin din Brasov este o alta unitate medicala prestigioasa catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unul medic cu o buna pregatire in ceea ce priveste specialitatea ORL. Colectivul acestui departament medical este compus din: dr. Dan Berariu, dr. Lucian Oncescu, medici primari ORL, dr. Georgiana Maria Iorga si dr. Mihaela Vlasceanu, medici specialisti ORL, care se afla in relatii contractuale cu CAS. Printre serviciile destinate atat adultilor, cat si copiilor pe care le pun in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, interventii chirurgicale ireprosabile cu ajutorul tehnologiilor avansate, diagnosticare si tratare corecta.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 180 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile spitalului Sf. Constantin au apreciat promptitudinea, buna pregatire, profesionalismul si amabilitatea de care cadrele medicale au dat dovada in desfasurarea actului medical. Departamentul de ORL este echipat cu aparaturi performante si tehnologii avansate, ceea ce determina obtinerea unor rezultate ireprosabile. In plus, pacientii beneficiaza de o atmosfera primitoare. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara.

5. Regina Maria

Reteaua de sanatate Regina Maria care are sedii extinse in toate orasele mari din tara, printre care si Brasov, este o alta varianta catre care pacientii isi pot indrepta atentia daca au nevoie de ajutorul unui specialist in ORL. Din cadrul acestei echipe fac parte urmatorii medici: dr. Liviu Albeanu, dr. Iustina Adrian, dr. Alina Anglitoiu, dr. Andrei Antoneac, dr. Madalina Axinte  Ungureanu, dr. Maria Balasa, dr. Adina Ban, dr. Andreea Banu, dr. Janina Becherescu si dr. Christian Boboc. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ablatie papilom amigdalian cu anestezie locala, audiometrie, cauterizare pata vasculara, criptoliza cu radiofrecventa/laser, extractie corp strain nas/ureche/faringian etc.

Pretul pentru o consultatie ORL incepe de la 350 lei si ajunge la 420 lei. 

Profesionalismul si buna pregatire sunt doar doua dintre calitatile care definesc activitatea medicilor si de care pacientii se declara multumiti. Departamentul este bine echipat, cu aparaturi de ultima generatie si dispune de medici cu o experienta vasta in domeniu, asigurand rezultate excelente pentru fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Daca si tu locuiesti in Brasov si vrei sa ai parte de ajutorul medicului ORL pentru depistarea problemei cu care te confrunti, dar si pentru tratarea eficienta a acesteia, te incurajam sa iei in considerare una dintre unitatile medicale prezentate anterior in articol. Echipele prezentate mai sus dau dovada de implicare si o buna pregatire in domeniu, asigurandu-ti cele mai bune rezultate.