Meniu

ORL Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de sanatate ale gatului nasului si urechilor au numeroase implicatii asupra functiei digestive si functiei respiratorii, dar si asupra comunicarii cu ceilalti si asupra organelor de simt, de aceea orice tulburare trebuie rezolvata fara intarziere, in cazul tau la un cabinet ORL din Bucuresti sector 5. Nevoia de asistenta medicala poate fi de multe ori neasteptata si presanta, de aceea este de inteles ca nu ai nici timp, nici energie de a cerceta piata medicala din aceasta zona a Capitalei, pentru a identifica o clinica cu standarde inalte de lucru, care sa iti satisfaca exigentele.

In articolul de fata vei gasi o prezentare a celor mai bune servicii ORL din sectorul 5 al Bucurestiului si informatii care sa te ajute sa identifici unitatea medicala catre care ar trebui sa te indrepti.

Cat costa o consultatie la ORL in Bucuresti sector 5?

Pregatirea pentru vizita la medic intr-o clinica privata cu servicii de ORL in Bucuresti sector 5 presupune si achitarea onorariului medicului pentru consultatia initiala si alte servicii. In tabelul de mai jos vei afla care sunt cele mai bune clinici in specializarea medicala de care ai nevoie, precum si conditiile de tarifare pentru consultatii, ale fiecareia dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Raluca Baican
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si competent
 • Calm, rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
 • Gama variata de investigatii si metode terapeutice
Medsana
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Clinica moderna
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Curatenie impecabila
 • Timp de asteptare mare
Spitalul Hipocrat
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Dr. Elena Banica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Unitate medicala moderna
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si dedicat meseriei
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Solutii medicale eficiente
 • Programari nerespectate
Ais Clinics & Hospital
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Servicii integrate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Timp de asteptare mare
 • Organizare deficitara la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii ORL din Bucuresti sector 5

Cand te decizi sa mergi la medic pentru a rezolva o problema de sanatate, iti doresti in mod firesc cele mai bune servicii, iar cele de ORL in Bucuresti sector 5 nu fac exceptie. Chiar daca stii ca ai la dispozitie un clasament alcatuit pe criterii obiective, vrei totusi sa faci propria evaluare pe baza unor repere proprii in ceea ce priveste calitatea prestatiilor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi toate informatiile de care ai nevoie: amanunte despre standardele de lucru ale unitatilor medicale din top, despre echipamentele de care dispun, despre calificarile medicilor, si, nu in ultimul rand, despre opiniile pacientilor tratati in cadrul lor.

1. Dr. Raluca Eana Baican 

Dr. Raluca Eana Baican este medic specialist ORL si activeaza in cadrul Clinicii Medic Line din Bucuresti sector 5, centru medical polivalent, cu peste 30 de specializari medicale, imagistica medicala si explorari functionale. La cabinetul ORL ai posibilitatea decontarii consultatiei prin Casa de Asigurari de Sanatate, intrucat medicul are contract de colaborare cu aceasta institutie. Dr. Baican pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii si proceduri: consultatie, control, ablatie papilom orofarigian, aerosoli, aspiratie auriculara, audiograma, cauterizare ORL, endoscopie otica, extractie corp strain din regiunea ORL, extractie dop cerumen, fibroscopie ORL, incizie flegmon periamigdalian, infiltratie punct Arnold, repozitionare otoliti, spalaturi auriculare, teste vestibulare, tubinotomie cu radiofrecventa si referat medical.

Lista de preturi este afisata pe site-ul web. Pentru o consultatie la ORL vei plati aici suma de 200 de lei.

Pacientii au o parere excelenta despre acest cabinet, despre serviciile sale de calitate, despre profesionalismul si competentele medicului, despre calmul, rabdarea si amabilitatea manifestate fata de pacienti si despre tratamentele eficiente. Totodata, persoanele tratate aici considera ca gama de investigatii si metode terapeutice a cabinetului este vasta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raluca Eana Baican 
Vezi Pareri

2. Medsana

Pentru servicii ORL la standarde inalte, te poti adresa Clinicii Medsana Cotroceni din Bucuresti sector 5, unitate medicala cu o prezenta constanta, din anul 1996, pe piata de sanatate privata din Capitala. Vei gasi aici o paleta variata de investigatii si tratamente: consultatii, controale, anemizarea pituitarei, aspiratie supuratii ureche, audiometrie, fibroscopie, extratie corp strain, incizie flegmon paramigdalian, incizie hematon sept nazal, insuflatii tubare, repozitionare otoliți, programe de reeducare, pansamente, prelevare secretie otica, probe vestibulare, redresarea piramidei nazale, spalaturi nazale si auriculare, tratamente abcese flegmoane. Te vei adresa aici unuia dintre cei doi medici: dr. Carmen Padure, medic primar ORL, sau dr. Alexandra Madalina Bizdu Branovici, medic specialist ORL. Medsana este o clinica medicala cu multiple specializari, cu doua puncte de lucru in Bucuresti, laborator de analize si o policlinica in Ploiesti.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul acesteia. Pentru o consultatie la medic primar vei plati suma de 300 de lei. O consultatie cu fibroscopie inclusa, la medic specialist, te va costa 340 de lei.

Pacientii care au beneficiat aici de consultatii si tratamente considera ca Medsana Cotroceni este o clinica moderna, cu echipamente performante, personal amabil, medici profesionisti si curatenie impecabila. Sunt si pacienti nemultumiti de timpul de asteptare si de lipsa locurilor de parcare.

3. Spitalul Hipocrat

Spitalul Hipocrat Rahova din Bucuresti sector 5 este una dintre unitatile medicale de top careia te poti adresa pentru servicii ORL: consultatii, controale, aerosoli, anestezie locala, aspiratie nazala si otica, cauterizare chimica leziuni aftoase si pete vasculare, extractii de corpi straini, extractii dop cerumen, fibroscopie, incizie flegmon periamigdalian, incizie si drenaj auricular, injectie cornet inferior, repozitionare otoliti, mesa auriculara, mesa nazala, probe vestibulare, pulverizare intraauriculara, sutura plaga superficiala, tamponament nazal, toaleta auriculara, video-endoscopie nazala, video-otoscopie. Dr. Andreea Teofana Carazanu, medic specialist ORL, si dr. Marina Grozavu Prisecaru, medic specialist ORL, pun la dispozitia pacientilor aceste servicii in ambulatoriu. Clinica Medicala Hipocrat 2000 a fost infiintata in anul 1996 si este astazi unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator.

O consultatie de ORL in acest spital are pretul de 280 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru serviciile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Ca aspecte pozitive se amintesc profesionalismul medicilor, dotarile moderne, aparatura de ultima generatie si tratamentele cu rezultate bune. Pe de alta parte, multe persoane spun ca exista o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si ca receptia raspunde greu la telefon.

4. Dr. Elena Banica

La cabinetul de ORL si Vestibulogie Dr. Elena Banica din Bucuresti sector 5 vei gasi solutii medicale competente pentru problemele de sanatate ale gatului, nasului si urechilor, precum si pentru vertij. Dr. Elena Banica este medic primar ORL, membru in Societatea Romana de Rinologie membra din 2011, Societatea Franceza de Kinesiterapie Vestibulara din 2012 si Societatea Internationala de Otoneurologie din Franta incepand cu anul 2015. Are specializare in vestibulologie V.I.R.E. obtinuta la Cannes in 2011.

Tariful pentru o consultatie ORL este de 300 de lei in acest cabinet.

Pacientii cabinetului apreciaza ca este o unitate medicala moderna, cu servicii de calitate, un medic profesionist si dedicat meseriei, cu grija si empatie fata de persoanele care ii solicita asistenta medicala. Totodata, cei tratati spun ca au beneficiat de solutii medicale eficiente. Sunt si recenzii care consemneaza aspecte mai putin placute ale experientei la ORL, cum ar fi timpul de asteptare mare.

5. Ais Clinics & Hospital

La cabinetul ORL de la Ais Clinics & Hospital vei gasi o gama larga de servicii pentru diverse afectiuni ale nasului, gatului si urechilor: consultatie, control, consultatie la domiciliu, aerosoli, anmizare mucoaza nazala, anestezie pentru mici interventii, aspiratii auriculare si nazale, cauterizari, extractie corpi straini, extractie dop cerumen, incizie furunculi in zona ORL, incizie si drenaj flegmon, mesare auriculara, pansament nazal, punctie auriculara, scoatere fire sutura, sutura plaga ORL, tamponament nazal, certificate si adeverinte medicale, referat medical pentru pensie de handicap. Aici activeaza doi medici bine pregatiti, cu experienta clinica bogata: dr. Angelica Druga Polatos, medic primar ORL, si dr. Adriana Cataloiu, medic primar ORL. Reteaua medicala a fost fondata in anul 2005, ajungand in prezent la un numar de patru clinici care isi desfasoara activitatea in cladiri medicale moderne, dotate cu aparatura ultraperformanta, deservind peste 20 de specialitati.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul web. O consultatie ORL la cabinet are pretul de 220 de lei, in timp ce consultatia la domiciliu costa 350 de lei.

Opiniile pacientilor fata de experienta inregistrata la Ais Clinics & Hospital depind de serviciile accesate de fiecare dintre acestea si reflecta grade de multumire diferite. Pe de o parte, se apreciaza serviciile integrate, aparatura performanta si medicii profesionisti. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte mai putin favorabile precum timpul de asteptare mare, deficientele de comunicare ale personalului de la receptie in relatia cu pacientii si aglomeratia din sala de asteptare.

Concluzii

Daca esti in cautarea unor servicii ORL in Bucuresti sector 5, ai toate sansele sa beneficiezi de un diagnostic corect si de tratamente eficiente la clinicile si cabinetele de top specializate in otolaringologie. Unitatile medicale sunt dotate cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii diagnostice si mici interventii din sfera ORL. Cabinetele sunt deservite de medici apreciati, profesionisti, cu experienta clinica vasta. In cadrul lor poti beneficia de referate medicale bine intocmite, certificate pentru angajare si pentru comisiile de expertiza pentru handicap si pensie.

In functie de nevoile tale si de oferta de servicii ORL a clinicilor si cabinetelor din sector 5, despre care ai aflat informatii relevante din acest articol, cu siguranta vei putea lua acum o decizie inspirata pentru sanatatea ta si rezolvarea problemelor medicale ale gatului, nasului sau urechilor.