Meniu

ORL copii Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici sau a unui cabinet individual care sa ofere servicii ORL pentru copii in Brasov, informatiile din articolul de fata iti vor fi foarte utile! Prin parcurgerea randurilor de mai jos, vei descoperi unde isi practica meseria medicii ORL care dispun de cunostintele necesare pentru a-i oferi copilului tau un plan de tratament personalizat in urma consultului. 

Indiferent ca este vorba de o clinica din Brasov sau dintr-un alt oras, consultul initial consta mai mult intr-o discutie, prin intermediul careia medicul se familiarizeaza cu situatia pacientului. In cazul in care informatiile obtinute nu sunt suficiente pentru un diagnostic concret, medicul poate recomanda efectuarea unor analize si investigatii suplimentare. 

Cat costa o consultatie ORL pentru copii in Brasov 

In functie de clinica aleasa pentru efectuarea consultatiei ORL a copilului tau in Brasov, preturile pot fi mai mult sau mai putin accesibile. Nu exista diferente mari intre tarifele consultatiilor de specialitate, insa lucrurile nu sunt la fel de simple pentru diversele investigatii si interventii pe care le poate efectua o persoana. Foloseste tabelul de mai jos drept punct de pornire pentru a te informa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gabriel Lostun
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Consultatii online
 • Locatie centrala
 • Acces la internet
 • Atmosfera placuta
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
RMN Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete care ofera servicii ORL pentru copii in Brasov 

Ti-am pregatit o lista cu cinci cabinete ORL pentru copii din Brasov, spre care te poti orienta pentru a-l programa pe cel mic la un consult. Pe baza informatiilor obtinute in urma consultatiei, medicul iti va prezenta optiunile de tratament. Tine cont de pregatirea, experienta si reputatia obtinuta de personalul medical de la clinicile de mai jos, inainte de a lua o decizie: 

1. Dr. Gabriel Lostun 

Primul cabinet la care pot apela parintii pentru a-i programa pe cei mici la un consult ORL pediatric in Brasov este cel al Dr. Gabriel Lostun, medic primar. Competentele sale includ chirurgia endoscopica rinosinusala, audiologia, chirurgia apneei de somn si chirurgia otica. Tot aici isi desfasoara activitatea Dr. Catalin Stefan, medic primar si Dr. Silviu Rotaru, medic specialist. In afara de consultatiile de specialitate, la cabinet se mai pot realiza biopsii si diverse interventii chirurgicale. De asemenea, daca unui pacient ii este imposibil sa se prezinte la cabinet din diverse motive, acesta poate beneficia de un consult online, prin completarea formularului de pe site. Medicul va raspunde prin E-mail in cel mai scurt timp. Cu privire la programul de lucru, cabinetul este deschis de luni pana vineri intre orele 9 si 17. 

Pretul consultatiei initiale este de 250 de lei. 

In urma vizitei la cabinetul Dr. Gabriel Lostun, mai multe persoane au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, datorita profesionalismului si amabilitatii. Medicii ofera explicatii pe intelesul tuturor, intr-o maniera placuta, ceea ce-i determina pe oameni sa recomande mai departe serviciile de aici. Datorita locatiei centrale, cabinetul este accesibil din toate zonele orasului. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gabriel Lostun 
Vezi Pareri

2. Spitalul Sf. Constantin  

Spitalul Sf. Constantin iese in evidenta datorita portofoliului sau variat de specializari medicale: alergologie, cardiologie, chirurgie, psihoterapie, ORL pentru copii si multe altele, in Brasov. Departamentul de ORL este alcatuit atat din medici primari, precum Dr. Dan Berariu si Dr. Lucian Oncescu, dar si din medici specialisti ca Dr. Georgiana Maria Iorga si Dr. Mihaela Vlasceanu. Trei dintre acesti medici se afla in contract cu CAS, asa ca persoanele asigurate pot beneficia de consultatii in mod gratuit, daca se programeaza prin intermediul biletului de trimitere. Serviciile pe care le pot efectua acestia includ endoscopia nazala sau nazofaringiana, toaleta auriculara, extragerea corpilor straini, punctia sinusala etc. In plus, sectia ORL dispune de un compartiment de audiologie si protezare auditiva, care face posibila efectuarea unor investigatii complexe. 

O consultatie ORL costa 250 de lei, iar daca in pachet este inclusa si endoscopia nazala sau nazofaringiana, atunci tariful creste la 320 de lei. 

Seriozitatea si amabilitatea reprezinta caracteristicile apreciate de mai multe persoane care au interactionat cu personalul medical din cadrul Spitalului Sf. Constantin. Spatiul este unul curat si placut, in care normele de igiena sunt respectate cu strictete. In acelasi timp, oamenii au atras atentia asupra programarilor nerespectate, din cauza organizarii slabe. 

3. RMN Diagnostica  

Echipa din cadrul centrului RMN Diagnostica este alcatuita din trei medici specialisti care ofera servicii ORL copiilor si adultilor in Brasov. Mai exact, din echipa fac parte Dr. Alina Coca, Dr. Maria-Miruna Cobila si Dr. Mihaela Vlasceanu. Portofoliul de servicii contine consultatia de specialitate, fibroscopia si trusa de sterilizare. De asemenea, dintre cei trei medici mentionati, Dr. Alina Coca se afla in contract cu CAS, asa ca persoanele care apeleaza la serviciile sale pot beneficia de ele in mod gratuit cu ajutorul biletului de trimitere. O programare se poate face foarte usor prin completarea formularului disponibil pe site, insa oamenii pot opta si pentru un telefon, daca le este mai convenabil asa. 

Cu privire la pretul consultatiei ORL, acesta este de 220 de lei. Pentru pachetul in care este inclusa si fibroscopia, pretul creste la 325 de lei. 

Experienta pozitiva de care au avut parte mai multe persoane care au optat pentru o programare la RMN Diagnostica se datoreaza personalului medical de aici, care da dovada de profesionalism si acorda o atentie deosebita pacientului. Totusi, personalul de la receptie a lasat o impresie neplacuta mai multor oameni, intrucat nu este suficient de pregatit pentru interactiunea cu pacientii. Nici programarile nu sunt mereu respectate. 

Concluzii

Prin urmare, clinicile de mai sus iti ofera posibilitatea de a-l duce pe cel mic la un medic ORL pentru copii in orasul Brasov. In functie de particularitatile cazului, tratamentul poate sa fie unul simplu sau ceva mai complex, precum o interventie chirurgicala. Bineinteles, daca nu esti de acord cu diagnosticul pus de un medic, poti opta oricand pentru o a doua opinie la o alta clinica din oras.