Meniu

ORL copii Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile nasului, gatului, urechilor, ale cailor respiratorii superioare si sinusurilor la varste fragede sunt foarte frecvente, iar nevoia de serviciile unui cabinet ORL copii in Cluj poate aparea oricand. Fie ca este vorba despre alergii sezoniere, de raceli, viroze, otite, sinuzite, faringite si laringite, fie de alte probleme functionale in legatura cu structura organelor implicate, un medic pediatru specialist in otorinolaringologie sau ORL poate pune un diagnostic precis si poate recomanda un tratament eficient.

Unde poti gasi un cabinet ORL copii in Cluj?

Problemele nasului, gatului si urechilor copiilor depasesc de multe ori competenta medicului de familie si atunci este necesara o consultatie la un cabinet ORL copii. In Cluj, se poate apela la un orelist bun la una dintre clinicile sau cabinetele cu servicii de calitate din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ProVisual
Clinica-Verificata
150-180 Ron
 • Pret Consultatie 150-180 Ron
 • Medici profesionisti, intelegatori si delicati cu pacientii
 • Organizare buna
 • Consultatii, tratamente si interventii de exceptie
Cardiomed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Aparatura de ultima ora in cabinetul ORL
 • Personal amabil la receptie
 • Tratamente ORL prin radiofrecventa
 • Consultatiile ORL se deconteaza prin CJAS Cluj
 • Lipsa locurilor de parcare
 • Timpi mari de asteptare
Clinica Nova
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Promptitudinea si profesionalismul medicilor
 • Precizia diagnosticului
 • Rezultate bune cu pacientii copii
 • Spatiu curat si placut
Centrul de Pediatrie
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Ambient placut, care ajuta copiii sa se relaxeze
 • Medici caracterizati de blandete, amabilitate si empatie
 • Programari efectuate pe termen scurt
 • Superficialitatea unora dintre medici si lipsa de rabdare fata de copii
CosMedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Spatiu curat
 • Punctualitatea in respectarea programarilor ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune cabinete ORL copii in Cluj

Pentru diagnosticul si tratamentul in conditii optime al micilor pacienti, parintii pot apela la unul dintre cabinetelor ORL copii din Cluj, din cadrul unor clinici de top, renumite pentru calitatea serviciilor si recomandate de clientii multumiti.

1. Pro Visual

Servicii medicale de ORL copii se pot obtine la ProVisual, clinica oftalmologica si centru pediatric din Cluj-Napoca, fondat de dr. Gabriela Bîrlea. Amplasat intr-o zona a orasului rezervata centrelor de sanatate, usor accesibila, clinica ofera servicii medicale de calitate, cu personal bine pregatit si aparate de investigatie de ultima generatie, prietenoase cu pacientii.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. O consultatie cu programare costa 150-180 lei, iar pentru consultatia in regim de urgenta se va plati suma de 200 lei. In cazul consultatiei simultane a doi frati, cabinetul ORL ofera o reducere de 20% din costul consultatiei pentru cel de-al doilea copil.

Pacientii recomanda consultatiile, tratamentele si interventiile realizate la aceasta clinica. Ei au remarcat calitatea exceptionala a serviciilor medicale, profesionalismul, intelegerea si delicatetea personalului, amabilitatea receptionerelor, organizarea impecabila. Exista si clienti nemultumiti, care sustin ca nu au fost tratati cu grija si atentia cuvenita serviciilor pentru care au platit.

Vezi parerile pacientilor despre ProVisual
Vezi Pareri

2. Cardiomed

Cardiomed Cluj este un centru de imagistica performant, care ofera pacientilor 18 specializari medicale, printre care si ORL copii. Aici activeaza peste 130 de medici primari si specialisti, cadre universitare cu vasta experienta clinica, personal care se angajeaza sa puna la dispozitia clujenilor servicii medicale de calitate.

Tarifele pentru ORL sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie se percepe suma de 250 lei. Cardiomed ofera zilnic pacientilor asigurati prin CNAS consultatii gratuite ORL, atat pentru copii, cat si pentru adulti. 

Pacientii au cuvinte de multumire fata de calitatea serviciilor medicale de la Cardiomed. In recenziile lor sunt amintite profesionalismul si rabdarea medicilor, respectarea programarilor, comportamentul amabil al personalului de la receptie. Exista si cateva pareri mai putin favorabile, care se refera la lipsa locurilor de parcare si neintelegeri referitoare la decontarea anumitor servicii la pacientii cu trimitere.

3. Clinica Nova

Clinica Nova din Cluj este specializata in probleme legate de vertij, ameteala, explorari ORL, unde se poate beneficia de servicii pentru ORL copii. Centrul pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii legate de patologia urechii interne si problemele de echilibru, patologia auzului, ORL pentru adulti si copii, chirurgie cu radiofrecventa.

O consultatie ORL la aceasta clinica ii va costa pe parintii copilului 280 lei, iar in regim de urgenta se mai adauga 100 lei. Centrul medical are contract cu CAS, deci se poate beneficia de consultatii cu trimitere de la medicul de familie.

Recenziile pacientilor consemneaza multumirea acestora fata de serviciile clinicii Nova din Cluj. Se mentioneaza promptitudinea si profesionalismul medicilor, precizia diagnosticului, caldura si rabdarea in relatie cu pacientii copii. Amabilitatea receptionerelor si cadrul placut si curat sunt alte plusuri ale clinicii.

4. Centrul de Pediatrie

Problemele de sanatate ale celor mici se pot trata la Centrul de Pediatrie din Cluj, o clinica in care activeaza numeroase specializari, printre care si ORL copii. Se pot accesa serviciile cabinetelor medicale din cele trei locatii ale centrului (Nemo, Mario si Lego), care pune la dispozitia parintilor consultatia copiilor la domiciliu, pe langa cele oferite in cadrul clinicii.

Pentru o consultatie ORL la cabinet se va achita suma de 220 lei, iar pentru un control (in termen de pana la 5 zile de la consultatie), 160 lei.

Opiniile parintilor micilor pacienti sunt in mare masura pozitive si tin de experientele avute cu medicii cu care au interactionat. Recenziile favorabile privesc ambientul placut, care ii ajuta pe copii sa se relaxeze si sa coopereze cu doctorii. In acelasi timp, se mentioneaza blandetea, amabilitatea si empatia personalului. Clientii spun ca au fost programati relativ repede fata de alte clinici unde se asteapta mai mult pentru o consultatie. Exista si multe recenzii despre superficialitatea unora dintre medici, raceala acestora si lipsa de rabdare fata de copii.

5. Cosmedica

Centrul Medical Cosmedica din Cluj-Napoca este dedicat solutionarii problemelor de sanatate in domeniile ORL adulti, ORL copii, dermatologie si medicina dentara. Medicii care activeaza aici au dobandit experinta in clinici universitare europene de prestigiu, precum cele din Munchen, Heidelberg, Wurzburg, Mannheim, Leiden si Paris.

O consultatie pediatrica ORL are un pret de 250 lei.

Pacientii clinicii sunt in general multumiti de serviciile de aici si mentioneaza igiena impecabila din interior, act medical de calitate, caracterizat de profesionalismul și amabilitatea medicilor. Exista si pacienti nemultumiti, in special de faptul ca programarile facute nu au fost respectate.

Concluzii

Cabinetele ORL copii din Cluj functioneaza in clinici medicale de top, renumite pentru calitatea serviciilor, pentru eficienta diagnosticelor, tratamentelor si interventiilor si pentru personalul caracterizat de profesionalism si blandete in abordarea problemelor copiilor. Asadar, problemele de sanatate a nasului, gatului si urechilor celor mici isi vor gasi o rezolvare eficienta si blanda in mainile orelistilor din orasul din inima Transilvaniei.