ORL Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai probleme cu functionarea normala a sistemului respirator pe caile superioare, cu organele auzului si ale vorbirii, acestea sunt de competenta unui specialist in otolaringologie, pe care il poti gasi la un cabinet sau o clinica ORL din Bucuresti. Iti doresti desigur servicii de calitate, insa nu ai nici timpul, nici energia sa intreprinzi o cercetare a pietei private de sanatate din Capitala, pentru a le identifica.

Te poti baza insa pe clasamentul clinicilor si cabinetelor specializate, disponibil in acest articol, dupa lectura caruia vei sti unde sa mergi pentru solutii medicale eficiente si care este cel mai bun medic ORL din Bucuresti, in functie de nevoile si exigentele tale.

Cat costa o consultatie la ORL in Bucuresti?

Rezolvarea problemelor medicale de domeniul otolaringologiei incepe pentru tine cu o consultatie la ORL in Bucuresti. Inainte de a inregistra insa o programare pentru aceasta prima examinare de catre un specialist, vrei sa afli care este pretul serviciului, pentru a-ti pregati bugetul necesar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor cu servicii ORL, precum si tariful perceput pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ionescu
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Act medical complex si complet
 • Investigatii amanuntite
 • Aparatura de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Preturi mari
Clinica Dr. Mocanu
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Servicii excelente
 • Interior moderne
 • Dotari ultraperformante
 • Dr. Bogdan Mocanu, competenta si profesionalism
 • Empatie fata de persoanele suferinde
 • Solutii medicale eficiente
Clinica Nova
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Metode moderne de diagnostic
 • Tratamente si interventii cu rezultate excelente
 • Timp de asteptare mare
Clinica Medicum
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii prompte
 • Act medical de calitate exceptionala
 • Cei mai buni profesionisti in domeniu
 • Consultatii si tratamente pentru intreaga familie
 • Medici empatici si comunicativi
 • Rezolvare eficienta a problemelor
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Dr. Daniela Birsan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, cu experienta
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Comunicare buna cu persoanele de toate varstele
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici si cabinete ORL din Bucuresti

Desi te bucura existenta acestui clasament al celor mai bune servicii ORL din Bucuresti, ai vrea sa poti face chiar tu evaluarea clinicilor si cabinetelor din top si sa decizi care ar fi cel/cea mai potrivit/-a pentru nevoile tale medicale. Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte relevante pentru standardele lor de lucru, informatii care te vor ajuta sa te hotarasti. Poti citi despre dotarile cu echipamente, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Dr. Daniela Ionescu

Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu este un centru medical din Bucuresti specializat in otolaringologie pentru copii si adulti, in care pacientii pot accesa consultatii, proceduri, consult ORL online, consultatii la domiciliu, investigatii specifice, interventii cu laser si radiofrecventa, mici interventii si interventii chirurgicale clasice. Clinica este organizata in mai multe departamente specializate: rinologie, faringologie, otologie, laringologie, ORL pediatrie si fitoterapie. Dr. Daniela Ionescu, fondatorul clinicii, este medic primar ORL, cu experienta in cadrul unor spitale publice – Spitalul Coltea, Spitalul de Pediatrie Marie Curie, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, si in cadrul unor clinici private din Capitala.

Lista de preturi pentru servicii este afisata pe site-ul web. Consultatia la un doctor ORL in Bucuresti in aceasta clinica are pretul de 450 de lei. Pentru consultatia la dr. Daniela Ionescu se percepe un tarif de 700 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la acesta clinica ORL din Bucuresti si mentioneaza ca au beneficiat de servicii de calitate, de un act medical complex si complet, de investigatii amanuntite, cu aparatura de ultima generatie si de interventii care au dus la rezolvarea problemelor de sanatate. Unele dintre persoanele care au lasat recenzii in mediul online apreciaza ca unitatea medicala are preturi ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Daniela Ionescu
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Mocanu

In Clinica Dr. Mocanu din Bucuresti functioneaza doua cabinete ORL, un cabinet de oftalmologie, laboratoare de hematologie, bacteriologie si biochimie. Un bloc operator si paturi pentru spitalizare a pacientilor care au nevoie de interventii chirurgicale ORL este disponibil la etajul cladirii. Sectia de chirurgie ORL este dotata cu cele mai moderne echipamente medicale din tara, printr-o investitie efectuata intr-un program finantat din fonduri europene. In cadrul consultatiilor, cu ajutorul unui aparat performant ATMOS S 61 Servant ENT workstation, se pot efectua investigatii de acuratete in sfera ORL: investigatii microscopice, endoscopie in format Full-HD cu tije rigide si endoscopie flexibila, fibroscopie, stroboscopie, impedanta, rinomanometrie.  Clinica specializata in otolaringologie este fondata de dr. Constantin Mocanu, medic primar ORL, membru al Academiei Americane de ORL, membru al Academiei Internationale de ORL, si de fiul sau, dr. Bogdan Mocanu, medic primar ORL, asistent universitar, doctor in stiinte medicale.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Consultatia la unul dintre ORL-istii clinicii te va costa aici 350 de lei.

Pacientii au numeroase cuvinte de lauda pentru aceasta clinica si apreciaza serviciile excelente, interiorul modern, dotarile ultraperformante, competentele medicului Bogdan Mocanu, rabdarea si meticulozitatea in actul medical, empatia fata de persoanele suferinde, precum si solutiile medicale eficiente.

3. Clinica Nova

Clinica Nova din Bucuresti este specializata in tratamente pentru vertij, ameteala, tinitus, in explorari ORL, audiologie, sforait si apnee in somn, interventii pentru rinite, amigdalite, sforait, fren, epistaxis si alergologie. Cu o experienta de peste 20 de ani, aparatura de ultima generatie, unica in Romania si medici ultraspecializati, clinica s-a impus ca centru de excelenta in vertij si tulburari de echilibru. Pentru ORL in Bucuresti poti beneficia de consultatii decontabile cu bilet de trimitere de la medic de familie sau de la alt specialist in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, la sediul Globului. Serviciile ORL se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Echipa medicala este alcatuita din sapte medici specializati in otolaringologie. Clinica Nova dispune de doua sedii de lucru in Bucuresti – Clinica Nova Globului si Clinica Nova Traian, precum si de un sediu in Cluj-Napoca.

Preturile practicate pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru consultatie de ORL se percepe suma de 280 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, pacientii sunt de parere ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, ca au fost abordati cu amabilitate si empatie, ca metodele de diagnostic sunt din cele mai moderne si ca tratamentele si interventiile au avut rezultate excelente. Multe dintre persoanele tratate aici sunt nemultumite de timpul mare de asteptare, care depaseste ora programata pentru intrarea in cabinetul medicului.

4. Clinica Medicum

La cabinetul ORL de la Clinica Medicum, pacientii au acces la consultatii, controale, videoscopie nazala, videoscopie otica, timpanograma si tratamente diverse: anemizare nazala, anestezie locala, aspiratie auriculara, aspiratie nazala pentru adulti si copii, extractie corp strain, incizie, drenaj, toaleta auriculara, miringotomie, pulverizare intraauriculara, recoltare secretie si altele. Nu mai putin de cinci medici specialisti in otolaringologie activeaza in cadrul acestui departament. Clinica Medicum din Bucuresti reuneste cabinete in 30 de specializari medicale, investigatii imagistice si explorari functionale diverse.

Pretul unei consultatii la ORL in acest centru este de 300 de lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii Medicum se declara in cea mai mare parte multumiti, consemnand, in recenziile lasate, ca au beneficiat de servicii prompte si un act medical de o calitate exceptionala. Medicii de aici sunt considerati drept unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniile in care activeaza. Este apreciat faptul ca se pot accesa consultatii si tratamente pentru intreaga familie. Totodata, se aminteste ca personalul medical este empatic si are o comunicare buna cu pacientii, raspunzand eficient la problemelor acestora. Nemultumirile unora dintre pacienti provin din lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

5. Dr. Daniela Birsan

Cabinetul Medical Individual Dr. Daniela Birsan se adreseaza locuitorilor din Bucuresti si servicii ORL complexe, pentru adulti si copii: consultatie, control, examen ORL cu mijloace optice – fibroscop, extractie corpi straini, extractie dop cerumen, tamponament anterior, toaleta endoauriculara, probe de repozitionare vestibulara, cauterizare chimica pentru epistaxis si tratamente cu aerosoli. Dr. Daniela Birsan este medic primar ORL in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Consultatiile se pot accesa atat pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, cat si contra-cost.

Preturile serviciilor in sistem privat sunt postate pe site-ul web. O consultatie la acest medic ORL are un tarif de 200 de lei.

Pacientii declara ca au avut o experienta buna in acest cabinet, cu servicii de calitate, un medic profesionist, cu experienta, rabdare si empatie, care comunica bine cu persoanele de toate varstele si ofera solutii eficiente de tratament.

Concluzii

Serviciile ORL in Bucuresti se ridica la inaltimea standardelor medicale pentru o capitala europeana, in clinici specializate si cabinete moderne din cadrul unor centre medicale de top. Aparatura de ultima generatie permite investigatii si tratamente ultramoderne si ofera solutii de diagnostic si de rezolvare a problemelor de sanatate ale gatului, nasului si urechilor. Medici profesionisti, cu experienta au competentele necesare pentru a trata o gama larga de afectiuni, prin medicatie, interventii minore, proceduri de lavaj, extractii de corpi straini, interventii cu laser si interventii chirurgicale clasice.

In functie de problema de sanatate pe care o acuzi si avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua o decizie bine intemeiata rational, bazata pe o documentare riguroase despre serviciile private de otolaringologie din Bucuresti. Vei avea astfel certitudinea ca alegerea clinicii careia te vei adresa va duce la rezolvarea simptomelor pe care le resimti si la imbunatatirea calitatii vietii.