Meniu

Cardiologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oboseala excesiva in timpul activitatilor fizice, durerile in zona toracelui si deficitul de crestere in greutate sunt simptome care pot indica necesitatea unei consultatii de cardiologie pediatrica. In Cluj, poti merge la numerosi astfel de specialisti cu copilul tau atunci cand exista suspiciunea ca acesta ar putea suferi de o afectiune cardiaca.

Medicul cardiolog pediatru este cel care poate stabili un diagnostic, prin evaluare cardiologica si alte investigatii, precum electrocardiograma. Deoarece sanatatea copiilor reprezinta o prioritate pentru parinti, acestia trebuie sa identifice o clinica unde profeseaza specialisti cu experienta vasta.

Cardiologie pediatrica in Cluj: topul clinicilor

Daca banuiesti ca bebelusul sau copilul tau ar putea avea probleme la inima, este important sa mergi cat mai repede la o consultatie de cardiologie pediatrica, departament disponibil in cadrul mai multor clinici si centre medicale din Cluj. Pentru a iti fi mai usor sa alegi, poti consulta urmatorul tabel, in care sunt prezentate numele celor mai bune astfel de clinici si cateva informatii despre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei este 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie
 • Lipsa locurilor de parcare pentru pacienti
 • Ora programarii nu se respecta intotdeauna
Medsan
170 Ron
 • Pretul Consultatiei este 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Cadre medicale cu experienta
 • Amabilitate si promptitudine
 • Buna comunicare cu personalul de la receptie
 • Cativa pacienti spun ca ora programarii lor nu a fost respectata
Centrul de Pediatrie
210-300 Ron
 • Pretul Consultatiei este 210-300 Ron
 • Cadre medicale bine pregatite si flexibile
 • Centru modern si curat
 • Cativa pacienti spun ca atitudinea unor cadre medicale lasa de dorit
Union Medical
150 Ron
 • Pretul Consultatiei este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
 • Unii pacienti reclama atitudinea personalului de la receptie
MedLife
250 Ron
 • Pretul Consultatiei este 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal de la receptie amabil
 • Design modern si curatenie
 • Parcare
 • Uneori programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de cardiologie pediatrica din Cluj?

In Cluj, exista mai multe clinici renumite care includ si cardiologia pediatrica in lista lor de servicii. Parintii isi doresc o calitate superioara a actului medical atunci cand vine vorba despre sanatatea celor mici, chiar si atunci cand este vorba despre o consultatie.

Iata care sunt cele mai populare clinici in randul parintilor din acest judet si pe care le poti alege daca medicul ti-a recomandat sa mergi cu cel mic la cardiologie:

1. Cardiomed

Una dintre cele mai bune clinici din Cluj pentru efectuarea consultatiei de cardiologie pediatrica este Cardiomed, unde profeseaza medici de referinta in acest domeniu. Activitatea clinicii a debutat in anul 2009 si de atunci asigura calitatea serviciilor prin tehnologii de ultima generatie si prin experienta grupului multidisciplinar care activeaza in cadrul clinicii. Personalul se afla intr-o continua dezvoltare si este permanent interesat de informatii relevante in domeniu.

Pretul unei consultatii la aceasta clinica este de 250 lei. Un pachet care contine consultatie, EKG si ecografie are tariful de 570 lei.

Foarte multi pacienti au oferit feedback in mediul online referitor la calitatea serviciilor de care au beneficiat la aceasta clinica. Cei mai multi dintre ei spun ca serviciile medicale sunt de inalta calitate si scot in evidenta trasaturi ale colectivului medical precum amabilitatea, profesionalismul, rabdarea, disponibilitatea de a explica in detaliu si de a raspunde la intrebari. In plus, clinica este curata si primitoare. Cativa pacienti spun ca managementul clinicii este defectuos, deoarece nu exista locuri de parcare in incinta si ora programarii nu se respecta uneori.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Medsan

O locatie foarte apreciata in Cluj este Medsan, centru medical unde este acoperita si ramura de cardiologie pediatrica. Infiintat in 2004, acesta reuneste 34 de specialitati medicale si prioritizeaza calitatea serviciilor, garantata prin experienta personalului. Echipa centrului este alcatuita din 60 de cadre medicale, pregatite sa ofere o gama variata de investigatii.

Pretul unei consultatii de cardiologie pediatrica este de 170 lei.   

Dintre pacientii care au scris recenzii despre aceasta clinica, majoritatea se arata foarte multumiti de calitatea actului medical. Cadrele medicale sunt bine pregatite, amabile, organizate si rapide. De asemenea, comunicarea cu personalul administrativ este foarte eficienta. Un alt avantaj il reprezinta parcarea privata. Locatia este apreciata din punct de vedere al esteticii si al dotatarilor performante. Exista si cateva recenzii negative, cu argumentul ca ora programarii nu este intotdeauna respectata.

3. Centrul de Pediatrie

Una dintre optiunile de top ale parintilor din Cluj atunci cand vine vorba despre servicii de cardiologie pediatrica este Centrul de Pediatrie, deschis in anul 2007. Este singurul centru medical din judet care asigura consultatii la domiciliul micilor pacienti. Acesta reuneste mai multe specialitati medicale, activitatea fiind desfasurata in cadrul a 3 cabinete: Mario, Nemo si Lego. Obiectivul centrului este de a raspunde prompt si eficient la dorinta parintilor de a oferi servicii de calitate copiilor.

In cadrul acestui centru, se poate alege intre consultatia de pediatrie generala la cabinet – ce are pretul de 210 lei in timpul saptamanii si 250 lei in weekend sau de sarbatori – si consultatia la domiciliu, care costa 300 lei. Pretul unui pachet care contine evaluare cardiologica si ecografie de cord este de 380 lei.

Numerosi parinti care au fost la acest centru cu cei mici si-au relatat experienta si pe internet. Cei mai multi spun ca au avut o experienta placuta si descriu personalul ca fiind profesionist, rabdator, flexibil si deschis. Centrul este modern si curat, iar alte trasaturi apreciate la cadrele medicale sunt promptitudinea si amabilitatea. Cu toate acestea, sunt si pacienti care spun ca ora programarii nu se respecta si ca atitudinea unor cadre medicale lasa de dorit.

4. Union Medical

Foarte multi parinti din Cluj aleg Union Medical in vederea consultatiilor de cardiologie pediatrica, acesta fiind un centru medical infiintat in 2012 sub denumirea initiala de Policlinica Union. De la infiintare si pana in prezent, misiunea centrului medical a fost de a asigura servicii medicale de inalta calitate si de a se alinia progresului din domeniu. Acesta acopera mai multe specialitati medicale si reuneste o echipa de 19 angajati.   

Pentru o consultatie, EKG si electrocardiografie, tariful este de 400 lei.

Dintre persoanele care au trecut pragul centrului medical, cele mai multe se declara multumite si recomanda serviciile. Personalul este foarte bine pregatit, amabil si atent. Clinica este moderna, curata si primitoare, iar preturile sunt accesibile. Desi nu contesta profesionalismul si experienta medicilor, cativa pacienti reclama atitudinea personalului de la receptie.

5. MedLife

O optiune foarte buna a parintilor din Cluj aflati in cautarea unui bun medic pe specialitatea de cardiologie pediatrica este MedLife. Cu o prezenta de peste 28 de ani pe piata serviciilor medicale private din Romania, sistemul MedLife si-a consolidat pozitia in sistemul de sanatate romanesc printr-o retea extinsa de clinici, spitale, laboratoare de analize si centre medicale prezente pe teritoriul tarii. In cadrul unitatilor medicale din sistemul MedLife, care promoveaza excelenta, activeaza medici cu pregatire vasta.

Tariful unei consultatii de cardiologie pediatrica este de 250 lei.

In mediul online, exista foarte multe opinii exprimate de pacienti vis-a-vis de serviciile clinicii. Multi dintre ei se declara multumiti de profesionalismul medicilor. Personalul de la receptie este la randul sau foarte foarte amabil. Designul clinicii este modern si locatia este foarte curata. Mai sunt apreciate buna organizare a clinicii si existenta locurilor de parcare. Totusi, sunt si cativa pacienti care spun ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Parintii care locuiesc in Cluj sau in apropiere pot sa gaseasca rapid un medic bun pentru consultatia de cardiologie pediatrica. Multi dintre acestia isi desfasoara activitatea in cadrul unor clinici cu o reputatie foarte buna, care se datoreaza calitatii actului medical si abordarii profesioniste.

Experienta medicilor, tarifele practicate si atitudinea acestora fata de micutii pacienti sunt importante in egala masura. In judetul Cluj, exista suficiente clinici unde poti merge impreuna cu cel mic pentru a afla daca are sau nu probleme la inima si unde acesta poate beneficia de ingrijiri calitative.