Meniu

Cardiologie bilet de trimitere Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele diagnosticate cu o boala de inima sau cele care isi controleaza sanatatea acestui important organ, prefera sa mearga la cardiologie, in Cluj cu bilet de trimitere emis de medicul de familie sau de catre un alt specialist. Astfel, consultatiile si unele investigatii pe care le realizeaza in cabinet sunt gratuite, pentru ca acestea sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

In articolul de fata vei descoperi care sunt centrele medicale sau clinicile din Cluj la care te poti prezenta la cabinetul de cardiologie pe baza unui bilet de trimitere, dar si care sunt parerile pacientilor in legatura cu serviciile pe care le-au primit.

La ce clinici de cardiologie din Cluj se poate merge cu bilet de trimitere

In tabelul de mai jos, poti descoperi la ce cabinete de cardiologie din Cluj poti merge cu bilet de trimitere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei este 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura performanta, inclusiv la cardiologie
 • Cardiologii fac parte dintr-un grup multidisciplinar integrat
 • In relatie contractuala cu CJAS Cluj
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Timpi mari de asteptare
 • Lipsa locurilor de parcare pentru pacienti
 • Preturi mari
Physiomedica
200 Ron
 • Pretul Consultatiei este 200 Ron
 • Numeroase servicii, din diverse ramuri medicale
 • La cardiologie sunt 6 medici cu experienta
 • Consultatii gratuite, pe baza unui bilet de trimitere
 • Consultatii, investigatii si tratamente pentru adulti si copii
 • Unele programari se fac si peste o luna de la momentul solicitarii
Clinica Napoca
150 Ron
 • Pretul Consultatiei este 150 Ron
 • Diverse servicii medicale
 • Personal medical bine pregatit si amabil
 • Aparatura moderna
 • Consult cardiologic gratuit, pe baza biletului de trimitere
 • Preturi accesibile
Raymedica
150 Ron
 • Pretul Consultatiei este 150 Ron
 • Diverse specialitati
 • Doi medici cu experienta, in cabinetul de cardiologie
 • Consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Curatenie si atmosfera placuta
Union Medical
200 Ron
 • Pretul Consultatiei este 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cadre medicale cu experienta
 • Preturi accesibile
 • Situat intr-o zona accesibila
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de cardiologie din Cluj cu bilet de trimitere

Iata un top al clinicilor de cardiologie din Cluj, cu bilet de trimitere, adica unde consultatiile si anumite investigatii sunt gratuite, pe baza acestui document emis in acest sens de catre medicii specialisti:

1. Cardiomed

Centrul Medical Cardiomed este specializat, dupa cum arata si numele sau, in afectiunile cardiace. Pe langa acestea, insa, mai sunt numeroase specialitati medicale acoperite: pneumologie, chirurgie generala, alergologie, ginecologie, dermatologie, ORL. Echipa centrului este formata din peste 130 de specialisti, iar aparatura cu care sunt dotate cabinetele este de ultima generatie.  In cabinetele de cardiologie ale acestui centru sunt tratati si adulti, si copii. Medicii cardiologi sunt intr-un grup multidisciplinar integrat, ceea ce inseamna ca mentin o colaborare constanta cu experti din mai multe specialitati, astfel incat sa ofere un diagnostic precis.

Pretul normal al unui consult de cardiologie este de 250 de lei, dar cu bilet de trimitere acesta va fi gratuit.

Parerile sunt, in general, pozitive la adresa Cardiomed Cluj-Napoca, vorbindu-se in recenzii despre amabilitate, profesionalism si servicii de calitate. De asemenea, oamenii spun ca medicii i-au consultat pe indelete, pana s-au asigurat ca un anumit diagnostic este corect. In plus, mai este punctat si faptul ca in clinica este curat si ca personalul de la receptie este bine pregatit. Sunt si cateva nemultumiri: timp mare de asteptare, nu sunt locuri de parcare pentru pacienti, preturi mari.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Physiomedica

Physiomedica este o clinica privata de excelenta care ofera servicii de: recuperare, ortopedie, ortopedie pediatrica, medicina fizica si balneologie, cardiologie, medicina interna si pediatrie. La cabinetul de cardiologie din cadrul acestei clinici pot fi gasiti 6 medici, 2 dintre ei fiind medici primari (dr. Radu Rosu si dr. Adina Rosu) si 4 medici specialisti. Clinica este situata in cartierul Manastur, iar programarile se pot solicita la orice ora, chiar si in afara programului de lucru al receptiei. Serviciile de cardiologie se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.

Tariful pentru o consultatie de cardiologie, fara bilet de trimitere este de 200 de lei, iar cu bilet de trimitere aceasta este gratuita.

Potrivit recenziilor din mediul online, aceasta clinica este bine vazuta in randul pacientilor. Acestia spun ca datorita profesionistilor de aici si-au rezolvat problemele de sanatate si s-au recuperat rapid, ca personalul este foarte amabil si flexibil si ca are experienta. Sunt si cateva persoane care spun ca au fost consultate cu superficialitate sau ca programarile se fac, in unele cazuri, dupa o luna, chiar si in cazul unor urgente.

3. Clinica Napoca

In Clinica Napoca sunt oferite diverse servicii medicale la un pret avantajos: cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, dermatologie, neurologie, ginecologie, urologie, pediatrie etc. Experienta specialistilor de la acest centru si aparatura de ultima generatie utilizata in investigatii sunt doar cateva dintre atu-urile de pe piata de servicii medicale din Cluj ale acestei clinici. La Cardiologie, sunt cinci medici specialisti, unii dintre ei si cu competenta in ecocardiografie sau ultrasonografie cardiaca.

Pretul normal pentru o consultatie, cu EKG, este de 150 de lei, dar pe baza unui bilet de trimitere aceasta este gratuita.

Pacientii sunt multumiti de serviciile Clinicii Napoca, judecand dupa review-urile din mediul online. In acestea se spune ca medicii sunt implicati, dedicati profesiei si ca trateaza fiecare caz cu rabdare. In plus, se mai puncteaza si ca preturile sunt accesibile sau ca in cabinete sunt dotari de ultima ora.

4. Raymedica

Raymedica este un cabinet medical privat din Cluj care ofera mai multe specialitati: ginecologie, obstetrica, endocrinologie, cardiologie si ecografie abdominala. Serviciile sunt numeroase si includ investigatii amanuntite, consultatii sau diverse proceduri. La cabinetul de cardiologie sunt doi medici: dr. Alin Iliescu, medic primar, cu competenta in ecografie vasculara si in ecocardiografie, si dr. Nicoleta Balauca, medic specialist cardiologie, cu competenta in ecocardiografie.

Pretul pentru o consultatie interventionala este de 150 de lei, iar pentru pacientii care au bilet de trimitere, aceasta este gratuita.

Majoritatea opiniilor exprimate in review-urile de pe internet sunt apreciative la adresa clinicii Raymedica. Oamenii spun ca aici au intalnit specialisti care isi dau interesul pentru pacientii lor si ca amabilitatea este tot un punct forte. De asemenea, se subliniaza si ca in clinica este curat si o atmosfera placuta.

5. Union Medical

Clinica Union Medical a aparut in 2012, sub denumirea de Policlinica Union. Este situata intr-o zona reprezentativa a Clujului, respectiv cartierul Manastur, considerat „inima noului Cluj”. In aceasta clinica se remarca o deschidere spre progres medical si inovatie, prin energia si dedicarea cadrelor medicale. Numarul de specialitati medicale a crescut permanent, devenind un centru complex, adaptat nevoilor pacientilor. Din oferta de specialitati cu contract cu CNAS, se remarca si Cardiologia, acolo unde activeaza dr. Nicoleta Mirescu.

Pretul normal al unei consultatii la cardiologie, cu EKG cu interpretare este de 200 de lei.

Parerile exprimate de pacienti arata ca acestia sunt destul de multumiti cu privire la serviciile oferite de clinica Union Medical. Ei spun ca medicii sunt competenti, empatici si dispusi sa ofere toate informatiile de care oamenii au nevoie. Sunt si cateva nemultumiri exprimate in mediul online, referitor la preturi mai mari in clinica fata de cele afisate pe site-ul clinicii, atitudine nepoliticoasa a unora dintre cadrele medicale sau ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Pentru cautarea unui clinici de cardiologie din Cluj, cu bilet de trimitere cei mai multi oameni isi irosesc timpul si energia, pentru ca procesul poate fi destul de solicitant. De aceea, acest articol le poate fi de mare ajutor in identificarea unui cabinet si a unui specialist care sa-i ajute sa-si depisteze eventualele probleme cardiace sau sa le trateze pe cele deja diagnosticate.

Specialistii spun ca fiecare om ar trebui sa faca periodic un consult cardiologic. Pe baza unui bilet de trimitere emis de medicul de familie sau de un alt medic specialist, consultatia la cardiologie poate fi gratuita.