Meniu

ORL copii Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai remarcat ca fiul sau fiica ta se confrunta cu dificultati de auz si vrei sa ceri parerea unui expert ORL pentru copii in Oradea? Medicii specialisti pun in aplicare teste pentru auz si pentru nou nascuti, astfel incat sa se depisteze din timp daca acestia se confrunta cu probleme sau daca totul este in regula. Daca vrei sa te asiguri ca cel mic este complet sanatos, ai grija sa introduci in controalele de rutina si consultatia ORL. In cazul in care copilul se confrunta cu o afectiune, cel mai bine ar fi ca aceasta sa fie depistata din timp, pentru ca tratamentul aplicat sa aiba o eficienta mai ridicata.

Spre norocul celor din Oradea, exista o clinica in oras cu aceasta specialitate care poate asigura copiilor toate ingrijirile medicale necesare in ceea ce priveste afectiunile sau tulburarile ORL. Afla despre ce clinica este vorba si descopera cat de competente sunt cadrele medicale la care poti apela. 

Care este pretul unei consultatii ORL pentru copii in Oradea?

Inainte de a merge la cabinetul ORL pentru copii in Oradea, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu atentie in legatura cu preturile practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Din fericire, in tabelul de mai jos afli si cat trebuie sa achiti pentru aceasta consultatie, dar si care este clinica la care te indrumam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Medetil
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
  • Act medical ireprosabil
  • Servicii calitative
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Investigatii precise
  • Diagnostic corect
  • Interventii excelente
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie ORL pentru copii in Oradea?

Nu este un secret faptul ca cei mici sunt mult mai fragili decat adultii, fiind astfel mai predispusi afectiunilor, situatie in care iti recomandam sa introduci in lista controalelor de rutina pentru copilul tau si pe cel la medicul ORL in Oradea. Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de parerea unui expert, motiv pentru care mai jos iti prezentam o clinica de renume si de incredere:

Clinica Medetil

Clinica Medetil este o unitate multidisciplinara din Oradea la care pacientii apeleaza cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si afectiunile ORL, medicii avand competenta de a trata si copii. Din cadrul personalului merita mentionati urmatorii: dr. Serban Bembea, dr. Alexandru Pop, medici primari, dr. Ciprian Venter si dr. Radu Bonaciu, medici specialisti. Acestia au competenta de a desfasura un act medical ireprosabil atat pentru adulti, cat si pentru copii, exceland la: consultatii de specialitate, evaluarea urechii si a auzului, audiometrie, tratamente moderne ORL, amigdalectomii, polipoza nazala, endoscopii nazale, cure sinusale, clasic sau endoscopic, laringoscopii directe, insertie de tuburi transtimpanice, reconstructie timpanica, biopsii in sfera ORL. 

Pretul pentru o consultatie ORL pentru copii este de 230 lei pentru pacientii neasigurati si 180 lei pentru cei asigurati.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online cu privire la activitatea medicilor sunt pozitive, acestia reusind sa intreprinda un act medical ireprosabil. Departamentul ORL este reprezentat de medici primari si specialisti cu o buna pregatire in domeniu, care asigura servicii de inalta calitate. Multumita aparaturilor de ultima generatie, investigatiile sunt precise, diagnosticarea corecta, iar interventiile excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medetil
Vezi Pareri

Concluzii

Daca dupa consultatia la medicul de familie acesta ti-a recomandat sa mergi cu cel mic la un medic ORL de copii in Oradea pentru o investigare mai amanuntita, iti recomandam sa iei in considerare unitatea medicala prezentata mai sus. Aparaturile folosite sunt performante, iar medicii dau dovada de o buna pregatire, asigurand toate ingrijirile necesare.