Meniu

ORL copii Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In timpul sezonului rece, gripa este foarte raspandita in randul copiilor, acestia acuzand simptome precum nas infundat, tuse, dureri in gat, ameteli, dureri de cap care trebuie sa fie investigate in cel mai scurt timp posibil de un medic ORL de copii in Sibiu. In cazul in care cel mic a inceput sa experimenteze una sau mai multe dintre simptomele mentionate anterior, iti recomandam sa apelezi cat mai curand la ajutorul unui specialist, care ii poate asigura servicii de calitate. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic competent care sa iti consulte amanuntit copilul, asa ca te invitam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt unitatile medicale la care iti recomandam sa mergi pentru un act medical ireprosabil.

In Sibiu exista o multime de medici specializati in ORL catre care iti poti indrepta atentia, insa noi o sa ne limitam la trei clinici din orasul tau pe care ti le recomandam, pentru ca cel mic sa aiba parte de un diagnostic corect, dar si de un tratament corespunzator. Afla care sunt acestea.

Cat costa o consultatie de ORL pentru copii in Sibiu?

Stim ca sanatatea copilului tau nu are pret, insa este bine sa afli cat costa o consultatie ORL pentru copii in Sibiu pentru a sti ce suma trebuie sa achiti. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele practicate, dar si cu denumirile clinicilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical personalizat
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Mediu primitor si prietenos
 • Rezultate excelente
 • Curatenie impecabila
Proctoven
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Experienta placuta
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atitudine pozitiva
 • Buna pregatire
 • Medic primar ORL
 • Aparaturi performante
 • Act medical ireprosabil
Policlinica Medica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi performante
 • Medic primar ORL
 • Buna pregatire si competenta
 • Diagnosticare corecta
 • Interventii ireprosabile
 • Experienta vasta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ORL pentru copii in Sibiu

Vrei sa afli concret care este problema de care copilul tau sufera si vrei sa mergi la un medic ORL pediatru in Sibiu? Daca simptomele fiului sau fiicei tale nu se amelioreaza, ci, din contra, incep sa fie din ce in ce mai severe, cel mai bine ar fi sa urgentezi vizita la medicul specialist. Afla cat de bine echipate sunt clinicile din orasul tau, dar si cat bine pregatiti sunt doctorii pe care ti-i  recomandam:

1. Misan Med

Misan Med este o institutie medicala multidisciplinara din Sibiu care asigura si servicii ORL pentru copii la o calitate superioara si intr-o atmosfera primitoare pentru cei mici. Personalul medical asigura un act medical ireprosabil, multumita aparaturilor de ultima generatie pe care le au la dispozitie, prioritizand sanatatea copiilor. Echipa din cadrul acestui departament este formata din: dr. Adriana Stuparoiu, dr. Marius Pinciu, dr. Liliana Ermacov, dr. Madalina Axinte Ungureanu, medici specialisti, alaturi de dr. Alin Popescu, medic primar, atentat in chirurgie endoscopica ORL. Printre serviciile puse in aplicare se numara, asadar, consultatiile de specialitate, tratamente cu aerosoli, endoscopie nasofaringiana si audiograme.

Pretul aplicat pentru o consultatie ORL este de 200 lei.

Majoritatea parintilor care au apelat la serviciile acestei clinici cu speranta ca vor beneficia de un act medical personalizat pentru cei mici s-au declarat a fi multumiti. Pe langa investigatiile precise si diagnosticarile corecte efectuate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, cei mici au sansa de a se bucura si de un mediu primitor si prietenos. In plus, rezultatele obtinute sunt excelente, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. Proctoven

Proctoven este o unitate medicala multidisciplinara din Sibiu, care asigura sevicii de ORL atat pentru adulti, cat si pentru copii, puse in aplicare de cadre medicale competente si cu o buna pregatire. In cadrul departamentului de otorinolaringologie isi desfasoara activitatea dr. Doina Dudas, medic primar ORL. Avand o experienta vasta acumulata de-a lungul timpului in cadrul unor unitati medicale de prestigiu, doamna doctor stabileste un diagnostic corect indiferent cat de complexa ar fi afectiunea, asigurand, de asemenea, si un plan personalizat de tratament in functie de fiecare pacient in parte. Printre atributiile pe care le indeplineste se numara si: consultatii de specialitate, control de rutina, anemizari mucoasa nazala, anestezie de contact, anestezie prin infiltratie, aspiratie supuratie ureche medie, audiograma tonala, amigdalectomie, interventii de mica chirurgie ORL etc.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 250 de lei.

Clinica este apreciata, conform recenziilor postate in mediul online. Majoritatea pacientilor marturisesc ca au avut o experienta placuta cu personalul medical, beneficiind de servicii de calitate. Amabilitatea, profesionalismul, atitudinea pozitiva si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile de care medicul primar din cadrul departamentului ORL da dovada. Avand la dispozitie aparaturi performante, doamna doctor indeplineste un act medical ireprosabil.

3. Policlinica Medica

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si policlinica Medica, o unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Sibiu, care asigura si servicii ORL pentru copii. Departamentul este reprezentat de dr. Alin Popescu, medic primar, doctor in stiinte medicale, competent in interactionare eficienta cu cei mici. A absolvit Facultatea de Medicina Generala, din cadrul  Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”,  Bucuresti. Pentru a isi dobandi titlul de doctor in stiinte medicale a urmat Universitatea din Pitesti. A dobandit diploma de formator, doctor in medicina si doctor-medic, elaborand mai multe lucrari stiintifice de-a lungul parcursului sau profesional. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: consultatii, audiometrie, extractie dop, diagnosticare corecta si tratament personalizat. Multumita echipamentelor performante care se afla in cabinetul ORL, investigatiile sunt precise, iar rezultatele excelente.

Tariful aplicat pentru o consultatie ORL pentru copii este de 300 de lei. 

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de interactiunea si ajutorul primit din partea personalului medical. Departamentul ORL este echipat cu aparaturi performante, dispunand de un medic primar cu o buna pregatire in domeniu care are competenta de a trata atat adulti, cat si copii. Diagnosticarea este corecta, iar interventiile efectuate de acesta sunt ireprosabile. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

In cazul in care copilul tau prezinta simptomatologia specifica unor afectiuni ORL, cel mai indicat ar fi sa te adresezi unui medic specialist din Sibiu. Tine cont de optiunile pe care ti le-am prezentat anterior si asigura-i fiicei sau fiului tau cele mai bune ingrijiri medicale.