Meniu

ORL copii Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de otolaringologie pediatrica trebuie rezolvate neintarziat, pentru a evita complicatii ulterioare, de aceea nu trebuie sa amani vizita la medic si sa mergi la un cabinet ORL copii in Targu Mures inca de la aparitia primelor simptome neplacute legate de nas, gat sau urechi. Daca nu stii unde sa mergi cu cel mic la un specialist competent, acest articol te va ajuta cu informatii utile despre unitatile medicale de care ai nevoie pentru a obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru afectiunea de care sufera copilul tau.

Citeste textul pana la capat pentru a afla unde poti gasi un orelist bun in Targu Mures, care sunt conditiile in care poti accesa serviciile si la ce ar trebui sa te astepti.

Cat costa o consultatie de ORL copii in Targu Mures?

Cand mergi cu cel mic la medic, vrei sa te concentrezi pe nevoile lui si pe comunicarea cu specialistul de la cabinetul ORL copii din Targu Mures, de aceea vrei sa stii dinainte cat mai multe detalii despre modul in care se desfasoara consultatia si care sunt costurile. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Diana Duca
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru modern
 • Medici profesionisti
 • Atmosfera placuta
Spitalul Judetean
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotari moderne
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Aspectul impecabil al policlinicii
 • Solutii eficiente de tratament
 • Interventii reusite
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti servicii ORL copii in Targu Mures?

Nu toti specialistii in otolaringologie se ocupa de patologia in domeniu a celor mici, de aceea te bucuri de existenta unor cabinete de ORL copii in Targu Mures. Insa, pentru a face o alegere bine intemeiata rational, pe argumente si informatii clare, ai nevoie de amanunte din activitatea unitatilor medicale mentionate mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla ce standarde de lucru au clinicile, care sunt dotarile de care dispun, ce competente au medicii si care sunt opiniile pacientilor tratati de ei.

1. Dr. Diana Duca

In cadrul Clinicii Galenus din Targu Mures, dr. Diana Duca, medic specialist in otolaringologie, ofera servicii ORL adulti si ORL copii, cu competente in endoscopie ORL, ORL pediatrica si patologia somnului. Poti merge cu cel mic la cabinetul specializat, pentru consultatie, control, audiograma, consult pentru patologie de somn, screening auditiv, management operatie ureche, otoemisiuni acustice, spalaturi auriculare. Totodata, pacientii pot beneficia de consiliere de specialitate, prin serviciul tele-ORL. Medicul este in contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci veti putea beneficia de consultatie gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Centrul medical Galenus este un brand de traditie pe piata medicala din Targu Mures, cu servicii de telemedicina, ambulatoriu de specialitate cu peste 28 de specialitati medicale, medicina muncii si peste 3500 de tipuri de analize medicale efectuate in laboratoare autorizate.

Pentru o consultatie de ORL copii in aceasta clinica vei plati suma de 200 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea clinicii Galenus sunt impartite. Pe de o parte, sunt persoane care declara ca au beneficiat de servicii de calitate, intr-un centru medical modern si de medici profesionisti. Potrivit multora dintre recenziile din mediul online insa, sunt probleme cu respectarea programarilor si deficiente legate de activitatea serviciului de receptie, care nu gestioneaza corect cererile pacientilor si nu raspunde cu amabilitate la intrebarile acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Diana Duca
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Sectia clinica ORL din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures dispune de un ambulator clinic, servicii de spitalizare si aparatura medicala specifica pentru consultatii si investigatii de ORL adulti si ORL copii: aspirator secretii, aspirator chirurgical, electrocauter, laringoscop, microscop binoscular, microscop de operatie, sonometru de precizie, aparate de anestezie si terapie performante. Sectia clinica ORL a Spitalului este deservita de un colectiv alcatuit din 24 de medici, sase medici primari ORL, un medic specialist si 19 medici rezidenti in specializarea otolaringologie. Pentru consultatia in ambulatoriu, te vei adresa unuia dintre cei doi medici: dr. Anamaria Doczi, medic primar ORL, si dr. Bianca Oltean, medic primar ORL. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures a fost infiintat in anul 1975 si ofera azi pacientilor din judetul Mures servicii in ambulatoriu si servicii de spitalizare in 26 de specializari, blocuri operatorii, laborator de analize, laborator de imagistica medicala si sali pentru explorari functionale.

Consultatia de ORL copii poate fi accesata gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, sau contra-cost, la pretul de 150 de lei.

Parerile pacientilor in legatura cu spitalul public din Targu Mures sunt in general favorabile. In recenziile scrise, persoanele care au beneficiat aici de ingrijire medicala vorbesc despre dotarile moderne ale unitatii medicale, despre profesionalismul si experienta medicilor, despre aspectul impecabil al policlinicii si despre solutiile eficiente de tratament si interventiile reusite. Sunt si pacienti nemultumiti de timpul de asteptare mare si de lipsa de empatie a unora dintre cadrele medicale.

Concluzii

Serviciile de ORL copii din Targu Mures sunt accesibile locuitorilor din judet atat in cadrul unei clinici private cu standarde de top, cat si in cadrul unei unitati medicale publice de traditie din oras. Micii pacientii au acces la aparatura performanta pentru efectuarea de investigatii si tratamente de otolaringologie, realizate de personal medical competent. 

Otolaringologia este o specializare bine reprezentata in municipiul Targu Mures, prin cei nu mai putin de 25 de medici care activeaza in acest domeniu, medici primari, medici specialisti si rezidenti. Orice ai alege, ai sansa rezolvarii eficiente a problemei de sanatate a copilului tau, printr-un diagnostic corect si proceduri de tratament adecvate fiecarui caz.