ORL Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet ORL in Hunedoara, in care sa poti gasi o rezolvare eficienta pentru problema de sanatate de care suferi, printr-un diagnostic precis si un tratament corespunzator. Un orelist bun iti poate oferi ingrijirea medicala pe care o astepti, in cadrul unei clinici dotate cu aparatura de ultima generatie si personal medical calificat.

Daca nu stii inca unde sa mergi in Hunedoara pentru servicii de calitate in otolaringologie, citeste acest articol si vei afla informatii utile, care te vor ajuta sa te orientezi pe piata medicala privata din oras.

Cat costa o consultatie la ORL in Hunedoara?

Inainte de a-ti programa o consultatie la ORL in Hunedoara, vrei sa te pregatesti si sa afli in ce conditii se desfasoara, iar pretul este unul dintre aspectele care iti vin in minte. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ai putea sa te adresezi, precum si tarifele percepute pentru o prima examinare la orelist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Abordare amabila si empatica
 • Dotari de ultima generatie
 • Interior curat si primitor
 • Lipsa locurilor de parcare
Clinica Tarbus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa facilitatilor pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cabinete cu servicii ORL in Hunedoara?

Iti doresti, desigur, cea mai buna ingrijire medicala pentru afectiunile de care suferi, la un cabinet de ORL din Hunedoara. Pentru a te decide careia dintre cele doua clinici ii vei incredinta problema ta de sanatate, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea lor. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre calitatea serviciilor, dotarile de care dispun, competentele medicilor orelisti, gama de investigatii si tratamente pe care le ofera, precum si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. CarollMed

La cabinetul ORL de la Clinica CarollMed, dr. Diana Claudia Bretean, medic primar in otolaringologie, ofera pacientilor din Hunedoara consultatii ORL pentru adulti si copii, controale, investigatii de audiometrie, spalaturi auriculare si proceduri de microchirurgie pentru afectiunile gatului, nasului si urechilor. Clinica CarollMed a fost infiintata in anul 2016 de dr. Carollina Radu, medic primar boli infectioase, medic specialist in boli endocrine, cu experienta de peste 30 de ani, si pune la dispozitia pacientilor din Hunedoara analize medicale si diagnostic si tratament in 20 de specializari medicale.

Tariful pentru o consultatie la ORL in acest centru medical este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza ca la CarollMed au gasit o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti, o abordare amabila si empatica, dotari de ultima generatie si un interior curat si primitor. Un aspect care ar putea fi imbunatatit este legat de locurile de parcare, care lipsesc in prezent.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Clinica Tarbus

Clinica Tarbus Medical este o companie romaneasca privata, fondata in anul 2019 in Hunedoara, care se adreseaza locuitorilor orasului cu servicii medicale, prestate in mai multe cabinete specializate in domeniile: obstretica-ginecologie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicina interna, cardiologie, chirurgie, urologie, neurologie, ortopedie, ORL si analize de laborator. La cabinetul de otolaringologie o vei gasi pe dr. Diana Claudia Bretean, medic primar ORL, care efectueaza consultatii, spalaturi, audiograma si alte interventii in scop investigativ si terapeutic. 

Pretul unei consultatii la ORL in clinica este de 200 de lei. 

Pacientii au in general opinii favorabile despre acest centru medical si declara in recenziile din mediul online ca serviciile sunt de nota 10, aparatura este moderna, medicii sunt profesionisti si experimentati, iar solutiile de tratament prescris sau administrat aici au fost eficiente. Unii pacienti sunt nemultumiti de faptul ca nu exista facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Concluzii

Specializarea ORL in Hunedoara este reprezentata de cabinete moderne, in cadrul unor clinici de top, dotate cu aparatura performanta pentru investigatii si personal competent. Experienta medicilor din cele doua centre medicale prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit contribuie la asigurarea unei ingrijiri medicale de calitate pentru afectiunile din sfera otolaringologiei.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand unitatea medicala din Hunedoara, cu servicii ORL, care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.