ORL Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu simptome care sunt adesea asociate cu afectiuni ale urechii, nasului sau gatului, atunci urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci este sa vizitezi un cabinet ORL in Iasi. Doar in acest fel poti obtine informatiile de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste problema ta din prezent. Tratamentul potrivit te va ajuta sa te recuperezi in timp util!  

Clinicile si cabinetele din Iasi iti pun la dispozitie un portofoliu divers de servicii medicale, printre care se numara si consultatiile, investigatiile si interventiile chirurgicale ORL. Bineinteles, nu exista un tratament ideal care sa se aplice la toata lumea, asa ca pentru a afla care este procedura de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati starea de sanatate, un consult initial este esential. 

Cat costa o consultatie ORL in Iasi?  

Pretul unei consultatii de specialitate la un medic ORL din Iasi poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi complexitatea cazului si experienta medicului. In medie, costul unei consultatii de specialitate se situeaza in intervalul de 150-300 de lei, insa nu este exclus sa gasesti preturi mai mici sau chiar mai mari de atat. Consulta tabelul urmator pentru mai multe informatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica ZenMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Laborator propriu de analize medicale
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
 • Curatenie
Centrul Invent
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Locatie centrala
 • Atmosfera placuta
Centrul DELV
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Locatie accesibila
 • Programari nerespectate
Clinica Equilibrium
185 Ron
 • Pret Consultatie 185 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar si specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Programari nerespectate
Medicover
208 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 208 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Locatie centrala
 • Aplicatie pentru telefon
 • Diverse abonamente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti apela pentru servicii ORL in Iasi

In scopul de a te ajuta sa-ti faci o idee cat mai clara despre cabinetele care ofera servicii ORL in orasul Iasi, ti-am pregatit o lista cu mai multe optiuni. Pe langa scurta prezentare a activitatii clinicilor respective, in descrierile urmatoare vei descoperi si alte informatii relevante, precum conditiile in care se efectueaza serviciile si experientele prin care au trecut alti pacienti inaintea ta:

1. Clinica ZenMed  

Misiunea Clinicii ZenMed este a deveni prima optiune in materie de servicii medicale, indiferent ca este vorba de investigatii ORL sau de diverse analize in Iasi. In scopul de a-si indeplini acest ideal, ZenMed a facut investitii in aparatura de ultima generatie. Clinica pune la dispozitia pacientilor un portofoliu variat de servicii ORL: consultatie si control de specialitate, audiograma tonala sau vocala, timpanograma, extractie de corp strain nazal etc. Pentru programari, exista cele doua numere de telefon si formularul de pe site-ul clinicii. Cei care aleg sa-si faca o programare prin completarea formularului online trebuie sa astepte confirmarea telefonica din partea unui reprezentant. In zilele de luni, marti, miercuri si vineri, clinica este deschisa in intervalul de 8-17, iar joia, intre orele 7 si 18, asa ca programul este unul flexibil. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Multe persoane au trecut pragul Clinicii ZenMed in scopul de a beneficia de servicii de calitate, la preturi decente. Organizarea este una impecabila, iar personalul da dovada de amabilitate si profesionalism. Atmosfera placuta se datoreaza atat spatiului curat, cat si personalului de la receptie, care face tot posibilul sa le ofere oamenilor informatii cat mai utile si in timp util. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ZenMed  
Vezi Pareri

2. Centrul Invent  

In cadrul Centrului Invent isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti pe mai multe ramuri medicale, de la alergologie, la ORL si neurochirurgie in Iasi. Mai exact, departamentul ORL este alcatuit din doi medici primari, Dr. Dragos Palade si Dr. Bogdan Cobzeanu si un medic specialist, Liviu Durbaca. Pacientii au acces la o gama variata de servicii, in afara consultatiilor de specialitate: timpanotomie, indepartarea corpilor straini nazali si sinusali, corectia deviatiei de sept, reducerea in dimensiuni a amigdalelor etc. Realizarea tuturor acestora este posibila datorita, pe de-o parte, aparaturii de ultima generatie din dotarea clinicii si pe de alta parte, experientei acumulate de personalul medical de aici. Programarile se fac printr-un apel telefonic sau prin completarea formularului disponibil online. 

O consultatie de specialitate costa 300 de lei. 

Activitatea Centrului Invent este apreciata de pacienti pentru serviciile medicale excelente pe care le ofera personalul de aici. Medicii trateaza fiecare caz cu rabdare, respect si profesionalism, indiferent de afectiunea de care sufera o persoana. Explicatiile oferite in urma consultului sunt detaliate si prezentate intr-o maniera care sa fie pe intelesul tuturor. 

3. Centrul DELV

Un alt loc in care isi desfasoara activitatea mai multi medici ORL in Iasi este centrul DELV, unde oamenii ii pot gasi pe Dr. Bogdan Cobzeanu, Dr. Marius Cristian Martu si Dr. Alexandru Vlase. Experienta acumulata de acestia in domeniu le permite sa ofere solutii personalizate tuturor pacientilor care au nevoie de sprijin medical. In portofoliul de servicii se regasesc consultatiile de specialitate, controlul, fibroscopia, aspiratia secretiei auriculare, tratamentul otitei externe etc. Tot aici se regasesc si interventiile chirurgicale la nivelul nasului. Cei interesati de o programare au la dispozitie atat numarul de telefon, cat si adresa de E-mail de la centru. 

Cu privire la pretul consultatiei initiale, acesta este de 300 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul Centrului DELV au apreciat dedicarea, profesionalismul si pasiunea personalului medical de aici. Locatia centrului este una usor de gasit si accesibila. Chiar si asa, au existat mai multe situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate. Nici personalul de la receptie nu este suficient de pregatit. 

4. Clinica Equilibrium  

Tot pentru a beneficia de expertiza unui doctor ORL in Iasi, care pe parcursul activitatii sale a acumulat o ampla experienta in domeniu, persoanele interesate se pot orienta catre Clinica Equilibrium. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Dana Ferent, medic primar, alaturi de Dr. Mircea Daniel-Florin. In gama de servicii se regasesc extragerea dopului cerumen, punctia maxilara, fibroscopia nazo-faringiana, extractia de corpi straini, audiometria screening etc. Realizarea lor este posibila datorita echipamentelor de ultima generatie ce se afla in dotarea clinicii. De asemenea, datorita contractului CAS, pacientii au posibilitatea sa beneficieze de servicii in mod gratuit. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 185 de lei. 

Personalul Clinicii Equilibrium este apreciat in mod deosebit pentru ca isi da interesul sa ajute fiecare pacient in parte, indiferent de complexitatea cazului. Inca de la receptie, oamenii sunt intampinati de un personal cu zambetul pe buze, care-i ajuta sa se relaxeze. Totusi, o problema de care s-au lovit mai multe persoane este cea a programarilor nerespectate. 

5. Medicover 

Lista se incheie cu o clinica medicala care face parte din reteaua Medicover si ofera servicii ORL tuturor locuitorilor din Iasi. De aceasta categorie de servicii se ocupa o echipa alcatuita din medici primari si specialisti in domeniu: Dr. Andrei Antoneac, Asist. Univ. Dr. Oana Roxana Bitere Popa, Prof. Univ. Dr. Sebastian Romica Cozma, Dr. Diana Diaconu si  Asist. Univ. Dr. Raluca Olariu. Cateva exemple de investigatii si interventii ce se pot realiza la clinica ar fi extractia de corp strain, fibroscopia, cauterizarea chimica etc. Tot aici se efectueaza si servicii de reabilitare auditiva prin implant cohlear, consultatii de audiologie si servicii medicale care vizeaza patologia sistemului vestibular. Oamenii interesati mai pot opta si pentru diverse abonamente de servicii. 

Pentru consultatia ORL, pretul incepe de la 208 lei, in functie de medicul ales. 

Aspectul mentionat si apreciat de mai multi pacienti care au trecut pragul clinicii Medicover din oras este atitudinea placuta a personalului medical de aici. Medicii au rabdare si ofera informatii utile de fiecare data cand pacientul vine cu o intrebare. Au existat si experiente mai putin placute din cauza personalului de la receptie si a faptului ca programarile sunt adesea nerespectate. Timpul de asteptare pentru preluarea apelurilor este si el unul destul de ridicat. 

Concluzii

In cele din urma, o programare pentru o consultatie de specialitate la o clinica ORL din Iasi te va ajuta sa obtii informatiile de care ai nevoie pentru a urma un plan de tratament cat mai potrivit pentru situatia ta. Problemele care sunt depistate cand inca se afla in faza de inceput sunt mult mai usor de rezolvat, spre deosebire de cele ignorate, asa ca programeaza-te cat mai repede!