Meniu

ORL Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci programare la ORL in Satu Mare? Primul pas este sa cauti o clinica sau un cabinet care ofera servicii din aceasta specialitate medicala si ulterior sa alegi in functie de raportul calitate-pret si de reputatia unitatii medicale respective. Cateva dintre simptomele in cazul carora trebuie sa te adresezi unui medic ORL sunt problemele de auz, sangerarile nazale, starea de ameteala, durerea persistenta in gat, tiuitul constant sau recurent in urechi etc. Acestea pot indica existenta unei afectiuni din sfera ORL, pentru care trebuie sa te programezi in timp util la medic. 

Amigdalita, otita si sinuzita sunt cateva dintre cele mai frecvente boli ORL, iar netratarea acestora poate duce la complicatii grave. Exista mai multi medici ORL in Satu Mare la care te poti programa daca suspectezi ca ai o astfel de afectiune sau daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la o consultatie de specialitate. 

Unde se fac consultatii ORL in Satu Mare?

Daca esti in Satu Mare si te intrebi care sunt clinicile unde poti face consultatia ORL, in tabelul urmator poti vedea care sunt cele mai bune optiuni si cat costa o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Star Medica
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Tratamente eficiente
 • Profesionalism
 • Rabdare si amabilitate
 • Dorinta de a ajuta
 • Aparatura de ultima generatie
Dr. Coica
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Rapiditate si seriozitate
 • Varietate de servicii medicale
 • Programari nerespectate
Centrul Ham Janos
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal cu experienta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Dedicare si amabilitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete ORL in Satu Mare

In Satu Mare sunt situate mai multe centre medicale unde poti beneficia de servicii din sfera ORL. Pentru consultatia de specialitate si pentru tratament adecvat, multi oameni aleg sa se indrepte catre clinicile care se bucura de o reputatie buna si care sunt apreciate pentru calitatea serviciilor pe care le ofera.

Mai jos poti vedea un clasament in care sunt prezentate cele mai bune cabinete ORL situate in Satu Mare. Acesta prezinta informatii referitoare la activitatea si experienta medicilor, precum si detalii despre reputatia cabinetului in comunitate:

1. Clinica Star Medica

In Satu Mare, una dintre cele mai apreciate clinici pentru servicii din domeniul ORL si nu numai este Clinica Star Medica. Aceasta reuneste o echipa din care fac parte medici profesionisti, care asigura calitatea actului medical prin folosirea tehnologiei de ultima generatie. Clinica reuneste departamente specializate in domenii ca ORL, pediatrie, ortopedie, chirurgie, psihiatrie etc. De asemenea, in cadrul acestei clinici pacientii pot efectua analize medicale si diverse tipuri de investigatii radiologice. In cabinetul ORL, serviciile sunt oferite de catre dr. Eugen Cecan, medic specialist cu experienta vasta in domeniu. Acesta asigura pacientilor tratamente pentru o gama larga de afectiuni ORL, cum ar fi otita externa, rinita acuta, amigdalita cronica etc. 

Pentru o consultatie, se achita suma de 180 lei.

Persoanele care au trecut pragul clinicii sustin ca au intalnit medici cu experienta, care i-au ajutat sa isi rezolve problemele medicale prin tratamente eficiente. Medicii au o abordare pragmatica, sunt profesionisti, rabdatori si dornici sa ajute. Personalul de la receptie este amabil, ceea ce reprezinta un avantaj notat de mai multi pacienti. Serviciile sunt de inalta calitate si aparatura folosita este de ultima generatie. Cativa pacienti sunt de parere ca timpul acordat consultatiei este prea scurt. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Star Medica
Vezi Pareri

2. Dr. Coica

Servicii din domeniul ORL sunt disponibile si in cadrul centrului medical dr. Coica din Satu Mare, unde sunt disponibile consultatii si tratamente din mai multe specialitati medicale. Calitatea serviciilor este sustinuta de o echipa formata din medici si asistenti cu experienta, precum si de folosirea aparaturii de ultima generatie. In cabinetul ORL activeaza o echipa formata din medic primar si medic specialist care ofera consultatii si efectueaza o gama diversa de proceduri si investigatii. 

Pentru consultatie, vei achita suma de 170 lei. 

Profesionalismul, amabilitatea si seriozitatea sunt principalele calitati ale medicilor pe care pacientii le-au remarcat si notat in recenziile oferite in mediul online. Serviciile sunt de calitate, iar personalul este apreciat inclusiv pentru promptitudine. Sunt disponibile consultatii si tratamente pentru diferite afectiuni, oamenii fiind multumiti de faptul ca pot face si analize in aceeasi unitate medicala. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista persoane ce reclama atitudinea unor medici. 

3. Centrul Ham Janos

Centrul Ham Janos este situat in Satu Mare, fiind o optiune convenabila pentru cei aflati in cautarea unor medici ORL. Centrul gazduieste cabinete specializate in diverse discipline medicale, cum ar fi cardiologia, neurologia, endocrinologia si urologia. Misiunea clinicii este de a atinge excelenta in calitatea actului medical, motiv pentru care a reunit o echipa formata din medici inalt calificati, care se ocupa de diagnostic, ingrijiri si monitorizare in cazul unui spectru larg de afectiuni. 

Pentru o consultatie de specialitate se achita suma de 180 lei. 

Acest centru medical este foarte apreciat in oras, iar zecile de recenzii pozitive dovedesc acest lucru. Echipa este formata din medici profesionisti, atenti la nevoile pacientului, empatici, amabili si gata sa raspunda la toate intrebarile acestuia. Experienta, dedicarea si faptul ca tratamentele sunt personalizate in conformitate cu nevoile pacientului reprezinta alte avantaje pe care mai multi oameni le-au surprins in recenziile din mediul online. Din punct de vedere al calitatii, aceasta clinica se ridica la standarde internationale. Cele mai multe recenzii sunt pozitive, dar exista pacienti care spun ca ora programarii nu se respecta. 

Concluzii

Acestea sunt principalele clinici din Satu Mare pe care le poti alege daca ai nevoie de o consultatie sau tratamente din domeniul ORL. Este indicat sa soliciti o programare de la primele simptome, astfel incat sa beneficiezi in timp util de tratament adecvat.