ORL Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care ai nevoie de un medic ORL in Targu Jiu, insa inca n-ai reusit sa gasesti un cabinet care sa te ajute in acest sens, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii utile! Mai exact, prin parcurgerea lui vei afla care sunt clinicile in cadrul carora isi practica meseria medici ORL cu o ampla experienta in domeniu si ce trebuie sa faci pentru a te programa la o intalnire cu acestia. 

Pe langa personalul bine pregatit pe care il vei gasi in Targu Jiu, clinicile din oras ies in evidenta si prin echipamentele moderne din dotare. Aparatura performanta sprijina efectuarea unei game variate de servicii. Cu privire la atmosfera de la cabinetele de aici, personalul face tot posibilul sa creeze niste conditii optime de siguranta si confort, pentru ca pacientii sa se poata relaxa. 

Cat costa o consultatie ORL in Targu Jiu? 

Tarifele practicate de un doctor ORL din Targu Jiu pot sa difere de la un cabinet la altul, asa ca ideal este sa te interesezi din timp in legatura cu acest aspect. In scopul de a-ti veni in ajutor, ti-am pregatit un tabel cu preturile pe care le vei gasi la mai multe clinici din oras pentru o consultatie de specialitate, alaturi de ratingul obtinut de clinicile respective: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Caruntu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CNAS
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
Viena Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Participari la congrese
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile pe care le poti vizita pentru un consult ORL in Targu Jiu? 

Analizeaza descrierile de mai jos pentru a gasi cel mai bun medic ORL in Targu Jiu! Tine cont de pregatirea personalului medical, de aparatura din dotare si de preturile practicate, astfel incat decizia pe care o iei sa fie una cat mai potrivita pentru tine. Tot aici vei gasi si detalii privind experienta celor care au optat deja pentru o consultatie la clinica. 

1. Dr. Camelia Caruntu  

O prima optiune spre care se pot orienta cei care au nevoie de expertiza unui medic ORL cu experienta in domeniu din Targu Jiu este cabinetul Dr. Camelia Caruntu. Aceasta a absolvit cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova in anul 2002, iar in prezent, medicul primar isi foloseste cunostintele acumulate in domeniu pentru a oferi tratamente personalizate tuturor celor care au nevoie de ele. Portofoliul de servicii include consultatia de specialitate, timpanograma, extractia de corp strain, toaleta auriculara, cura chirurgicala a othematomului etc. De asemenea, cabinetul se afla in contract cu CNAS, asa ca oamenii au posibilitatea sa beneficieze de consultatii in mod gratuit cu ajutorul biletului de trimitere. Cu privire la program, acesta este unul flexibil: cabinetul este deschis in zilele de luni, marti si joi intre orele 9 si 13, dar si intre 16 si 19:30. Programarile se fac la telefon. 

Consultatia ORL costa 100 de lei. 

Mai multe persoane recomanda serviciile oferite de cabinetul Dr. Camelia Caruntu datorita profesionalismului si seriozitatii de care da dovada personalul medical. Spatiul este unul ingrijit si placut din punct de vedere estetic. Un alt aspect pe care il apreciaza pacientii este portofoliul variat de servicii la care au acces. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Camelia Caruntu  
Vezi Pareri

2. Viena Medical 

Cea de-a doua optiune pe care o au oamenii in materie de otorinolaringologie in Targu Jiu este clinica Viena Medical. Aici isi desfasoara activitatea doi medici specialisti: Dr. Iulia Tutila si Dr. Eduard Andrei Gheorghe. In gama de servicii la care au acces pacientii se regasesc consultatia de specialitate, extractia de corp strain, nasofibroscopia, aspiratia auriculara etc. Tot in cadrul departamentului ORL sunt tratate si problemele care au de-a face cu pierderea echilibrului, vertijul si ametelile. Pentru o programare, cei interesati pot folosi numarul de telefon de la cabinet. 

Pretul consultatiei ORL este de 150 de lei.

Exista mai multe aspecte pe care pacientii le apreciaza la clinica Viena Medical, iar buna organizare, aparatura moderna din dotare si profesionalismul medicilor sunt doar cateva dintre acestea. Normele de igiena sunt respectate cu strictete, tocmai pentru a crea si mentine conditii optime de siguranta. Toate acestea ii determina pe oameni sa revina la clinica. 

Concluzii

Prin urmare, cele doua clinici prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii ORL in orasul Targu Jiu. Tine cont de preturi, de experienta personalului medical si de conditiile asigurate de clinicile respective, pentru a lua o decizie cat mai potrivita pentru tine!