ORL Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este recomandat sa te programezi la un medic ORL din Zalau ori de cate ori ai probleme la urechi, nas sau gat, cum ar fi: dureri locale, probleme de auz, dificultati de respiratie sau congestie nazala persistenta, inflamatii ale amigdalelor, sangerari nazale etc. 

Un doctor ORL poate diagnostica si trata numeroase afectiuni, iar vizita la cabinetul sau nu trebuie amanata, pentru ca unele probleme se pot agrava in timp, daca nu sunt tratate corespunzator. De exemplu, o infectie netratata a urechii poate degenera in complicatii serioase, care pot afecta auzul. In acest articol te ajutam cu recomandari de clinici private din Zalau, unde poti beneficia de consultatii si investigatii ORL.

Cat costa consultatia la ORL in Zalau?

Pretul consultatiei ORL variaza in Zalau, in functie de fiecare clinica. In tabelul urmator sunt cuprinse tarifele practicate in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Centru medical modern
 • Situat in centrul orasului
 • Numeroase servicii ORL pentru copii si adulti
 • Diverse specialitati medicale si chirurgicale
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si curatenie
 • Buna comunicare cu cadrele medicale
Clinica Dr. Matioc
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Clinica ORL moderna
 • Doi medici orelisti cu experienta
 • Endoscopie ORL
 • Tratamente moderne
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Personal amabil si profesionist
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Nu se respecta orele de programare
Policlinica Salvosan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Trei medici ORL
 • Numeroase specialitati medicale
 • Servicii medicale in contract cu CAS
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Timp mare de asteptare
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 clinici la care te poti programa la ORL in Zalau

Sunt trei clinici medicale in Zalau care au in oferta si servicii de ORL. Descopera in continuare aceste clinici si afla ce medici orelisti activeaza in cadrul lor si ce servicii ofera.

1. Centrul Anastasios

Centrul Medical Anastasios din Zalau dispune si de un cabinet ORL, in care pacienti din tot judetul Salaj isi pot rezolva afectiunile otorinolaringologice. Acest departament este specializat  in diagnosticul si tratamentul mai multor probleme din sfera ORL: infectiile din structurile urechilor, gatului si nasului, scaderea functiilor acestora, tumori sau polipi, apnee obstructiva de somn, tulburari de echilibru, alergii, sinuzita si migrena, cancere. Dr. Andra Greta, medic specialist ORL, isi desfasoara activitatea in acest cabinet, oferind servicii de preventie, diagnostic si tratament, atat pentru patologiile copiilor, cat si pentru ale adultilor. La Anastasios Zalau isi desfasoara activitatea peste 50 de cadre medicale, din diverse specialitati medicale, care folosesc aparatura si tehnologie de ultima generatie. 

Pretul unei consultatii ORL este de 250 de lei.

Clinica se bucura de apreciere in randul pacientilor din Salaj, oamenii fiind multumiti de mai multe aspecte: personalul amabil si profesionist, atmosfera primitoare, curatenie, aparatura moderna, comunicarea deschisa cu cadrele medicale, localizarea clinicii in centrul orasului. Unii pacienti sustin ca au mers de mai multe ori in clinica, pentru diverse servicii, si ca de fiecare data au fost incantati de modul cum au fost primiti si tratati, simtindu-se in centrul atentiei si respectati. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Matioc

In clinica ORL Dr. Matioc se efectueaza consultatii de specialitate si diverse investigatii si proceduri. O echipa foarte apreciata de medici ORL din Zalau isi desfasoara activitatea aici. Dr. Ciprian Matioc este medic primar ORL, care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, fiind specializat in explorari audiologice si ale functiei vestibulare, printre altele. Dr. Anamaria Matioc este medic specialist ORL, ce are competente multiple: endoscopie ORL, audiologie, chirurgie laser in ORL. Medicul isi desfasoara activitatea atat la cabinetul privat, cat si la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. 

Pretul unei consultatii ORL la acest cabinet este de 180 de lei.

Cei care au trecut pragul acestei clinici ORL din Zalau spun ca au ramas cu impresia unei clinici moderne, cu un personal bine pregatit si cu medici care isi respecta pacientii, oferindu-le atentie, explicatii lamuritoare si acces la tratamente moderne. Serviciile diversificate in materie de ORL si buna organizare a activitatii din clinica sunt alte lucruri de care pacientii s-au declarat multumiti. Au fost notate si cateva nemultumiri, printre care ca nu se raspunde la telefonul clinicii sau ca nu se respecta orele de programare.

3. Policlinica Salvosan Ciobanca

Exista un departament de otorinolaringologie si la Policlinica Salvosan Ciobanca din Zalau, unde  sunt trei medici specializati in ORL. Este vorba despre dr. Gavril Baruta, dr. Marius-Ioan Pop si dr. Letitia Stegerean. Serviciile medicale sunt in contract cu CAS, astfel ca unele dintre ele pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere. Iata ce investigatii se pot efectua in cabinetul ORL: consultatii de specialitate, audiometrie, tratament local otic, tamponament local hemostatic al epistaxisului, incizie, drenaj, toaleta auriculara, incizii, extractie de corp strain nazo-faringian, insuflatie tubulara unilateral.

Pretul consultatiei ORL este de 200 de lei.

Opiniile sunt impartite in privinta calitatii serviciilor oferite in aceasta policlinica. In timp ce unii pacienti spun ca au intalnit cadre medicale profesioniste, amabile si cu un comportament ireprosabil, altii spun ca nu raspunde nimeni la telefonul clinicii, timpul de asteptare este mare, holul este plin de pacienti, iar clinica nu are un aspect modern.

Concluziile noastre

Serviciile private de ORL din Zalau sunt oferite in trei clinici cu experienta pe piata. Medicii orelisti cu experienta si aparatura performanta utilizata pentru diagnostic si tratament reprezinta garantii ale unui act medical de calitate.

Nu ezita sa te prezinti la medicul otorinolaringolog daca ai simptome ale unor afectiuni ale nasului, gatului si urechilor, pentru ca, netratate, aceste probleme se pot complica in timp si pot afecta calitatea vietii.