Meniu

Ortopedie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri persistente de spate, motiv pentru care vrei sa apelezi la ajutorul unui cabinet de ortopedie in Bacau? Daca sedintele de masaj nu isi mai fac efectul, iar disconfortul resimtit se adanceste pe zi ce trece, iti recomandam sa apelezi in cel mai scurt timp posibil la ajutorul medicului ortoped, pentru a depista ce iti provoaca aceste dureri, dar si cum le poti ameliora. 

Stim ca vrei sa beneficiezi de ajutorul celui mai bun medic din oras, asa ca in continuare ti-am pregatit un top cinci al celor mai bune clinici de ortopedie din Bacau la care poti apela cu incredere. Asigura-te ca tii cont de indrumarile medicilor specialisti, dar si ca nu omiti nicio vizita la cabinetul de specialitate, pentru a-ti efectua toate investigatiile si consultatiile necesare. 

Care este pretul unei consultatii de ortopedie in Bacau?

Inainte sa apelezi la ajutorul unui medic ortoped din Bacau, asigura-te ca te informezi ca atare cu privire la preturile practicate, pentru a sti ce buget orientativ sa iti pregatesti. De regula, pretul este mai ridicat in cazul consultatiilor efectuate de medicul primar spre deosebire de cele desfasurate de medicul specialist. Iata care sunt tarifele practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spinal Care
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Interventii si consultatii precise
 • Atmosfera primitoare si placuta
 • Servicii multiple si calitative
Euroclinic Center
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative si eficiente
 • Interventii precise
 • Aparaturi performante
 • Plan personalizat de tratament
 • Ambianta placuta
Galimed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rezultate excelente
 • Medic bine pregatit si implicat
 • Interventii ireprosabile
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi performante
 • Tratamente eficiente
Clinica Luxor
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Clinica moderna, curata si bine organizata
 • Aparaturi de top
 • Investigatii, interventii si tratamente eficiente
 • Echipa medicala implicata si empatica
 • Nerespectarea orei programarii
Clinica Chelariu
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Profesionalism, buna pregatire si implicare
 • Medici bine antrenati
 • Interventii ireprosabile
 • Planuri personalizate de tratament
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie in Bacau

Spune adio durerilor de spate si afectiunilor osteoarticulare cu ajutorul clinicilor ortopedice din Bacau, unde vei primi toate ingrijirile medicale necesare in functie de problema de care suferi. Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de ajutor de specialitate, situatie in care iti prezentam topul celor cinci clinici de mai jos bine echipate si pregatite. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Spinal Care

Spinal Care este o unitate multidisciplinara din Bacau, in care este prioritizata recuperarea medicala, unde pacientii au sansa de a opta pentru o consultatie de ortopedie la un medic cu o buna pregatire in domeniu. Colectivul asigura servicii ireprosabile, avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie si echipamente performante. Departamentul de ortopedie este reprezentat de dr. Mihai Mardare, medic specialist in ortopedie – traumatologie si chirurgie spinala. Printre serviciile si interventiile pe care le asigura se numara si: tratamentul herniilor de disc microscopic/endoscopic/radiofrecventa, infiltratii epidurale sub ghidaj radiologic, vertebroplastii, kyphoplastii, tratamentul tumorilor osoase prin radiofrecventa, stabilizare posterioara cu suruburi pediculare etc. Acesta isi desfasoara activitatea in prezent si in Spitalul Colentina din Bucuresti.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 300 lei.

Clinica medicala din Bacau este apreciata de majoritatea pacientilor cu probleme ortopedice, fiecare avand sansa de a primi tratamentul adecvat in functie de afectiunea de care sufera. Datorita bunei pregatiri a echipei medicale, dar si a aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotari, toate interventiile si consultatiile sunt efectuate cu precizie. In plus, atmosfera este una primitoare si placuta pentru fiecare pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Spinal Care
Vezi Pareri

2. Euroclinic Center

O alta institutie multidisciplinara din Bacau pe care ti-o recomandam este Euroclinic Center, unde poti beneficia de consultatii de ortopedie la standarde superioare. Colectivul de medici este bine antrenat in domeniu, actionand cu promptitudine si atentie. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor si echipamentelor performante, iar planul de tratament este atent stabilit in functie de patologiile pacientului. Departamentul de ortopedie este coordonat de dr. George Nita, medic specialist in domeniu, care are competenta de a efectua: consultatii de specialitate, examene radiologice si prescriere tratament. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate pentru aceasta clinica sunt pozitive, pacientii exprimandu-si multumirea pentru felul in care au fost tratati. Interventiile puse in aplicare sunt precise datorita aparaturilor performante, planul de tratament este personalizat in functie de fiecare pacient in parte, iar ambianta este una placuta.

3. Galimed

Galimed este o alta unitate medicala din Bacau catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa optezi pentru serviciile de ortopedie pediatrica. Doctorul care isi desfasoara activitatea in cadrul sau se numeste Mihai Galinescu si este medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, medic sef sectie, cu urmatoarele competente: laparoscopie pediatrica nivel 2 avansati, ecografie generala, ecografie osteoarticulara, practica interventionala radiologica. Printre afectiunile pe care le poate trata sunt amintite si: displazie de sold / luxatie congenitala de sold, picior stramb congenital, luxatii, entorse, fracturi, scolioza sau cifoza, dureri de crestere, dureri articulare, formatiuni tumorale osoase / musculare / tendinoase, paralizii spastice. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, toate serviciile medicale sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Chirurgul ortoped a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita implicarii sale in obtinerea rezultatelor dorite. Datorita bunei sale pregatiri in domeniu, interventiile efectuate sunt ireprosabile, iar diagnosticarea decurge perfect multumita aparaturilor performante. De asemenea, tratamentele puse in aplicare sunt eficiente si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient.

4. Clinica Luxor

O alta varianta pe care o poti lua in considerare si care este localizata, de asemenea, in Bacau, este clinica multidisciplinara Luxor, unde poti beneficia si de consultatii de ortopedie. In cadrul acestei specialitati il vei cunoaste pe dr. Constantin Plaiasu, medic specialist in ortopedie si traumatologie, competenta in artroscopie umar si genunchi, protezare, chirurgie tumorala si chirurgia piciorului. Te poti adresa cabinetului cu oricare dintre aceste afectiuni: luxatii si entorse articulare, epicondilita laterala, durere patelara, tibiala, leziuni de menisc si scolioza. Aici vei beneficia de urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, diagnostic precis prin intermediul aparaturilor performate, RMN si tratamente moderne. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie la clinica Luxor este de 220 lei.

Clinica medicala este curata, moderna si bine organizata, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii calitative. Multumita aparaturii de top folosite in cadrul departamentului de ortopedie, toate investigatiile, interventiile si tratamentele puse in aplicare sunt eficiente, iar echipa medicala este implicata, empatica si bine pregatita in domeniu. Pe de alta parte, ora programarii nu este respectata de fiecare data.

5. Clinica Chelariu

Clinica Chelariu din Bacau a fost fondata in anul 2005 si reprezinta o optiune viabila pentru toti pacientii care vor sa beneficieze de servicii de ortopedie. Echipa de medici catre care iti poti indrepta atentia este formata din dr. Dan Laptoiu si dr. Lucian Morosanu, cadre medicale cu o buna pregatire in domeniu. Ortopezii profesionisti stiu cum sa abordeze fracturile, luxatiile, bolile degenerative ale articulatiilor si deformarile coloanei vertebrale, avand competenta de a stabili un plan eficient de tratament, care poate reprezenta atat terapii conservatoare, cat si interventii chirurgicale, in functie de patologia de care pacientul sufera. Multumita experientei sale vaste, dar si a aparaturilor de ultima generatie, toate serviciile puse in aplicare sunt desfasurate cu profesionalism.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 220 lei.

Profesionalismul, buna pregatire si implicarea sunt principalele motive pentru care pacientii sunt multumiti de serviciile acestei unitati medicale. Cei doi medici bine antrenati in domeniu asigura interventii ireprosabile si planuri personalizate de tratament, adaptate in functie de necesitatile tuturor pacientilor. Din pacate, au fost sesizate probleme cu privire la nerespectarea programarilor.

Concluzii

Daca suferi de afectiuni ortopedice, trebuie sa te asiguri ca iei in considerare ajutorul doctorului ortoped din Bacau, pentru a afla care este situatia in care te afli, dar si cum o poti ameliora. Stim cat de important este sa discuti cu un medic profesionist, motiv pentru care in randurile de mai sus ti-am pregatit cinci cele mai frecventate unitati de ortopedie din oras.