Meniu

Ortopedie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea aparatului locomotor este esentiala pentru o viata dinamica, de aceea este important sa te adresezi unui medic pentru orice simptome neplacute, probleme de mobilitate sau accidente, la un cabinet de ortopedie din Baia Mare. Daca nu stii unde sa mergi pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile.

Citeste-l pana la capat si vei afla care sunt cele mai bune clinici in care gasesti medici ortopezi in Baia Mare si care ar fi cea mai buna optiune pentru nevoile tale.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Baia Mare?

Nu toti pacientii au acces la consultatii gratuite de ortopedie in Baia Mare si nu toate clinicile au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, de aceea este util sa cunosti preturile si conditiile de la fiecare clinica in parte, in care serviciul este disponibil. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale carora ai putea sa te adresezi si tarifele practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kinetic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa profesionista de medici
 • Kinetoterapeuti dedicati si empatici
 • Solutii de tratament eficiente
 • Centru de tratament ideal pentru recapatarea mobilitatii
Sfanta Maria
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Centru medical cu servicii integrate
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rezolvarea problemelor de sanatate
 • Timp mare de asteptare
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
Euromedica Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Spital la standarde inalte
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Conditii de spitalizare bune
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici cu servicii de ortopedie in Baia Mare

Nu esti genul care sa mergi strict pe recomandarile altor persoane, de aceea vrei sa ai intotdeauna posibilitatea sa judeci singur/-a si sa evaluezi, mai ales cand este vorba despre sanatatea ta, asa cum este cazul cu vizita la un cabinet de ortopedie din Baia Mare. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii care te vor ajuta sa te hotarasti incotro sa mergi pentru problema aparatului locomotor: detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotarile cu echipamente pentru investigatii si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Kinetic by Friedl Med

Kinetic by Friedl Med este o clinica din Baia Mare specializata in ortopedie si recuperare medicala, in care activeaza o echipa de medici specialisti bine pregatiti si kinetoterapeuti care pun in aplicare planurile personalizate de tratament, in functie de afectiunile si caracteristicile fiecarui pacient. La cabinetul de ortopedie te vei adresa unuia dintre cei trei medici specializati in ortopedie-traumatologie: dr. Ion Stefan, medic primar, dr. Andrei Prie, medic primar, sau dr. Norbert Friedl, medic specialist, fondatorul centrului medical.

Pretul pentru o consultatie la un doctor ortoped din Baia Mare din acest centru este de 200 de lei.

Pacientii considera ca Kinetic by Friedl Med este o clinica de nota 10, cu dotari de ultima generatie, o echipa profesionista de medici si kinetoterapeuti dedicati si empatici. Multe dintre persoanele tratate aici marturisesc ca si-au recapatat mobilitatea si ca solutiile de tratament prescrise si administrate au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic by Friedl Med
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria

La cabinetul de ortopedie din cadrul Policlinicii Sfanta Maria din Baia Mare activeaza doi medici cu experienta in ortopedie-traumatologie: dr. Rares Ciprian Mosut, medic primar, si dr. Dan Repede, medic specialist ortoped. Policlinica Sfanta Maria este o unitate medicala de traditie in judetul Maramures, infiintata in anul 1999, care a cunoscut pana in prezent o dezvoltare remarcabila, dispunand de cabinete medicale in peste 20 de specializari, radiologie si imagistica medicala, analize de laborator si spitalizare de zi, recuperare medicala, medicina muncii si eliberare certificate necesare in diverse domenii de activitate. Centrul medical este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Maramures, in temeiul caruia se pot accesa consultatii, investigatii si tratament gratuite sau partial decontate, pacientilor care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, o consultatie la ortopedie are un tarif de 170 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile integrate ale acestui centru medical, calitatea consultatiilor si investigatiilor, profesionalismul medicilor si faptul ca au gasit o rezolvare a problemelor de sanatate semnalate doctorilor. Sunt si nemultumiti legate de timpul de asteptare mare si de faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon pentru efectuarea programarilor.

3. Euromedica Hospital

In ambulatoriul Euromedica Hospital, pacientii din Baia Mare pot accesa consultatii, investigatii si tratament in obstretica-ginecologie, ortopedie, neurologie, chirurgie plastica, dermatovenerologie, endocrinologie, pediatrie, psihiatrie, cardiologie, medicina interna si alte ramuri medicale. La ortopedie, cabinetul este deservit de dr. Andrei Vasile Maxim, medic specialist in ortopedie-traumatologie, care acorda consultatii si efectueaza imobilizari cu aparat gipsat, inflitratii intraarticulare si infiltratii cu substante anestezice si antiinflamatorii. Euromedica Hospital si-a inceput activitatea in anul 2006 si este primul spital privat din zona Maramuresului, care asigura toata gama de servicii medicale in peste 20 de specializari, analize si investigatii clinice de laborator, spitalizare, interventii chirurgicale si ingrijire medicala la domiciliu post spitalizare. Spitalul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Maramures, insa medicul de la ortopedie este disponibil doar in sistem privat.

Tarifele practicate de spital pot fi vizualizate pe site-ul web. O consultatie la medicul ortoped din Baia Mare din ambulatoriul Euromedica te va costa aici 250 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut experiente multumitoare in legatura cu activitatea Spitalului Euromedica. Se consemneaza ca este o unitate medicala la standarde inalte, cu personal profesionist si amabil, medici tineri si bine pregatiti si conditii de spitalizare bune. Unii pacienti reclama preturile ridicate ale serviciilor.

Concluzii

Pentru pacientii cu probleme legate de sanatatea oaselor, muschilor, tendoanelor si ligamentelor, cabinetele de ortopedie din Baia Mare pun la dispozitie consultatii, investigatii si tratamente diverse. Medicii ortopezi din clinicile private prezentate in clasamentul din acest articol sunt bine pregatiti si au experienta dobandita in Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul resedinta a judetului Maramures. Se pot accesa aici investigatii specifice diagnosticului afectiunilor aparatului locomotor, ecografii, radiografii, osteodesitometrie, precum si servicii de recuperare medicala motorie.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai parcurs, despre clinicile cu servicii de ortopedie din Baia Mare, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea si mobilitatea ta, alegand centrul medical care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.