Meniu

Ortopedie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a primi tratamentul corespunzator in legatura afectiunea osoasa de care suferi, cel mai bine ar fi sa te adresezi unui cabinet de ortopedie din Focsani. Medicul ortoped este singura persoana avizata care te poate sfatui corect cu privire la problema de sanatate de care suferi. Initial, s-ar putea sa fie necesara efectuarea unor investigatii imagistice prin intermediul carora medicul poate stabili un diagnostic precis, dar si un tratament corespunzator. In cadrul consultatiei initiale se pune in aplicare procesul de anamneza, prin care ortopedul afla daca esti predispus la anumite afectiuni, dar si cum le poti preveni corect.

In Focsani exista suficiente unitati medicale la ajutorul carora poti apela pentru a-ti face programare la un medic ortoped cu experienta. Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de servicii de calitate, motiv pentru care ti-am pregatit mai jos un top trei al celor mai apreciate si frecventate unitati medicale din Focsani care cuprind aceasta specialitate.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Focsani?

Avand in vedere ca nivelul de pregatire a medicilor este diferit de la o clinica la alta, nu este de mirare ca tarifele aplicate pentru o consultatie de ortopedie in Focsani variaza. Pentru a fi la curent cu preturile practicate pentru acest serviciu medical, iti prezentam tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Amabilitate si respect
 • Act medical corect
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Dr. Robert Mihaila
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism, buna pregatire si implicare
 • Servicii de calitate
 • Diagnosticare precisa
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera prietenoasa
Expert Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic primar de ortopedie si traumatologie
 • Competenta, profesionalism si buna pregatire
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in ortopedie in Focsani

Vrei sa scapi de durerile chinuitoare de spate, asa ca ai luat hotararea de a-ti face programare la o clinica de ortopedie in Focsani? Din dorinta de a-ti usura munca sa gasesti o unitate medicala competenta, ti-am pregatit o lista cu toate variantele pe care ti le prezentam. Iata cat de bine dotate sunt, dar si ce parere au avut ceilalti pacienti care au beneficiat de serviciile lor:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o unitate medicala multidisciplinara din Focsani unde poti merge cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortopedie. Departamentul este coordonat de dr. Dragos Liviu Ropotica, medic specialist in ortopedie, care asigura urmatoarele servicii medicale la standarde superioare: consultatii de specialitate, infiltratii articulare (acid hialuronic sau corticosteroid), tratarea fracturilor recente sau vechi, a luxatiilor articulare si a problemelor ligamentare. Multumita aparaturilor si echipamentelor care se afla in dotarile clinicii, serviciile mentionate anterior se desfasoara ireprosabil.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie la Laurus Medical este de 250 lei.

Aproape toate recenziile care au fost postate pentru aceasta unitate medicala sunt pozitive, pacientii declarandu-se multumiti pentru amabilitatea cu care sunt tratati. Echipamentele si aparaturile sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la efectuarea unui act medical corect. De asemenea, echipa medicala da dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire, asigurand o atmosfera primitoare pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Robert Mihaila

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, dr. Robert Ioan Mihaila se afla printre primele alegeri ale pacientilor care vor sa beneficieze de o consultatie de ortopedie in Focsani. Acesta este medic primar in ortopedie si traumatologie, a absolvit Facultatea de Medicina Generala a UMF „Gr. T. Popa” din Iasi, urmand sa devina doctor in medicina la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti. A participat la diverse stagii clinice in Germania, Austria, Belgia si la numeroase stagii de cercetare in Austria si Elvetia, dobandind o experienta vasta in domeniu. De asemenea, a urmat si cursuri de specialitate atat in tara (Bucuresti), cat si in strainatate (Austria, Elvetia), avand competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: diagnosticare precisa pe baza investigatiilor imagistice, recomandari de tratamente, monitorizarea evolutiei clinice, infiltratii intraarticulare, infiltratii lombare, cu solutii vascoelastice pe baza de acid hialuronic, infiltratii cu PRP.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie si traumatologie este de 200 lei.

Profesionalismul, buna pregatire in domeniu si implicarea medicului sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii iau in considerare serviciile medicale ale dr. Robert Ioan Mihaila. Diagnosticarea este precisa, planul de tratament elaborat este personalizat in functie de problemele de sanatate experimentate, iar atmosfera este una prietenoasa.

3. Expert Medical

Cu o activitate multidisciplinara, clinica Expert Medical din Focsani asigura tuturor pacientilor si servicii de ortopedie la o calitate ridicata. Multumita echipamentului si aparaturilor performante de diagnostic folosite in cadrul investigatiilor, pacientii au sansa de a beneficia de un verdict clar cu privire la starea de sanatate. Departamentul de ortopedie este coordonat de dr. Adrian Boicu, medic primar in ortopedie si traumatologie, care asigura tuturor pacientilor servicii ireprosabile. Printre acestea se numara si: consultatiile de specialitate, infiltratii, elaborarea unui plan corect de tratament in functie de patologia identificata etc. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 180 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Departamentul de ortopedie dispune de un medic primar, cu o buna pregatire in domeniu, competent si profesionist, avand in dotari si echipamente performante. Cu ajutorul lor, diagnosticul stabilit este unul corect, medicul elaborand si un plan eficient de tratament. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate, ceea ce a creat nemultumiri in randul pacientilor.

Concluzii

In concluzie, daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in ortopedie in Focsani, pentru a fi corect diagnosticat si tratat, iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale amintite anterior in articol. Datorita echipamentelor performante, dar si a medicilor cu o buna pregatire in domeniu, vei reusi sa primesti ingrijirile medicale de care ai nevoie.