Meniu

Ortopedie Hunedoara 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Modalitatea in care isi desfasoara activitatea medicii din Hunedoara poate sa difere, in functie de clinica pe care te decizi sa o vizitezi. Tocmai de aceea, n-ar fi rau sa-ti faci o idee despre reputatia unui medic inainte de a te programa la o consultatie. In acest fel, poti evita situatiile neplacute. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in Hunedoara?  

In afara de pregatirea medicilor si aparatura, un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere inainte de a te programa la un cabinet de ortopedie din Hunedoara este bugetul. In functie de clinica aleasa, tariful consultatiei poate sa fie mai mare sau mai mic. In scopul de a te ajuta, am inclus preturile practicate de clinicile din oras intr-un tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Carollmed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Multiple specializari
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Program restrans de munca
Clinica Tarbus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Numeroase specializari
 • Diverse parteneriate
 • Curatenie
 • Program restrans de functionare
 • Nerespectarea programarilor
 • Accesibilitate limitata pentru persoanele cu dizabilitati din cauza infrastructurii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Iata care sunt clinicile la care poti apela pentru servicii de ortopedie in Hunedoara! 

Mai jos sunt prezentate clinicile care iti ofera posibilitatea de a te programa la o consultatie de ortopedie in orasul Hunedoara. Ambele descrieri sunt insotite si de un segment dedicat opiniilor pacientilor care au optat deja pentru serviciile clinicilor respective, iar experienta lor poate fi un factor decisiv. Consulta pe rand descrierile si alege optiunea pe care o consideri ideala: 

1. Clinica Carollmed  

Infiintata in anul 2016, clinica medicala Carollmed vine in sprijinul celor care au nevoie de servicii medicale de cardiologie, endocrinologie, ortopedie si multe altele in Hunedoara. Echipa clinicii este alcatuita din medici tineri si competenti, al caror scop este de a satisface chiar si cei mai exigenti pacienti. Cu privire la gama de servicii de ortopedie, aceasta include consultatiile de specialitate pentru adulti si copii, imobilizarile gipsate, infiltratiile intraarticulare si cu acid hialuronic. De efectuarea acestora se ocupa Dr. Adrian Cisar, medic primar in ortopedie si traumatologie. Pentru a beneficia de servicii, ideal este ca persoanele interesate sa se programeze din timp, intrucat programul doctorului este destul de restrans. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

Personalul din cadrul clinicii medicale Carollmed este apreciat in mod deosebit pentru amabilitate si promptitudine. Mai mult decat atat, fiecare pacient primeste informatii pe intelesul sau, astfel incat sa nu exista nelamuriri cu privire la procedura prin care urmeaza sa treaca. In acelasi timp, lipsa locurilor de parcare reprezinta un inconvenient pentru cei care aleg sa vina cu propria masina. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Carollmed  
Vezi Pareri

2. Clinica Tarbus  

Cealalta optiune pe care o au oamenii in materie de servicii de ortopedie efectuate in Hunedoara este clinica Tarbus. Clinica a fost fondata in anul 2019 si a continuat sa-si mareasca portofoliul de servicii, in scopul de a oferi sprijin unui numar cat mai mare de oameni. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Rares Hedesiu, medic specialist ortoped, iar serviciile pe care le pune la dispozitia celor interesati sunt consultatia de ortopedie si infiltratiile cu plasma, acid hialuronic sau dexa. Programul medicului este unul restrans, miercurea intre orele 15 si 19, asa ca pacientii trebuie sa se programeze din timp. Cu privire la programari, acestea se fac prin apel telefonic. In cazul in care este nevoie de efectuarea unor analize, clinica se afla in parteneriat cu Regina Maria. 

O consultatie de ortopedie costa 200 de lei. 

Mai multe persoane au recomandat clinica Tarbus datorita serviciilor de calitate de care au avut parte in timpul vizitei. Personalul este bine pregatit si da dovada de amabilitate in timpul interactiunii cu pacientii. Chiar si asa, clinica nu este dotata pentru a servi si persoanele cu dizabilitati, intrucat lipsesc elemente importante de tip rampa, lift, balustrade etc. 

Concluzii

In cele din urma, ai posibilitatea sa beneficiezi de consultatii si alte servicii de ortopedie chiar in Hunedoara, la una din cele doua clinici prezentate mai sus. Pe baza descrierilor de mai sus, alege clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru tine si bucura-te de servicii pe masura asteptarilor!