Meniu

Ortopedie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe clinici la care te poti programa in scopul de a beneficia de servicii de ortopedie in Iasi, iar daca n-ai idee de unde sa incepi cautarile, articolul de fata te ajuta cu tot felul de informatii utile in acest sens. Parcurgand randurile de mai jos, nu vei afla doar care sunt clinicile in cadrul carora se efectueaza serviciile de care ai nevoie, ci si ce trebuie sa faci pentru a le obtine. 

Indiferent ca este vorba de clinicile medicale sau de centrele de recuperare din Iasi, aparatura din dotare este moderna, iar echipele din cadrul lor fac tot posibilul sa creeze cele mai bune conditii pentru pacientii care aleg sa le treaca preagul. De multe ori, aceste clinici le ofera oamenilor posibilitatea sa achizitioneze diverse abonamente prin care pot beneficia de preturi reduse. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in Iasi?  

Inainte de a te programa pentru o consultatie la o clinica de ortopedie in Iasi este important sa te interesezi cu privire la tarifele practicate. Daca medicul la care vrei sa te programezi se afla in contract cu CAS, atunci poti opta pentru efectuarea gratuita a serviciului de care ai nevoie. In caz contrar, preturile de la care pornesc consultatiile de specialitate sunt cele de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MediBlue
Clinica-Verificata
195 Ron
 • Pret Consultatie 195 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar
 • Locatie accesibila
 • Servicii la domiciliu
 • Timp de asteptare ridicat
Dr. Sebastian Nita
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Servicii la domiciliu
 • Contract CAS
 • Atitudine nepotrivita
Centrul Delv
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
 • Personal insuficient la receptie
Pro Life Clinics
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Programarile nu se respecta
Arcadia
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu sunt respectate
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de ortopedie in Iasi 

Topul urmator vine in ajutorul celor care se afla in cautarea unui cabinet de ortopedie in Iasi, care sa le ofere consultatii de specialitate si tratamente eficiente. In afara de detaliile tehnice, in descrieri sunt incluse si experientele unor pacienti care au beneficiat deja de serviciile prestate la clinicile respective si au decis sa o recomande mai departe altor persoane: 

1. Policlinica MediBlue 

Primul medic ortoped din Iasi la care se pot programa cei interesati este Dr. Sebastian-Cristian Nita din cadrul Policlinicii MediBlue. In afara de consultatia de specialitate, in cadrul clinicii se mai pot efectua consultatia de control la maxim 10 zile dupa cea initiala, infiltratia intra-articulara si interpretarea rezultatelor analizelor efectuate la clinica sau la alte laboratoare. Actul medical este sustinut de aparatura de ultima generatie, care completeaza experienta si profesionalismul echipei MediBlue. Activitatea clinicii se adapteaza vremurilor, asa ca oamenii care nu se pot deplasa pana la locatie din diverse motive, pot in schimb opta pentru servicii online sau la domiciliu. Clinica are program inclusiv sambata. 

Consultatia initiala de ortopedie costa 195 de lei. 

Persoanele care au ales serviciile Policlinicii MediBlue au fost intampinate de mult profesionalism, ceea ce le-a dat incredere in abilitatile echipei de aici. Alte aspecte apreciate sunt dedicarea, corectitudinea si amabilitatea. Sentimentul de siguranta pe care il au pacientii aici se datoreaza si spatiului ingrijit, in care normele de igiena sunt respectate cu strictete. Locatia este si ea una accesibila. Un singur minus ar fi timpul ridicat de asteptare. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica MediBlue 
Vezi Pareri

2. Dr. Sebastian Nita  

Un alt doctor ortoped din Iasi la care pot apela atat locuitorii orasului, cat si cei care vin din imprejurimi este Dr. Sebastian Nita. Medicul primar in ortopedie si traumatologie asigura un portofoliu variat de servicii: consultatii de specialitate, atat la cabinet, cat si la domiciliu, punctii intraarticulare, tratamentul osteoporozei, protezarea membrelor, interventii de mica chirurgie etc. Exista servicii care pot fi decontate prin intermediului contractului pe care cabinetul il are cu CAS. Programarile se pot face la telefon sau direct la cabinet, de luni pana vineri, pentru prima jumatate a zilei, intrucat programul medicului se termina la ora 14 si jumatate. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 350 de lei. 

Exista persoane care beneficiaza de ani de zile de serviciile Dr. Sebastian Nita si sunt in continuare super multumite de tratamentele de care au parte aici. Profesionalismul, promptitudinea si atentia sunt doar cateva din aspectele ce ies in evidenta, atunci cand vine vorba de activitatea acestui cabinet. Au fost si persoane care au considerat comportamentul medicului ca fiind unul nepotrivit pentru situatia in care se aflau. 

3. Centrul Delv  

In cadrul Centrului Delv isi desfasoara activitatea o echipa alcatuita din medici ortopezi in Iasi, cu o ampla experienta in domeniu. Printre acestia se afla medici primari si specialisti in ortopedie si traumatologie, precum Dr. Stefanita Arcana si Dr. Liliana Savin, dar si medici care se ocupa exclusiv de afectiunile specifice copiilor. In afara de consultatia initiala, alte servicii de care pot beneficia cei care aleg clinica Delv sunt eliberarea adeverintei medicale sau a referatului medical. Solutiile recomandate de medicii de aici nu se rezuma doar la tratamentul medicamentos, ci includ si recuperarea medicala prin diferite mijloace de tip fizioterapie, kinetoterapie etc.  

Consultatia initiala costa 200 de lei, iar in caz de urgenta, pretul creste la 270 de lei. 

Mai multe persoane marturisesc ca revin cu placere la Centrul Delv de fiecare data cand au nevoie de sprijin pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Disciplina, profesionalismul si interactiunea placuta dintre echipa medicala si pacienti reprezinta motivele de baza care-i determina pe oameni sa recomande clinica. Chiar si asa, trebuie mentionat faptul ca programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie este insuficient. 

4. Pro Life Clinics  

Activitatea Pro Life Clinics a inceput in anul 2009 si tot de atunci clinica se afla in cotract CAS, ceea ce le permite oamenilor sa beneficieze de expertiza unor medici de ortopedie din Iasi, in mod gratuit. De la bun inceput si pana in prezent, misiunea clinicii a ramas de a asigura servicii care sa acopere nevoile pacientilor din oras. Cu privire la categoria de servicii de ortopedie si traumatologie, cel care se ocupa de aceasta este medicul primar Dr. Stefan Gheorghevici. Gama de servicii include consultatia de specialitate, controlul plagii chirurgicale, imobilizarea cu aparat gipsat, infiltratia intraarticulara, intocmirea referatelor medicale etc. 

O consultatie de specialitate costa 200 de lei, pentru persoanele neasigurate. 

Aspectul apreciat in mod deosebit de pacientii care au optat pentru o programare la Pro Life Clinic este reprezentat de calitatea serviciilor prestate aici. Spatiul este unul curat si bine ingrijit, lucru care iese in evidenta inca din momentul in care pacientii pasesc in interiorul clinicii. In acelasi timp, cazurile in care programarile nu sunt respectate sunt foarte des intalnite. 

5. Arcadia

Ultima optiune a celor care au nevoie de un ortoped in Iasi este reteaua de clinici Arcadia. In cadrul ei isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici primari ca Dr. Marius Costel Bar, Dr. Grigore Berea, Dr. Paul Botez, Dr. Dan Cionca, dar si medici specialisti precum Dr. Gabriel Darca, Dr. Bogdan Darciuc etc. Serviciile oferite de acestia variaza de la diverse consultatii, atat in timpul cat si in afara orelor de program, la diverse interventii. Exista specialisti pe diferite zone ale corpului, precum chirurgia umarului sau a cotului. Un serviciu mai rar intalnit, care se realizeaza in clinica Arcadia este protezarea unicompartimentala a genunchiului. Avantajele pe care o astfel de interventie le poate aduce pacientului sunt numeroase. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei de ortopedie, acesta porneste de la 250 de lei. 

Printre aspectele apreciate in mod deosebit de pacientii care au optat pentru serviciile clinicii Arcadia se numara aparatura performanta, profesionalismul personalului medical si dedicarea de care acesta da dovada. O problema care se regaseste si aici este cea a programarilor care nu sunt respectate, insa nici personalul de la receptie nu este bine pregatit pentru interactiunea cu pacienti. 

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa beneficiezi de servicii de ortopedie in Iasi, medicii prezentati in randurile de mai sus iti stau la dispozitie cu o gama variata de consultatii si investigatii de calitate. Pentru a obtine tratamentul cel mai potrivit pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la o consultatie de specialitate, prin care ortopedul se poate familiariza cu problema ta, astfel incat solutiile pe care le recomanda sa fie cele de care ai nevoie!