Meniu

Ortopedie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru consultatii de ortopedie in Oradea, poti sa faci o programare la una dintre cele mai reputate clinici situate in acest oras. Medicul ortoped este cel la care trebuie sa apelezi atunci cand suferi de o afectiune localizata la nivelul sistemului musculo-scheletal, astfel incat sa afli diagnosticul si optiunile de tratament, nefiind intotdeauna nevoie de interventie chirurgicala.  Consultatia e necesara daca suferi de dureri persistente la nivelul mainilor, picioarelor sau spatelui, ori daca ai suferit o accidentare. 

Durerile articulare sau disconfortul la nivelul coloanei sunt doua semne ca ar trebui sa mergi la ortoped. Acest articol se adreseaza persoanelor care se afla in cautarea unei clinici de ortopedie din Oradea, unde sa beneficieze de precizie in diagnostic si de planuri terapeutice eficiente, indiferent ca e vorba despre o fractura, o afectiune articulara sau osteoporoza.

Unde poti face consultatia de ortopedie in Oradea?

Oradea gazduieste multe clinici specializate in ortopedie, asa ca nu va trebui sa te deplasezi in afara orasului pentru a beneficia de acest serviciu. Tabelul urmator surprinde numele celor mai bune cabinete, precum si tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de cea mai buna calitate
 • Conditii impecabile
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate, promptitudine si empatie
 • Aparatura performanta
 • Timp de asteptare minim
IdealMed
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Planuri terapeutice eficiente
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica Davidescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si interes pentru pacient
 • Dotari moderne
 • Conditii ireprosabile de spitalizare
Centrul Bioinvest
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine instruit
 • Explicatii detaliate
 • Amabilitate si promptitudine
 • Programarile nu se respecta
Spitalul Pelican
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si amabilitate
 • Ingrijiri medicale eficiente
 • Atitudinea personalului de la receptie nu este profesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde se ofera servicii de ortopedie in Oradea

Daca te confrunti cu probleme la nivelul oaselor, muschilor sau articulatiilor si te-ai decis sa apelezi la un specialist in ortopedie din orasul Oradea, este esential sa identifici o clinica de incredere si sa afli mai multe despre reputatia ei inainte de a face o programare. Din acest motiv, am alcatuit un clasament in care sunt prezentate cele mai cunoscute clinici din orasul tau, astfel incat sa poti face o alegere potrivita:

1. Clinica Raze

Pentru consultatii de specialitate in domeniul ortopediei, locuitorii orasului Oradea se pot indrepta catre Clinica Raze. Alaturi de cardiologie, ortopedie, reumatologie, pneumologie si alte specialitati medicale, ortopedia face parte din lista de servicii a acestei clinici, unde se doreste furnizarea unei game complete de investigatii pentru depistarea a numeroase afectiuni. Clinica dispune inclusiv de laborator de imagistica, astfel incat precizia in diagnostic sa fie bifata. Pentru viitor, se preconizeaza extinderea listei de servicii si specialitati acoperite. Se foloseste aparatura performanta, iar echipa medicala este formata din profesionisti care pun accent pe precizia in diagnostic. 

Consultatia in departamentul de ortopedie costa 170 lei. 

Personalul de la Clinica Raze este foarte bine pregatit, atent si are o atitudine prietenoasa fata de pacient. Asa reiese din recenziile disponibile in mediul online, unde pacientii au notat ca serviciile medicale de la Raze sunt de cea mai buna calitate si sunt oferite in conditii impecabile. Amabilitatea, promptitudinea si empatia cadrelor medicale reprezinta alte calitati apreciate de cei care au trecut pragul clinicii. Timpul de asteptare este minim, iar aparatura folosita este performanta. Mai mult de atat, pacientii apreciaza faptul ca pot face diverse investigatii in cadrul aceleiasi clinici. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Clinica IdealMed

Pe lista celor mai bune clinici din Oradea unde este disponibila ca specialitate medicala si ortopedia apare si clinica IdealMed. Aceasta se numara printre cele mai moderne clinici din oras si se remarca prin faptul ca ofera o abordare completa in rezolvarea problemelor ortopedice si neurologice, pacientul avand parte de corectitudine in diagnostic, plan terapeutic personalizat si sprijin in recuperare. Echipa este formata din profesionisti care au experienta vasta in prevenirea, diagnosticul si gestionarea durerilor neuro-musculo-scheletice si care activeaza in conformitate cu recomandarile specialistilor din domeniu. Medicii si terapeutii care profeseaza la clinica IdealMed folosesc tehnologii performante si pun pe primul loc sanatatea pacientului, caruia i se ofera acces la modalitati specifice de tratament.

Consultatia initiala la ortopedie costa 170 lei.

Majoritatea persoanelor care au fost la clinica IdealMed spun ca serviciile medicale sunt de calitate si ca au beneficiat de atentie, amabilitate si profesionalism din partea personalului. Lista de servicii este variata si se foloseste aparatura de ultima generatie. Cativa dintre pacienti au subliniat faptul ca procedurile de recuperare medicala au functionat foarte bine in cazul lor si lauda abordarea integrata a clinicii. 

3. Clinica Davidescu

Daca locuiesti in Oradea si trebuie sa mergi la consultatie de ortopedie, Clinica Davidescu este una dintre optiunile pe care sa le iei in calcul. Portofoliul clinicii acopera o gama complexa de arii terapeutice, printre care neurologia, medicina sportiva, ortopedia si traumatologia etc. Aceasta clinica a fost infiintata cu scopul de a contribui activ la calitatea serviciilor medicale din zona si de a raspunde eficient la nevoile medicale actuale ale oamenilor. Din colectiv fac parte medici preocupati de formare continua si perfectionare, fiind membri ai unor societati de profil cunoscute. 

La aceasta clinica, se aplica tariful de 200 lei pentru consultatia initiala.

Profesionalismul, empatia, amabilitatea si devotamentul sunt calitatile pe care pacientii le-au observat la personalul acestei clinici si pe care le-au amintit in recenziile oferite in mediul online. Clinica este curata si dotata cu aparatura de ultima generatie, conditiile de spitalizare fiind ireprosabile. Medicii ii trateaza cu respect pe pacienti si depun toate eforturile pentru identificarea unei solutii eficiente.

4. Centrul Bioinvest

Centrul Medical Bioinvest din Oradea constituie o optiune foarte buna la capitolul ortopedie si nu numai. Acesta are o lista de servicii complexa, asigurand consultatii de specialitate din mai multe discipline: neurologie, pediatrie, gastroenterologie, reumatologie etc. Ca misiune principala, acest centru medical are responsabilitatea de a bifa siguranta si precizia in efectuarea investigatiilor medicale si in interpretarea rezultatelor. Personalul graviteaza in jurul obiectivului de a identifica solutii terapeutice potrivite, echipa fiind formata din medici specializati in diferite domenii. Eforturile echipei multidisciplinare sunt sustinute de aparatura de ultima generatie de care dispune Bioinvest. 

Pentru consultatie, vei plati suma de 200 lei.

Centrul Bioinvest a primit feedback pozitiv de la un numar foarte mare de pacienti, care spun ca preturile sunt decente si ca personalul este prompt. Medicii sunt profesionisti, raspund si explica in detaliu atunci cand pacientii au intrebari si au o atitudine prietenoasa, motiv pentru care majoritatea oamenilor spun ca vor reveni atunci cand o sa mai aiba nevoie de servicii medicale. Cu toate acestea, cateva persoane sustin ca programarile nu se respecta.

5. Spitalul Pelican

Situat in Oradea, Spitalul Pelican completeaza cu succes clasamentul celor mai bune optiuni ale pacientilor interesati de servicii de ortopedie. In cadrul acestui spital, unde vei gasi medici din foarte multe arii terapeutice, se ofera servicii inalt calitative, adaptate la nevoile pacientului modern. Spitalul Pelican face parte din grupul cu acelasi nume, care este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale din Transilvania. Performanta actului medical este asigurata de un colectiv format din profesionisti, care au la dispozitie tehnologii performante de diagnostic si tratament pentru un spectru larg de afectiuni. 

Pretul consultatiei porneste de la 200 lei. 

Privitor la opiniile pacientilor, o mare parte dintre ei sunt de parere ca serviciile medicale de la Spitalul Pelican sunt de calitate superioara si se declara impresionati de felul in care au fost tratati de medici. Acestia sunt caracterizati ca fiind profesionisti, rabdatori si amabili. In urma tratamentelor, pacientii sustin ca problemele lor au fost rezolvate si ca ingrijirile acordate de cadrele medicale sunt eficiente. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar exista si feedback negativ de la cativa pacienti, ce reclama atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Alegerea unei clinici de ortopedie situata in Oradea se face in raport cu experienta medicilor si performanta serviciilor oferite. Este important sa alegi o clinica reputata, unde sa beneficiezi de corectitudine in diagnostic si tratament adecvat. Optiunile prezentate anterior s-au remarcat de-a lungul anilor prin calitatea serviciilor oferite si prin interesul fata de noile tehnologii, devenind variante principale pentru oamenii din acest oras.