Meniu

Ortopedie pediatrica Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice problema de sanatate a aparatului locomotor la copii trebuie semnalata medicului, vizita la un cabinet de ortopedie pediatrica in Arad fiind esentiala pentru un diagnostic corect si pentru adoptarea imediata a masurilor de tratament care se impun. Unele deficiente de pozitie, de mers sau afectiuni congenitale pot fi remediate usor daca se intervine atunci cand oasele copilului sunt inca in dezvoltare.

Daca esti in cautarea unui ortoped pediatru bun in Arad, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata de servicii medicale private din oras.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Arad?

Pretul nu este cel mai important aspect al unui serviciu medical, insa este bine sa elimini orice necunoscuta, inclusiv din perspectiva financiara, atunci cand te prezinti cu cel mic la un cabinet de ortopedie pediatrica din Arad. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ai putea sa te indrepti si pretul practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Davima Clinic
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Centru medical modern
 • Servicii la standarde occidentale
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Aparatura performanta
 • Solutii eficiente de tratament
Laser System
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii bune de tratament
 • Nu se respecta programarile
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
MedLife
185 Ron
 • Pret Consultatie 185 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ortopedie pediatrica din Arad

Cand este vorba despre sanatatea copilului tau, alegi intotdeauna ce este mai bun, dorinta pe care o ai in vedere, bineinteles, si in legatura cu vizita la cabinetul de ortopedie pediatrica in Arad. Informatiile din randurile urmatoare te vor ajuta sa te decizi care ar fi clinica potrivita nevoilor voastre. Vei afla ce inseamna calitatea serviciilor la fiecare dintre centrele medicale din top, competentele medicilor specializati, dotarile cu aparatura si posibilitatile pentru investigatii, precum si opiniile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care le-au trecut pragul.

1. Davima Clinic

Daca ai nevoie de un cabinet de ortopedie pediatrica bun, trebuie sa stii ca la Davima Clinic din Arad, copilul tau va beneficia de toate serviciile necesare, de la diagnosticare pana la recuperarea post-tratament. Il vei gasi aici pe indragitul si apreciatul dr. Henry Osakwe, medic specialist in chirurgie si ortopedie pediatrica, de origine nigeriana, care a operat peste 7000 de copii romani. Centrul Davima Clinic este singurul centru din Arad care ofera servicii integrate de recuperare psiho-neuro-motorie atat pentru adulti, cat si pentru copii. Clinica este deservita de o echipa bine pregatita alcatuita din opt medici, carora li se adauga fizioterapeuti, maseuri, psihoterapeuti si nutritionisti.

O consultatie la ortopedie pediatrica in acest centru are pretul de 170 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre Clinica Davima, despre care considera ca presteaza servicii la standarde occidentale si este un centru medical modern si dotat cu aparatura performanta. Despre medici se spune ca sunt profesionisti si dedicati meseriei si ca ofera solutii medicale eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Davima Clinic
Vezi Pareri

2. Laser System

La cabinetul de ortopedie pediatrica din ambulatoriul Clinicii Laser System din Arad se pot accesa consultatii de specialitate, ecografie de sold pentru nou-nascut si sugar, ecografie musculoscheletala, intervenţii chirurgicale in anestezie locala, punctie articulara, tratamentul unghiei incarnate, diagnostic si tratamentul patologiei nou-nascutului (cefalhematom, ligatura si excizie granulom ombilical, nitratare granulom ombilical). Te vei adresa aici dr. Adrian Pavel, medic primar chirurgie-ortopedie pediatrica, cu atestat in ecografia aparatului locomotor. Infiintat in anul 2001 in Arad, Centrul medical Laser System ofera pacientilor servicii de laborator, diagnostic si tratament in peste 25 de ramuri medicale, recuperare medicala, ingrijiri paliative, spitalizare de zi si spitalizare pentru bolnavi cronici.

Pretul unei consultatii la ortopedie pediatrica este de 180 de lei.

Parerile pacientilor despre activitatea medicala de la Laser System Arad sunt diferite, in functie de experienta inregistrata de fiecare dintre acestia. Pe de o parte, sunt remarcate serviciile de calitate, profesionalismul medicilor si solutiile bune de tratament. Deficientele organizatorice ii deranjeaza insa pe multi dintre pacienti, care spun ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine si nu raspunde la telefon.

3. MedLife

Ortopedia pediatrica in reteaua MedLife este disponibila in Arad atat in ambulatoriu, la Hyperclinica MedLife Genesys, cat si la Spitalul MedLife Genesys. Cabinetul este deservit aici de dr. Adrian Pavel, medic primar chirurgie-ortopedie pediatrica, avand competente in ecografia aparatului locomotor si endoscopie digestiva diagnostica in pediatrie. Policlinica si Spitalul MedLife Genesys sunt parte a celei mai mari retele private de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Preturile serviciilor medicale sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la ortopedie pediatrica vei plati suma de 185 de lei.

Unele recenzii consemneaza experiente pozitive si mentioneaza ca MedLife Genesys este o clinica moderna, cu servicii medicale de calitate si medici profesionisti. Pe de alta parte, foarte multi pacienti sustin ca nu se respecta programarile, ca este aglomerat si ca preturile sunt mari.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile de ortopedie pediatrica din Arad, exista mai multe optiuni de top, in cadrul unor clinici dotate cu aparatura performanta pentru analize, investigatii si tratamente de recuperare medicala. Cei doi medici care activeaza in cadrul acestora sunt profesionisti cu experienta in chirurgie-ortopedie pediatrica, apreciati de pacienti si de parintii acestora pentru modul in care reusesc sa comunice cu cei mici si pentru solutiile eficiente de tratament prescrise sau administrate. 

In urma lecturii acestui articol, ai toate informatiile necesare despre clinicile cu servicii specializate din Arad, pentru o decizie in cunostinta de cauza si o alegere inspirata pentru sanatatea aparatului locomotor al copilului tau.