Meniu

Ortopedie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa mergi cu cel mic la o consultatie de ortopedie pediatrica in Brasov pentru a cere parerea unui specialist in legatura cu starea sa de sanatate? Atunci te incurajam sa citesti in continuare, pentru ca in corpul acestui articol vei descoperi unele dintre cele mai frecventate unitati medicale la care poti apela. Luxatia, entorsa, leziunile de menisc sunt unele dintre cele mai comune probleme ortopedice pe care cei mici le acuza din cauza diverselor accidente experimentate la locul de joaca. 

In Brasov, din fericire, exista suficiente unitati medicale specializate in ortopedie copii la care poti apela si care iti vor oferi tot sprijinul necesar pentru ca cel mic sa fie corect investigat si tratat. Specialistii in domeniu asigura si interventii chirurgicale in cazul in care fractura este severa, aplicand cu profesionalism un act medical de incredere.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica in Brasov?

Pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica in Brasov difera de la o clinica la alta in functie de pregatirea medicilor, dar si in functie de echipamentele si aparaturile folosite pentru determinarea unui diagnostic precis. In continuare, iti prezentam un tabel cu toate tarifele practicate de clinicile din orasul tau, dar si cu denumirile institutiilor pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Al Hiary
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specialist in ortopedie pediatrica
 • Empatie si caldura
 • Proceduri si tratamente ireprosabile
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera placuta si primitoare
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii, interventii si investigatii ireprosabile
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Colectiv medical bine antrenat
 • Lipsa de organizare
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si buna pregatire
 • Act medical corect
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinci specializate de ortopedie pediatrica in Brasov

Lista de mai jos iti prezinta clinicile de ortopedie pediatrica din Brasov la care poti apela cu incredere si unde copilul tau va fi investigat de catre unii dintre cei mai buni medici din oras. In continuare vei fi informat cu toate detaliile necesare legate de fiecare clinica in parte. Citeste cu atentie si afla tot ce trebuie sa stii:

1. Dr. Yasmin Al Hiary

Dr. Yasmin Al Hiary este un medic specialist in ortopedie pediatrica in Brasov, tratand fiecare pacient cu atentie, implicare si empatie. Avand o experienta vasta in domeniu si o buna pregatire in activitatea cu cei mici, medicul are competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii si proceduri: consultatii de specialitate, aplicarea aparatului gipsat, suprimarea aparatului gipsat, screening scolize, screening displazie sold, tratamentul entorselor si luxatiilor, tratamentul piciorului stramb congenital. Datorita echipamentelor si aparaturilor care se afla in dotarile cabinetului, consultatia decurge amanuntit, iar procedurile sunt precise si corecte.

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate la dr. Yasmin Al Hiary este de 250 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca parintii copiilor cu probleme ortopedice sunt multumiti de serviciile medicale. Medicul specialist isi trateaza micutii pacienti cu empatie si caldura, aplicand proceduri si tratamente ireprosabile pentru fiecare in parte, in functie de problema de care sufera. Pe langa dotarile de ultima generatie, atmosfera este una primitoare si placuta, fiecare copilas simtindu-se confortabil in prezenta medicului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Yasmin Al Hiary
Vezi Pareri

2. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin din Brasov este o optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa mergi impreuna cu cel mic la o consultatie de ortopedie pediatrica. Initial a fost fondata in anul 2011, iar in anul 2019 a fost deschisa o noua locatie in Brasov, pentru a se adresa unui numar mai mare de pacienti. Spitalul este echipat cu 150 de paturi, 6 sali de operatie, centru de chirurgie cardiovasculara, cardiologie clinica si interventionala si sectia de terapie intensiva. In cei peste 10 ani de activitate pacientii au primit ingrijiri medicale specializate si personalizate in functie de propriile nevoi. Departamentul de ortopedie este reprezentat de prof. dr. Aurel Mironescu, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica. 

Consultatia de chirurgie si ortopedie pediatrica este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate de pacienti in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca serviciile, interventiile si investigatiile efectuate sunt ireprosabile. Tratamentele recomandate de medicul competent sunt corect aplicate, serviciile medicale sunt eficiente, iar colectivul medical are o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, au fost sesizate probleme in ceea ce priveste organizarea personalului de la receptie, motiv din cauza caruia programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Regina Maria

In completarea variantelor prezentate mai sus, Spitalul Regina Maria din Brasov este o alta optiune luata in considerare pentru ca cei mici sa beneficieze de o consultatie de ortopedie pediatrica la standarde superioare. Echipa de medici specialisti si primari asigura un act medical corect adaptat in functie de fiecare pacient in parte, astfel incat investigatiile si tratamentele sa fie eficiente. In plus, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt excelente. Pe langa ortopedie si traumatologie, mai exista si urmatoarele specialitati: cardiologie, chirurgie generala, consiliere in alaptare si nutritie, gastroenterologie, hematologie, neurochirurgie, neurologie, obstetrica-ginecologie, oncologie, ORL si urologie.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 300 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii laudand activitatea ireprosabila a medicilor si asistentelor. Profesionalismul, amabilitatea si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati apreciate de pacienti. In plus, in cadrul cabinetului de ortopedie sunt utilizate si aparaturi sau echipamente de ultima generatie, care contribuie la desfasurarea unui act medical corect. Din pacate, programarile nu sunt respectate, iar preturile sunt suficient de ridicate.

Concluzii

Stim ca esti in cautarea unui cabinet medical ireprosabil de ortopedie pediatrica in Brasov si ca ai fi dispus sa faci tot ce iti sta in putinta ca cel mic sa fie sanatos, motiv pentru care variantele pe care ti le-am prezentat mai sus sunt atent selectionate. Apeleaza la ajutorul acestora si afla care este problema de care copilul tau sufera, dar si care este cea mai potrivita solutie pe care o poti lua in considerare.