Meniu

Ortopedie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru consultatia de ortopedie pediatrica in Craiova, parintii au la dispozitie serviciile a numeroase clinici pe care pot sa le aleaga atunci cand copilul are nevoie de ingrijiri medicale de calitate. Ortopedul este medicul caruia trebuie sa te adresezi in cazul problemelor precum entorse, luxatii, deformari ale coloanei etc. El este specialistul care se ocupa de diagnosticul, tratamentul si monitorizarea problemelor musculo-scheletice, inclusiv ruperea unui os sau aparitia unor dureri la nivelul articulatiilor dupa activitati sportive. 

Astfel, daca vrei sa gasesti cel mai bun ortoped pediatru din Craiova, continua sa citesti articolul pentru a vedea care sunt cei mai apreciati medici din aceasta specialitate si care este pretul unei consultatii. In Craiova exista mai multe cabinete si clinici medicale care dispun de aparatura moderna si medici bine pregatiti, la care poti face programare atunci cand copilul tau simte disconfort in timpul mersului, are dureri de articulatii sau a suferit o accidentare la nivelul oaselor. 

Ortopedie pediatrica in Craiova: care sunt tarifele pentru consultatii la cei mai buni medici?

Pentru a face o programare la ortopedie pediatrica in cadrul unei clinici din Craiova, primul pas este sa te documentezi cu privire la unitatile medicale unde este disponibil acest departament. Pe langa experienta medicului, un alt aspect de interes pentru parinti este cel legat de costurile pe care le implica vizita la ortoped. Daca te numeri printre ei si vrei sa afli cat costa o consultatie, in tabelul de mai jos ai raspunsul:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa de medici profesionisti
 • Dedicare fata de meserie
 • Amabilitate
 • Interactiune eficienta medic-pacient
Medlife
290 Ron
 • Pret Consultatie 290 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Diversitate de servicii medicale
 • Empatie si amabilitate
Centrul Sf. Nicolae
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Rabdare si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii amanuntite si comunicare eficienta
 • Echipamente moderne
 • Ordinea programarilor nu se respecta
VitaPlus
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Atentie si grija pentru pacient
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudinea personalului necesita imbunatatiri
Regina Maria
255 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 255 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici priceputi, implicati si empatici
 • Comunicare eficienta
 • Personal apropiat de pacient
 • Decor atractiv pentru copii
 • Programarile nu se respecta
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care ofera servicii de ortopedie pediatrica in Craiova

Pentru ca multi parinti cauta medici specializati in ortopedie pediatrica, am alcatuit un top care prezinta cele mai bune clinici din Craiova unde astfel de specialisti pot fi gasiti cu usurinta. Clasamentul ofera detalii despre activitatea si reputatia clinicilor sau medicilor, despre costurile pe care le presupune o consultatie si poate cel mai important, despre parerea altor parinti sau pacienti:

1. Phoenix Medicover

In Craiova, optiunea de top pentru servicii de ortopedie pediatrica si pentru alte ingrijiri medicale este centrul medical Phoenix. Acesta si-a deschis portile in anul 2009, moment in care se activitatea se concentra pe diagnosticul si tratamentul osteoporozei. Patru ani mai tarziu, centrul s-a extins si au fost deschise 3 clinici, in cadrul carora se ofera servicii din foarte multe specialitati medicale: cardiologie, medicina interna, neurologie, ORL etc. In urmatorii ani, centrul Phoenix a continuat sa creasca, deschizand un cabinet si in afara orasului. Un alt moment important a fost marcat de achizitia grupului Phoenix de catre Medicover Romania, in 2018. 

Parintii care isi programeaza copilul la aceasta clinica vor plati 250 lei pe consultatia de ortopedie.

Pe internet, numerosi pacienti ai acestui centru medical au oferit recenzii si au povestit detalii despre experienta avuta. Cei mai multi dintre ei recomanda Phoenix Medical, sustinand ca au intalnit medici profesionisti si ca preturile sunt mici in comparatie cu alte clinici. Personalul este amabil, dedicat profesiei si disponibil sa raspunda la toate intrebarile. Interactiunea medic-pacient este eficienta, acesta din urma primind explicatii clare din partea specialistului. In mare parte, oamenii se declara multumiti, dar exista cateva persoane care spun ca rezultatele RMN le-au fost interpretate gresit.

Vezi parerile pacientilor despre Phoenix Medicover
Vezi Pareri

2. MedLife

MedLife este prezenta si in Craiova, unde parintii isi pot programa copilul la o consultatie de ortopedie pediatrica. La Clinica de Pediatrie MedLife se ofera o varietate de servicii si ingrijiri medicale dedicate copiilor, care beneficiaza de atentia unui colectiv format din profesionisti. Este vorba despre un colectiv multidisciplinar, din care fac parte medici, asistenti si kinetoterapeuti care se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 16 ani. Sunt disponibile consultatii de specialitate din mai multe ramuri medicale, analize de laborator si diverse investigatii ecografice. Misiunea acestei clinici este de a asigura acces la servicii de diagnostic inalt calitative si la planuri terapeutice eficiente, in care starea de sanatate a micilor pacienti este atent monitorizata. 

Consultatia la medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica are pretul de 290 lei. 

Nu foarte multe persoane si-au impartasit in mediul online experienta avuta la Clinica de Pediatrie MedLife din Craiova, insa parerile exprimate pana in momentul de fata sunt pozitive. Consultatiile decurg foarte bine, iar micutii sunt consultati cu atentie de medici bine pregatiti, amabili si atenti la nevoile copilului. 

3. Centrul Medical Sfantul Nicolae

Pentru consultatii de ortopedie pediatrica, parintii din Craiova pot lua in considerare serviciile Centrului Medical Sfantul Nicolae. Aici profeseaza un colectiv format din cadre universitare, medici primari, medici specialisti si terapeuti care asigura pacientilor ingrijiri medicale de inalta calitate si care isi desfasoara activitatea in cabinete dotate conform standardelor europene. Acest centru medical dispune de bloc operator, intrucat pe lista de servicii apare si chirurgia. 

Pentru consultatia de specialitate, pretul este de 200 lei.

Conform persoanelor care au ales Centrul Medical Sfantul Nicolae si care si-au exprimat parerea pe internet despre experienta avuta, medicii sunt profesionisti, rabdatori, amabili si atenti la nevoile pacientului. De asemenea, acestia ofera explicatii pe intelesul tuturor, comunicand foarte bine cu pacientii. Locatia este dotata la standarde europene si dispune de echipamente medicale moderne, care contribuie la calitatea actului medical. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar cateva persoane sustin ca nu se respecta ordinea programarilor. 

4. VitaPlus

VitaPlus este o alta unitate medicala din Craiova pe care o poti alege pentru servicii din domeniul ortopediei pediatrice. Aceasta clinica medicala reuneste o echipa formata din medici profesionisti, care isi pun experienta si cunostintele in slujba sanatatii pacientilor. De-a lungul anilor de activitate, medicii au participat la diverse cursuri de specializare, aflandu-se intr-un permanent proces de imbunatatire si invatare. Calitatea actului medical este sustinuta atat de echipa de medici specialisti, cat si de aparatura performanta de care dispune aceasta clinica. 

Pentru consultatia in departamentul de ortopedie, se aplica un tarif de 250 lei. 

Persoanele care au ales serviciile clincii VitaPlus declara ca au fost primite cu amabilitate si ca au intalnit o echipa atenta, calma si bine pregatita. Medicii si asistentele sunt laudati pentru profesionalism si dedicare, dar mai ales pentru grija fata de pacient. La polul opus, exista persoane conform carora atitudinea unor medici lasa de dorit si organizarea programarilor este defectuoasa. 

5. Regina Maria

Regina Maria are policlinici in foarte multe orase din tara, inclusiv in Craiova, unde poti merge cu cel mic pentru consultatia de ortopedie pediatrica. Aceasta policlinica este de fapt un centru privat de pediatrie, ale carui servicii sunt dedicate in principal mamei si copilului. Lista de servicii cuprinde si alte specialitati medicale pe langa ortopedie, cateva dintre ele fiind neurologia, oftalmologia, cardiologia, chirurgia pediatrica etc. Reteaua de sanatate Regina Maria are o prezenta consolidata pe teritoriul Romaniei, fiecare unitate medicala din acest grup avand misiunea de atingere a celor mai inalte standarde cand vine vorba despre calitatea serviciilor. 

Pretul unei consultatii porneste de la suma de 255 lei. 

Pe internet, parerile despre aceasta policlinica sunt impartite. O mare parte dintre pacienti declara ca serviciile medicale sunt de calitate si ca medicii sunt dedicati, priceputi si empatici. Clinica este frumos amenajata, iar parintii spun ca designul acestei unitati medicale si decorul sunt atractive pentru cei mici. Personalul medical este implicat, apropiat de pacient si disponibil sa raspunda la intrebarile acestuia. Ca dezavantaje, cativa oameni mentioneaza ca programarile nu se respecta si ca preturile sunt foarte mari in comparatie cu alte clinici. 

Concluzii

Alegerea unei clinici de ortopedie pediatrica necesita atentie la detalii, precum experienta medicilor si parerea altor pacienti, iar in Craiova exista suficiente clinici medicale unde se indeplinesc cele mai exigente cerinte ale parintilor. Pentru ca micutul tau sa beneficieze de ingrijiri din partea unor profesionisti si de tratamente eficiente, orienteaza-te intotdeauna catre medici cu experienta.