Meniu

Ortopedie pediatrica Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent ca cel mic se confrunta cu o problema osoasa sau musculara, adreseaza-te in cel mai scurt timp medicului specializat in ortopedie pediatrica in Deva. Cel mai bine este sa afli de existenta unei afectiuni cand inca se afla in stadiul initial, pentru a fi usor de tratat si gestionat. Asa ca te incurajam sa apelezi la ajutorul unui medic profesionist inca de la primele simptome ale copilului tau. 

In cele ce urmeaza iti vom prezenta unele dintre cele mai bune unitati medicale din Deva care ofera servicii ireprosabile atat pentru tine, cat si pentru copilul tau. Echipele medicale sunt bine pregatite si experimentate, asigurandu-le celor mici tratamente eficiente si personalizate in functie de patologiile de care sufera. Citeste in continuare si afla cat de bine dotate sunt.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Deva?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu noile preturi la consultatia de ortopedie pediatrica in Deva, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu tarifele actualizate, dar si cu denumirile clinicilor la care te incurajam sa mergi cu cel mic. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CM Promed
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Investigatii precise
  • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
  • Plan de tratament personalizat
  • Diagnosticare corecta
Dr. Nicolae Fotescu
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Atmosfera primitoare si prietenoasa
  • Amabilitate, profesionalism si competenta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cu cel mic pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Deva?

Stim ca in Deva optiunile sunt destul de limitate cat vine vorba de cabinetele de ortopedie pediatrica, tocmai de aceea vrem sa ne asiguram ca iti prezentam cele mai bune optiuni pe care le poti lua in considerare. Citeste in continuare si afla care sunt acestea:

1. CM Promed

Prima varianta pe care ti-o recomandam este CM Promed din Deva, aparuta pe piata medicala in anul 2007 prin serviciile de medicina de familie, urmand sa se extinda si catre alte specialitati, cum ar fi ortopedia pediatrica. Departamentul este reprezentat de dr. Octavian Costea, medic specialist in ortopedie pediatrica, experimentat in diagnosticarea corecta si tratarea eficienta a tuturor copiilor. Datorita aparaturilor performante, toate serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile, rezultatele obtinute fiind excelente.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 200 lei.

Centrul medical din Deva a primit numeroase aprecieri de-a lungul timpului, multumita serviciilor calitative puse in aplicare. Investigatiile decurg precis, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, iar planul de tratament elaborat de medicul specialist este unul adaptat in functie de nevoile fiecarui copil in parte. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Vezi parerile pacientilor despre CM Promed
Vezi Pareri

2. Dr. Nicolae Fotescu

Dr. Nicolae Fotescu este un medic specialist in chirurgie si ortopedie pediatrica din Deva cu o experienta vasta in domeniu. Activitatea pe care o desfasoara este ireprosabila, asigurand rezultate excelente, indiferent cat de severa este afectiunea de care copilul tau sufera. Datorita bunei pregatiri in domeniu, medicul asigura un diagnostic precis si un plan eficient de tratament adaptat in functie de patologiile suferite.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Deva este de 180 lei.

Toate recenziile postate in mediul online cu privire la activitatea acestui medic sunt pozitive. Diagnosticarea este corecta, multumita experientei sale vaste in domeniu, iar planul elaborat de tratament este unul personalizat in functie de necesitatile copilului tau. In plus, atmosfera pe care medicul o asigura este una primitoare si prietenoasa.

Concluzii

Daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in ortopedie pediatrica in Deva, cele doua optiuni pe care ti le-am oferit anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a beneficia de servicii ireprosabile. Pe langa diagnosticarea corecta a copilului, acesta primeste si tratamentul corespunzator.