Meniu

Ortopedie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care n-ai idee care clinica te poate ajuta cu servicii de ortopedie in Pitesti, dar vrei sa te programezi in cel mai scurt timp, articolul de fata iti poate oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a lua o decizie cat mai potrivita. Informatiile incluse in randurile de mai jos nu se rezuma doar la enumerarea unor clinici din oras, ci presupun o prezentare detaliata a acestora. 

Ramura de ortopedie este una dezvoltata in Pitesti si tocmai de aceea, exista mai multe clinici la care poti apela in scopul de a obtine o consultatie de specialitate. Pe urma, in functie de informatiile obtinute de medicul care se ocupa de cazul tau, acesta iti poate recomanda un plan de tratament medicamentos sau chiar chirurgical, daca este vorba de un caz complex. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in Pitesti? 

In functie de clinica aleasa pentru efectuarea serviciilor de ortopedie din Pitesti, tarifele pot fi mai mult sau putin accesibile. Exista si posibilitatea serviciul de care ai nevoie sa faca parte dintr-un pachet, alaturi de alte consultatii si investigatii. Tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos are ca obiectiv sa te ajute cu informatii utile, in legatura cu sumele de la care pornesc aceste tarife: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Colina
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici specialisti
 • Acces pentru persoanele cu dizabilitati
 • Atmosfera placuta
 • Diverse promotii
Clinica ForteVita
210 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 210 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Card de sanatate
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de confort
Spitalul Dr. Irimia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Muntenia Hospital
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Tehnica de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Laborator de analize propriu
 • Diverse oferte
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
MedLife
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de ortopedie in Pitesti 

Topul pe care l-am creat mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru cei ce se afla in cautarea unui medic ortoped in Pitesti, care sa-i ajute cu sfaturi utile si un tratament pe masura. Dupa ce ai gasit un medic pe care-l consideri potrivit pentru tine, urmatorul pas este sa te programezi pentru o intalnire cu acesta. Tine cont si de opiniile celor care au vizitat deja clinicile din oras: 

1. Centrul Colina Primaverii 

Primul centru medical pe care-l pot vizita persoanele interesate de o consultatie de ortopedie in orasul Pitesti este Colina Primaverii. Centrul face tot posibilul sa asigure cele mai bune conditii de siguranta si confort, iar cele trei cai de acces pentru pacienti activi din punct de vedere motoric, dar si pentru pacienti cu dizabilitati confirma acest aspect. De efectuarea serviciilor de ortopedie se ocupa medici specialisti ca Dr. Catalin Stoian, Dr. Vlad Florin Obreja si Dr. Ciprian Candea, insa din echipa departamentului mai fac parte si doi asistenti medicali generalisti. Afectiunile ce pot fi tratate in cadrul centrului includ fracturile osoase, osteoporoza, osteoartrita, tumorile osoase, sciatica etc. Serviciile oferite de centru se adreseaza pacientilor de toate varstele, iar aparatura moderna din dotare sprijina efectuarea lor. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, mai multe persoane au trecut pragul Centrului Colina Primaverii si au adus cuvinte de lauda la adresa personalului de aici. Profesionalismul echipei reprezinta aspectul apreciat in mod deosebit de cei care au optat pentru serviciile centrului. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Colina Primaverii 
Vezi Pareri

2. Clinica ForteVita

Tot pentru a beneficia de expertiza unui ortoped in Pitesti, cei interesati pot vizita Clinica ForteVita, care pune accent pe efectuarea actului medical intr-un cadru perfect organizat si bine optimizat din punct de vedere medical si operational. Cei trei medici specialisti in ortopedie si traumatologie care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Alexandru Constantin Cirlan, Dr. Marius Florin Bala si Dr. Theodor Ioan Popa. Portofoliul de servicii la care au acces pacientii clinicii este unul variat si include consultatia de specialitate, imobilizarea cu rasina, infiltratia intraarticulara, pansamentul, montarea gipsului, eliberarea referatului medical etc. In plus, pacientii au posibilitatea de a achiziona un card de sanatate, prin care pot beneficia de diverse reduceri la serviciile prestate in cadrul clinicii si la produsele din cadrul farmaciei cu acelasi nume. 

In functie de medicul ales pentru efectuarea consultatiei, pretul acesteia variaza intre 210 si 250 de lei. 

Personalul clinicii ForteVita este apreciat ca fiind amabil, profesionist si pregatit sa vina cu solutii, indiferent de problema cu care se confrunta pacientul. Totul decurge ca la carte, din momentul in care pacientii interactioneaza cu personalul de la receptie si pana la efectuarea propriu-zisa a tratamentului pentru care au venit. Spatiul este special amenajat pentru a oferi o stare de relaxare. 

3. Spitalul Dr. Irimia  

Infiintata inca din anul 1991 ca prima clinica privata din Arges, Dr. Irimia a continuat sa-si extinda gama de specializari, astfel incat sa includa si ortopedia in Pitesti. Din acest departament medical fac parte Dr. Octavian Puiu si Dr. Dragos Serb, dar si medici specialisti precum Dr. Sorin Oprea. Serviciile pe care acest personal dedicat le efectueaza nu se limiteaza doar la consultatii de specialitate. In schimb, in portofoliul de servicii se regasesc imobilizarile cu gips, tratamentele antiinflamatorii, controlul radiologic, infiltratiile etc. 

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta in cadrul Spitalului Dr. Irimia au recomandat cu multa caldura serviciile de aici, datorita profesionalismului si amabilitatii medicilor. Chiar si asa, programarile fie nu sunt respectate, fie sunt anulate cu putin timp inainte de momentul in care trebuiau sa fie efectuate. Lipsa de comunicare dintre personalul de la receptie si pacienti a dus la mai multe neintelegeri intre acestia. 

4. Muntenia Hospital  

Serviciile de ortopedie se regasesc si in portofoliul spitalului Muntenia Hospital din Pitesti, o institutie dotata cu tehnica de ultima generatie si in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici dedicati. Din departamentul de ortopedie fac parte medici primari precum Dr. Robert Babalac si Dr. Gabriel Copciag, dar si medici specialisti ca Dr. Theodor Popa si Dr. Alexandru Cirlan. In portofoliul de servicii de ortopedie se regasesc consultatia de specialitate, controlul, infiltratia locala, imobilizarea cu fasa de rasina, eliberarea referatului etc.  

Consultatia de ortopedie-traumatologie costa 255 de lei. 

Medicii din cadrul spitalului Muntenia sunt apreciati pentru profesionalismul de care dau dovada, de fiecare data cand un pacient apeleaza la serviciile lor. Spatiul in care acestia isi desfasoara activitatea este unul bine ingrijit, in care normele de igiena sunt respectate cu strictete. Totusi, problema de care s-au lovit mai multe persoane este cea a programarilor nerespectate. De asemenea, timpul acordat efectuarii consultatii este insuficient. 

5. MedLife

In anul 1992 Solomed a intrat pe piata serviciilor medicale, iar odata cu trecerea timpului, personalul medical a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, in scopul de oferi servicii de cardiologie, neurologie, ortopedie si multe altele pacientilor din Pitesti. In prezent, clinica face parte din reteaua de centre medicale MedLife. Din echipa fac parte medici primari si specialisti in domeniul ortopediei: Dr. Eduard Ciobanu, Dr. Alexandru Constantin Cirlan si Dr. Sorin Barbu. In cadrul clinicii se efectueaza mai multe servicii, dintre care merita mentionate consultatiile de specialitate si infiltratiile intraarticulare cu corticosteroizi. 

Pretul unei consultatii porneste dela 250 de lei. 

Experienta placuta de care au avut parte mai multe persoane in cadrul clinicii MedLife se datoreaza profesionalismului si amabilitatii personalului medical. Tarifele practicate sunt si ele accesibile. Din pacate, exista lipsuri pe partea de organizare, intrucat timpul dedicat consultatiilor este insuficient, iar personalul de la receptie mai are de lucrat la interactiunea cu pacientii. 

Concluzii

Prin urmare, optiunile pe care le ai in materie de ortopedie in orasul Pitesti sunt numeroase, iar informatiile prezentate in descrierile anterioare te ajuta sa te programezi la clinica cea mai potrivita pentru tine! Tine contul de modul in care isi desfasoara activitatea medicii ortopezi din cadrul lor, astfel incat sa te bucuri de o experienta cat mai placuta.