Meniu

Ortopedie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In urma aparitiei unor dureri musculare neobisnuite sau a unor accidentari care afecteaza mobilitatea, multi oameni se programeaza la consultatie de ortopedie in Ploiesti. Medicul ortoped este cel capabil sa puna un diagnostic corect in cazul problemelor care vizeaza sistemul osos si sa recomande un tratament adecvat pentru afectiuni ca luxatiile, fracturile, entorsele, artrita, tendinita etc. Consultatia initiala este etapa in care se evalueaza strucura anatomica a oaselor si in care se identifica tipul de afectiune. 

Daca te afli in cautarea unui cabinet de ortopedie din Ploiesti, unde poti sa afli cauza durerilor de spate, maini sau picioare, in acest articol vei afla care sunt cabinetele si clinicile unde profeseaza cei mai buni medici ortopezi din orasul tau, precum si informatii despre costurile pe care le implica o consultatie.

Cat costa efectuarea unei consultatii de ortopedie in Ploiesti?

In Ploiesti sunt situate mai multe clinici specializate in ortopedie, spre care pacientii se pot orienta pentru solutii eficiente de tratament in cazul unor afectiuni localizate la nivelul oaselor, muschilor, ligamentelor, tendoanelor sau articulatiilor. Primul pas este sa mergi la o consultatie, al carei pret il poti afla din urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ortopedica
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Diversitate de echipamente medicale
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Echipamente pentru diferite afectiuni ortopedice
 • Servicii de consiliere si examinare posturala
P. cu Plata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Spirit organizatoric
 • Empatie si amabilitate
 • Promptitudine
Clinica As Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Amabilitate si responsabilitate
 • Tehnici avansate de lucru
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
Medsana
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Acte medicale de calitate
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate
 • Atentie deosebita la nevoile pacientului
 • Preocupare fata de pacient
Ortest Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa bine pregatita
 • Amabilitate
 • Curatenie
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

5 clinici bune de ortopedie din Ploiesti

Pentru un tratament adecvat si pentru ingrijiri medicale de calitate in cazul problemelor ortopedice, ai posibilitatea de a te adresa mai multor specialisti in ortopedie care profeseaza in Ploiesti.

Datorita calitatii serviciilor pe care le ofera si impresiei bune pe care si-au format-o pacientii dupa ce le-au ales pentru investigatii, diagnostic si tratament, urmatoarele clinici de ortopedie din Ploiesti sunt considerate a fi cele mai bune:

1. Ortopedica

Ortopedica este un magazin specializat in ortopedie din Ploiesti, unde profeseaza o echipa de tehnicieni protezisti-ortezisti care ofera consiliere gratutia pentru achizitia dispozitivelor adecvate si evaluare posturala. Acest magazin a fost deschis in anul 2001 cu obiectivul de a aduce in prim-plan solutii eficiente de recapatare a mobilitatii si de depasire a limitelor fizice, in contextul unor afectiuni. Este un centru modern de protezare, ortezare si recuperare, de unde pot fi achizitionate dispozitive medicale de la producatori de top in industrie, cum ar fi Invacare sau Wiessner. De asemenea, la Ortopedica sunt disponibile tehnologii avansate de examinare si corectare a posturii. 

Pentru consultatie in vederea examinarii posturale, se va plati suma de 100 lei.

Persoanele care au trecut pragul Ortopedica spun ca au avut o experienta placuta si ca au intalnit o echipa bine pregatita, care a dat dovada de profesionalism, seriozitate si amabilitate. Echipamentele disponibile sunt de inalta calitate si diversificate, fiind potrivite pentru diferite afectiuni ortopedice.

Vezi parerile pacientilor despre Ortopedica
Vezi Pareri

2. Policlinica cu Plata

La Policlinica cu Plata din Ploiesti vei gasi specialisti in ortopedie la care te poti programa pentru diagnostic si tratament. Aceasta unitate medicala s-a concentrat initial pe servicii de medicina muncii, adaptate cerintelor si nevoilor comunitatii. Ulterior, si-a extins activitatea si portofoliul de servicii, la momentul actual fiind disponibile consultatii si tratamente dintr-o gama variata de arii terapeutice (neurologie, ginecologie, medicina interna, psihiatrie etc.) De asemenea, in dotarea centrului medical exista si departament de imagistica medicala, astfel incat pacientul sa beneficieze de o abordare integrata pe partea de diagnostic. Consultatiile de ortopedie sunt efectuate de catre dr. Laurentiu Nicolae, medic primar in ortopedie-traumatologie, care are o experienta vasta in acest domeniu de activitate.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 180 lei.

Policlinica cu Plata se bucura de o reputatie foarte buna in Ploiesti, iar recenziile disponibile pe internet sustin aceasta afirmatie. Pacientii apreciaza aceasta unitate medicala pentru profesionalismul cadrelor medicale, pentru spiritul organizatoric al personalului auxiliar si pentru promptitudinea de care da dovada intregul colectiv, chiar si in conditii solicitante de munca. Medicii sunt bine pregatiti, empatici si se comporta frumos cu pacientii. 

3. Clinica As Medical

Ortopedia este una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul Clinicii As Medical din Ploiesti, unde poti beneficia de servicii dintr-o gama vasta de ramuri medicale (neurologie, medicina interna, ecografie, ortopedie, ginecologie etc.) Clinica reuneste un colectiv multidisciplinar, din care fac parte medici primari si medici specialisti a caror performanta este sustinuta de echipamentele de ultima generatie de care dispune clinica. Echipa As Medical se afla intr-o perfectionare continua, astfel incat sa ofere pacientilor solutii eficiente si sigure pentru rezolvarea a diverse probleme de ordin medical. Fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata, schemele terapeutice fiind concepute de specialisti in urma consultatiilor si investigatiilor amanuntite. 

Consultatia initiala la ortopedie are tariful de 180 lei. 

Cat despre parerile pacientilor, cei mai multi dintre ei se arata multumiti de calitatea serviciilor oferite la Clinica As Medical. Lista de investigatii este diversificata, motiv pentru care numerosi pacienti aleg clinica de fiecare data cand au probleme medicale. Medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili, responsabili si folosesc tehnici avansate de lucru. Comportamentul exemplar si rabdarea personalului sunt motivele pentru care oamenii recomanda aceasta clinica. Aparatura performanta din dotare si curatenia sunt alte doua avantaje amintite de pacienti in recenziile scrise in mediul online. Exista unele reclamatii pe partea de programari, cativa pacienti spunand ca programarile le-au fost anulate. 

4. Medsana

Cu peste 25 de ani de experienta, Medsana este locul potrivit pentru cei din Ploiesti care trebuie sa mearga la o consultatie de ortopedie. Acest centru medical si-a deschis portile in anul 1996, cu misiunea clara de a asigura comunitatii ingrijiri medicale de calitate superioara. Pe parcursul anilor de activitate, Medsana s-a remarcat prin doua premiere in tara, mai precis prin inaugurarea unei clinici private cu laborator propriu acreditat si prin aducerea conceptului de abonament de sanatate pentru firme in Romania. Prezent si in Capitala, acest centru medical ofera o abordare completa a problemelor de sanatate, fiind filiala locala a grupului Athens Medical Center si Asklepios Cliniken. Calitatea serviciilor este sustinuta de colectivul format din medici de renume, specializati in diferite arii terapeutice si interesati de tehnologiile performante din domeniu.

In functie de medicul care o efectueaza, consultatia de ortopedie costa 300 sau 400 lei.

Conform pacientilor care sustin ca au avut o experienta placuta, personalul de la Medsana este profesionist si amabil. Pacientilor li se acorda atentie deosebita si exista o preocupare evidenta pentru starea lor de sanatate. Mai multi oameni sunt de parere ca Medsana este cel mai bun centru medical din oras. Ca dezavantaje, cativa pacienti considera ca preturile sunt prea mari.

5. Ortest Med

Deschisa in 2003 la Ploiesti, Ortest Med este una dintre clinicile pe care le poti alege pentru consultatia de ortopedie. Aceasta e specializata in ortopedie si chirurgie estetica, avand in dotare aparatura performanta care permite efectuarea a multiple interventii. Clinica gazduieste o echipa formata din medici primari, a caror activitate se aliniaza la cerintele pacientului modern si care utilizeaza numai tehnici clinice sigure. Dupa o consultatie amanuntita, pacientilor le sunt prezentate optiunile terapeutice de catre specialisti. 

La Ortest Med, consultatia costa 200 lei.

In ceea ce priveste parerea pacientilor, majoritatea se declara multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat si mentioneaza ca medicii sunt adevarati profesionisti. Echipa medicala este bine pregatita si amabila. Curatenia si atmosfera relaxanta sunt alte aspecte forte.

Concluzii

Prin urmare, Ploiesti este un oras in care poti gasi multi specialisti in ortopedie. Daca ai suferit o leziune la nivelul articulatiilor, ligamentelor sau muschilor sau daca ai fost diagnosticat cu o afectiune musculo-scheletala, ai posibilitatea de a te adresa unor medici cu experienta, care iti vor recomanda o schema terapeutica adaptata nevoilor.