Meniu

Ortopedie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Programarea la o consultatie de ortopedie in Slatina este o idee buna daca suferi de probleme la nivelul musculo-scheletic, localizate la nivelul oaselor, muschilor, ligamentelor si articulatiilor. Poate fi vorba despre o entorsa, un traumatism, probleme de postura sau afectiuni cronice, asa cum este artrita. Medicul ortoped este cel care se ocupa de diagnostic si de elaborarea unui plan de tratament, precum si de monitorizarea eficientei acestuia. 

Intr-un cabinet de ortopedie din Slatina poti beneficia de consultatii amanuntite, urmate de recomandari si sugestii adaptate la particularitatile si nevoile individuale. In acest oras profeseaza suficienti medici cu experienta, care au castigat aprecierea pacientilor si care sunt la curent cu tehnici moderne de tratament. Din acest articol vei afla mai multe despre activitatea celor mai bune clinici din Slatina in cadrul carora se efectueaza consultatii de ortopedie si se recomanda tratamente eficiente. 

Ce costuri presupune o consultatie de ortopedie in Slatina?

Persoanele care locuiesc in Slatina si vor sa ajunga la ortoped au suficiente optiuni, dat fiind numarul generos de clinici si cabinete medicale specializate in acest domeniu. De regula, oamenii aleg in functie de recomandarile pe care le primesc de la alte persoane, de experienta medicilor si de raportul calitate-pret. Ca sa iti faci o idee despre costurile pe care le implica o consultatie la cele mai bune clinici, am alcatuit un tabel pe aceasta tema: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism, seriozitate si amabilitate
 • Echipa medicala devotata si bine pregatita
 • Diversitate de consultatii
 • Aparatura moderna
 • Programarile nu se respecta
ProMed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Amabilitate si rabdare
 • Explicatii amanuntite
 • Dotari adecvate
 • Atitudinea personalului de la receptie este neprofesionista
Katta Ortopedic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si empatie
 • Intelegere fata de nevoile pacientului
Unimed
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Ingrijiri medicale variate
 • Medici calificati
 • Aparatura de ultima generatie
 • Decalajul programarilor
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Promptitudine
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ortopedie din Slatina

Pentru solutii eficiente de tratament din sfera ortopediei, poti sa te indrepti catre clinici sau cabinete medicale din Slatina care si-au construit de-a lungul anilor o imagine pozitiva in comunitate, ca urmare a calitatii serviciilor pe care le ofera. Luxatiile, entorsele, artrita, bursita si tendinita sunt cateva exemple de afectiuni in cazul carora trebuie sa te adresezi in timp util unui medic ortoped.

Tinand cont de feedback-ul primit de la pacienti, de experienta si specializarea medicilor, de tehnologia folosita si de raportul calitate-pret, urmatoarele clinici din Slatina sunt considerate a fi cele mai bune alegeri la capitolul ortopedie: 

1. Lisimed

Lisimed este o policlinica din Slatina unde multi pacienti merg atunci cand au nevoie de consultatii de ortopedie sau de alte servicii medicale. Pe langa ortopedie, in componenta acestei unitati medicale intra foarte multe cabinete specializate, in domenii ca dermatologia, neurologia, radiologia, pediatria etc. Misiunea clinicii este de a bifa precizia in diagnostic si eficienta in tratamentul a diverse afectiuni, iar la indeplinirea acestui obiectiv contribuie experienta vasta a medicilor si folosirea echipamentelor medicale de ultima generatie. In dotarea clinicii se afla aparatura medicala moderna, responsabila intr-o mare masura de calitatea actului medical si de precizia investigatiilor efectuate. In departamentul de ortopedie profeseaza medici primari carora te poti adresa pentru consultatii, tratamentul unor traumatisme, infiltratii si punctii.

Pentru o consultatie, vei achita suma de 150 lei.

Lisimed se bucura de aprecieri din partea unui numar foarte mare de pacienti, lucru pe care il poti vedea la o simpla cautare pe Google. In recenziile lor, oamenii spun ca au beneficiat de atentie deplina din partea personalului, de seriozitate, profesionalism si amabilitate. Echipa este bine pregatita si devotata meseriei. Serviciile sunt de inalta calitate si sunt disponibile consultatii din mai multe specialitati. Centrul medical Lisimed este modern si dotat cu aparatura moderna. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, exista si persoane conform carora programarile nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. ProMed

Situata in Slatina, Policlinica ProMed are in dotare si un cabinet de ortopedie, unde pacientii pot merge pentru consultatii de specialitate si tratamente. Aceasta policlinica si-a inceput activitatea in 2001 si a pornit la drum cu misiunea de a oferi servicii medicale de inalta calitate comunitatii. De aceea, a trecut printr-un proces lung de dezvoltare si extindere, an de an venind cu servicii noi in portofoliu. La momentul de fata, pacientii beneficiaza de consultatii din peste 20 de ramuri medicale, de investigatii clinice si paraclinice si inclusiv de servicii de medicina muncii. De la deschidere si pana in prezent, obiectivul clinicii a ramas acela de a oferi ingrijiri si solutii medicale complete. ProMed este dotata cu echipamente de ultima generatie si se afla in colaborare cu diverse clinici medicale universitare. 

Consultatia de ortopedie costa 180 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul de la pacienti, Policlinica ProMed a adunat de-a lungul anilor foarte multe recenzii pozitive. Pacientii recomanda aceasta unitate medicala pentru ca au fost tratati de fiecare data cu profesionalism, respect si atentie. Clinica a evoluat pe parcursul anilor de activitate si este dotata la nivel european. Personalul este foarte bine pregatit, amabil si rabdator. In plus, medicii sunt comunicativi, raspund la toate intrebarile pacientului si ii ofera explicatii detaliate cu privire la diagnostic si tratament. Cu toate ca feedback-ul este in general pozitiv, au fost exprimate si pareri mai putin favorabile. Unii oameni spun ca se sta mult la coada si ca personalul de la receptie nu este tocmai politicos si comunicativ. 

3. Katta Ortopedic

Katta Ortopedic este o clinica din Slatina, specializata in ortopedie, asa cum ii sugereaza si numele. Obiectivul acestei clinici este de a oferi servicii medicale de calitate superioara in sistem privat, motiv pentru care a reunit o echipa din care fac parte medici cu experienta dobandita si consolidata in strainatate. In cabinetul de ortopedie se efectueaza consultatii, se ofera tratamente specifice pentru diferite afectiuni ale aparatului locomotor, se interpreteaza radiografii si se realizeaza interventii chirurgicale (mica chirurgie). Pe langa ortopedie-traumatologie, lista de servicii a acestei clinici acopera si alte discipline medicale: chirurgie plastica, obstetrica-ginecologie. 

O consultatie costa 200 lei in departamentul de ortopedie. 

Persoanele care au trecut pragul Katta Ortopedic sunt de parere ca e o clinica foarte buna, deoarece au intalnit personal bine pregatit si profesionist. Medicii sunt amabili, empatici si dau dovada de multa intelegere fata de nevoile pacientului. 

4. Unimed

Unimed este una dintre clinicile din Slatina la care poti gasi un medic primar din specialitatea ortopedie si la care poti apela pentru o consultatie amanuntita si pentru solutii eficiente de tratament. Calitatea actului medical este sustinuta de echipa multidisciplinara, din care fac parte medici care graviteaza in jurul unor standarde inalte de practica medicala si care au obiectivul de a contribui activ la imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor. Sunt disponibile consultatii din mai multe specialitati medicale (ortopedie, pediatrie, medicina interna, ginecologie etc.), investigatii imagistice si analize de laborator. Pentru a sustine calitatea serviciilor, au fost facute investitii semnificative in baza materiala si in extinderea listei de servicii. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 170 lei.

Unimed este un centru cu servicii medicale variate, care gazduieste o echipa formata din profesionisti. Asa reiese din parerea celor care au beneficiat de ingrijiri medicale in cadrul clinicii Unimed si care au observat avantaje ca aparatura de ultima generatie, amabilitatea personalului si pregatirea medicilor. La polul opus, exista persoane dezamagite de experienta avuta la acest centru medical, intrucat programarile lor au fost decalate cu zeci de minute.

5. Regina Maria Crisan

Ortopedia este una dintre cele 7 specialitati medicale disponibile in cadrul Policlinicii Regina Maria din Slatina. Cateva dintre celelalte discipline prezente pe lista de servicii sunt cardiologia, dermatologia si ginecologia. Aceasta este cea de-a doua policlinica din Slatina care apartine retelei Regina Maria si care a fost deschisa cu obiectivul de a oferi acces la ingrijiri medicale de calitate superioara unui numar cat mai mare de pacienti. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti care folosesc resurse si suport tehnologic de ultima generatie. Regina Maria este o retea privata de sanatate cu prezenta consolidata pe tot teritoriul Romaniei, prin spitale, clinici, policlinici si o retea proprie de laboratoare. 

Consultatia la medic ortoped costa 255 lei. 

Policlinica Regina Maria din Slatina este apreciata de pacienti, care spun ca apeleaza la serviciile acesteia de fiecare data cand au nevoie. Medicii si asistentele dau dovada de profesionalism, promptitudine, buna pregatire si amabilitate. In plus, acestia interactioneaza foarte bine cu copiii si sunt dedicati meseriei. 

Concluzii

Este important sa te adresezi unui specialist in ortopedie, pe care il poti gasi inclusiv in Slatina, atunci cand ai simptome care ar putea indica existenta unei probleme la sistemul musculo-scheletic. Afectiunile care limiteaza mobilitatea pot fi investigate si tratate de un ortoped, care se ocupa de elaborarea unor planuri de tratament personalizate si de monitorizarea eficientei acestora.