Meniu

Ortopedie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de ortopedie in Targoviste, in care sa iti rezolvi in mod eficient o problema de sanatate legata de oase, muschi, tendoane si ligamente, o afectiune sau trauma? Daca nu stii unde sa mergi in orasul tau pentru o solutie buna de diagnostic si tratament, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor medicale private specializate din municipiul resedinta a judetului Dambovita.

Medicii de la ortopedie din Targoviste activeaza in cadrul unor clinici de top apreciate de pacientii din oras si imprejurimile acestuia, pentru calitatea serviciilor. Citeste textul pana la capat pentru a afla care sunt acestea.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Targoviste?

Daca ai decis sa te indrepti catre mediul privat, cu siguranta va trebui sa platesti un tarif pentru o consultatie de ortopedie in Targoviste. Pentru ca este bine sa te prezinti pregatit/-a financiar pentru vizita la medic, poti verifica in tabelul de mai jos preturile, in dreptul numelor celor mai bune clinici din oras in care functioneaza cabinete de ortopedie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Orto Oxacell
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente inovative
 • Rezultate uimitoare ale terapiilor
 • Preturi accesibile
Alpha Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru modern de medicina regenerativa
 • Servicii de calitate
 • Medici calificati
 • Personal dedicat si amabil
 • Tratamente eficiente
Medcare Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Echipamente de ultima generatie
 • Tratamente si interventii cu rezultate bune
MedLife
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie este neprofesionist
Clinica Hymarco
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amplasare in centrul orasului
 • Servicii profesionale
 • Medici cu experienta
 • Lipsa de empatie fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ortopedie din Targoviste

Cand este vorba despre sanatatea ta, iti doresti cele mai bune servicii medicale, ceea ce este perfect valabil si pentru cele de ortopedie in Targoviste. Pentru a-ti usura dificultatea alegerii in favoarea uneia dintre cele cinci clinici din clasament, sectiunea urmatoare a articolului iti aduce informatii utile despre activitatea lor. Vei afla detalii despre standardele de lucru, competentele medicilor, echipamentele de care dispun si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Orto Oxacell

Orto Oxacell este o clinica privata de ortopedie din Targoviste in care se folosesc cu succes metodele de tratament descoperite si dezvoltate de regretatul dr. Radu-Mircea Stanescu, medic primar ortoped, medic specialist reumatolog, cu supra-specializare in laseri reci si tehnici celulare avansate. Astazi, il vei gasi la centrul medical Orto Oxacell pe dr. Ion Mogaldea, medic specialist in ortopedie-traumatologie, coordonator al echipei medicale, care manifesta aceeasi grija pentru pacienti si preocupare pentru formarea profesionala continua, prin participarea la stagii de pregatire si congrese internationale medicale in domeniul sau de interes. Sunt tratate aici cu rezultate bune hernia de disc, gonartroza, spondiloza cervicala si coxartroza.

Lista de preturi este afisata pe site-ul web. Potrivit acesteia, pentru o consultatie la acest doctor ortoped din Targoviste, vei achita aici 100 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru activitatea Centrului Orto Oxacell si declara ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalism si seriozitate din partea medicilor, de solutii inovatoare de tratament cu rezultate uimitoare si de preturi accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Orto Oxacell
Vezi Pareri

2. Alpha Medica

Alpha Medica din Targoviste este o clinica dedicata frumusetii si sanatatii femeii, care pune la dispozitia pacientelor din judetul Dambovita tratamente de chirurgie plastica si estetica, remodelare corporala si cosmetica, endocrinologie, nutritie, ortopedie, obstretica-ginecologie, medicina interna si psihologie. La cabinetul de ortopedie se realizeaza consultatii de specialitate, infiltratii articulare, tratamente regenerative ortobiologice tip PRP – ACRS, kinetoterapie si fizioterapie, analize medicale. Dr. Radu Zubaci, medic specialist ortopedie si traumatologie, are o vasta experienta in tratarea afectiunilor aparatului locomotor prin terapii regenerative si a obtinut rezultate bune cu multi sportivi de performanta.

Pretul unei consultatii la acest medic ortoped din Targoviste este de 200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile Centrului Alpha Medica si apreciaza ca este cel mai nou si modern centru de medicina regenerativa, cu servicii de calitate, medici profesionisti, personal dedicat si amabil si tratamente eficiente. Unele persoane spun ca preturile practicate sunt mari.

3. Medcare Family Center

Medcare Family Center este o clinica de familie din Targoviste infiintata si coordonata de reputatul dr. Andrei Tomescu, medic primar in obstretica-ginecologie, un centru in care pacientii din Dambovita vor gasi solutii de diagnostic si tratament in ginecologie, neonatologie, pediatrie, ortopedie, reumatologie, ORL, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, urologie si psihiatrie. La cabinetul de ortopedie vei putea accesa consultatii, infiltratii intra-articulare, toaleta plaga chirurgicala/refacere pansament, ablatie fire de sutura, pansamente simple si complexe, la dr. Radu Sirjita, medic specialist in ortopedie-traumatologie.

Tarifele practicate de clinica se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie la ortopedie, ti se va solicita suma de 200 de lei.

Pacientii acestui centru medical sunt multumiti de experienta avuta aici. Sunt consemnate aspecte pozitive precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, echipamente de ultima generatie, tratamentele si interventiile cu rezultate bune. 

4. Clinica MedLife

Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu din Targoviste reuneste o serie de cabinete pe diverse specialitati – medicina interna, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, urologie, cardiologie, ortopedie, endocrinologie, pneumologie, dermatologie, boli infectioase, dermatologie, oftalmologie si ecografie. Pentru consultatii de ortopedie, prescriptii de investigatii si tratamente si pentru infiltratii intra-articulare cu solutie vaso-elastica te vei adresa aici dr. Cezar Stoicea, medic primar in ortopedie-traumatologie, cu experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste si in spitale din Marea Britanie. Policlinica MedLife Polimed din Targoviste face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Pretul consultatiei la medicul ortoped mentionat este publicat pe site-ul retelei MedLife si este de 210 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea clinicii, parerile pacientilor sunt impartite, depinzand foarte mult de problema pentru care fiecare dintre ei s-a adresat cabinetelor de aici. Unii spun ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt profesionisti. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit recenziilor, cum ar fi comportamentul personalului de la receptiei si organizarea programarilor. Multi sustin si ca preturile practicate aici sunt ridicate.

5. Clinica Hymarco

In cadrul Clinicii Hymarco din Targoviste, pacientii au acces la consultatii si tratamente de ortopedie la reputatul academician prof. dr. Silviu Diaconescu, medic primar ortopedie-traumatologie, cercetator principal gradul I, cu experienta vasta in chirurgia ortopedica si operatii realizate pe trei continente, Europa, Asia si America. Fondata in anul 2012, Clinica Hymarco ofera servicii de diagnostic si tratament in medicina interna, obstretica-ginecologie, urologie, chirurgie vasculara, gastro-enterologie, neurologie, ORL, ortopedie, ortopedie pediatrica, dermatologie, psihiatrie, reumatologie, ecografie si pediatrie. Cabinetele medicale reunesc experienta unor apreciati medici targovisteni, carora li se adauga competentele medicilor bucuresteni colaboratori.

Consultatia la ortopedie in aceasta clinica are pretul de 200 de lei.

Experientele relatate de pacienti la clinica Hymarco sunt diferite. Majoritatea apreciaza ca centrul medical este situat in centrul municipiului Targoviste. Din recenzii reiese ca aici pacientii au beneficiat de servicii de calitate si de consultatii profesioniste, de la medici cu experienta. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca s-au simtit ca intr-o clinica de la stat, in care medicii sunt grabiti si nu acorda suficienta empatie persoanelor suferinde.

Concluzii

Ortopedia in Targoviste este una dintre specializarile medicale bine reprezentate in municipiul resedinta a judetului Dambovita. In clinicile de top din clasamentul inclus in acest articol, cabinetele specializate sunt deservite de medici ortopezi apreciati pentru activitatea lor, experienta si portofoliul de interventii de succes. 

Metodele clasice de tratament, operatiile si terapiile regenerative reprezinta optiuni disponibile pacientilor din Targoviste, care si-au dovedit eficacitatea, potrivit marturiilor persoanelor care si-au impartasit in mediul online experientele. Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, iti va fi mai usor sa te hotarasti asupra centrului medical catre care vei merge pentru a semnala si trata problema de sanatate a aparatului locomotor cu care te confrunti.