Meniu

Ortopedie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De sanatatea aparatului locomotor depinde o viata activa si dinamica pana la varste inaintate, de aceea se impune sa sesisezi medicul ori de cate ori ai probleme de mobilitate, dureri de oase, muschi si ligamente sau ai suferit un accident si sa te adresezi unui cabinet de ortopedie in Targu Mures. Pentru a nu mai amana rezolvarea, cautand cea mai buna solutie pe piata privata de servicii medicale din oras, poti folosi cu incredere informatiile din articolul de fata.

Vei afla care sunt cei mai buni medici ortopezi din Targu Mures si care sunt clinicile in care acestia trateaza pacientii din judet si nu numai de aici.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Targu Mures?

Fiind vorba despre accesarea serviciilor la o clinica privata de ortopedie in Targu Mures, in majoritatea cazurilor te astepti sa platesti pentru consultatie, intrucat nu sunt multe centre medicale care au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. In tabelul de mai jos gasesti numele celor mai bune unitati medicale in care exista cabinete specializate, precum si tarifele percepute de fiecare dintre acestea pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
OKF Center
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rezultate uimitoare in recuperarea medicala
 • Personal amabil
Centrul Fizionova
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente moderne
 • Punctualitate in onorarea programarilor
 • Solutii medicale eficiente
Centrul Nova Vita
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatii amanuntite
 • Medici calificati
 • Personal dedicat meseriei
 • Nu se respecta orele programarilor
 • Personal la receptie nepotrivit
Carit-San Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Eficienta tratamentelor efectuate
 • Solicitudine si empatie
 • Timp de asteptare mare
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
Centrul Galenus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Nu se respecta programarile
 • Personal slab organizat si lipsit de amabilitate la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ortopedie din Targu Mures

Ai vrea sa te asiguri catre o solutie eficienta pentru problema ta de sanatate, la o clinica de ortopedie din Targu Mures, insa ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea centrelor medicale din clasament pentru a face o alegere de care sa fii incredintat/-a ca este cea corecta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele si experienta medicilor ortopezi, despre dotari si despre opiniile pacientilor care au trecut pragul clinicilor din top.

1. OKF Medical Center

OKF Medical Center este o clinica privata de ortopedie din Targu Mures, infiintata in anul 2021, cu servicii de ortopedie-traumatologie, testare musculo-scheletala, fizioterapie, kinetoterapie, nutritie, dietetica si tehnici de slabire. Cabinetul de ortopedie ofera consultatii si tratamente de specialitate si tratamente ortobiologice moderne de medicina regenerativa. Trei nume de top ale acestei ramuri medicale activeaza aici: dr. Bogdan Voicu, medic primar ortoped traumatolog, doctor in stiinte medicale, cu peste 28 de ani de experienta si peste 7000 de interventii chirurgicale, dr. Arpad Solyom, medic primar ortopedie-traumatologie, sef de lucrari la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureş,  avand competenta in chirurgie artroscopica si o vasta experienta medicala, si dr. Adrian Ivanescu, medic primar ortopedie-traumatologie, sef de lucrari la aceeasi universitate, cu competente in chirurgia artroscopica.

Pretul unei consultatii la unul dintre acesti medici de la ortopedie din Targu Mures din clinica este de 200 de lei.

Pacientii OKF Medical Center apreciaza ca este o clinica moderna, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, medici profesionisti si personal amabil. Cei tratati aici marturisesc ca solutiile prescrise de medici si terapiile efectuate au avut rezultate peste asteptari.

Vezi parerile pacientilor despre OKF Medical Center
Vezi Pareri

2. Centrul Fizionova

Fizionova este un centru medical din Targu Mures specializat in ortopedie, traumatologie, ozonoterapie, fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic si hidroterapie. Poti sesiza diverse simptome si afectiuni ale aparatului locomotor la cabinetul dr. Razvan Melinte, medic primar ortopedie-traumatologie, cu experienta, competente in chirurgia artroscopica si preocupare pentru cercetarea medicala, cu peste 30 de articole stiintifice publicate in reviste medicale internationale de prestigiu si participari la congrese si conferinte ale medicilor din intreaga lume. De asemenea, te poti adresa dr. Daniel Albu, medic specialist ortopedie-traumatologie, doctor in stiinte medicale. Fizionova este singura clinica din judet in care poti accesa inflitratii intraarticulare ecoghidate in sold, cu PRP (platelet-rich plasma) sau acid hialuronic, pentru redobandirea mobilitatii.

Pentru o consultatie vei plati aici suma de 200 la medicul specialist si de 300 de lei la medicul primar.

Pacientii considera in general ca au avut o experienta buna in acest centru medical, cu servicii de calitate, medici profesionisti, echipamente moderne, punctualitate in onorarea programarilor si solutii medicale eficiente. Sunt si persoane care apreciaza ca preturile sunt ridicate.

3. Centrul Nova Vita

Centrul Nova Vita din Targu Mures este unul dintre cele mai mari spitale private din Romania, cu servicii in 34 de specialitati medicale si un personal format din 113 medici bine pregatiti, in care pacientii pot accesa analize medicale, investigatii imagistice, explorari functionale si consultatii si tratamente de oxigeno-terapie hiperbara, recuperare neurologica, medicala si sportiva, cardiologie interventionala, radiologie interventionala, ginecologie, urologie, ORL, neurochirurgie, ortopedie, urologie, chirurgie, ortopedie pediatrica si medicina muncii. In compartimentul de ortopedie lucreaza o echipa alcatuita din trei medici primari, nume de referinta atat in Mures, cat si la nivel national in aceasta ramura medicala, precum dr. Bogdan Voicu, si trei medici specialisti ortopezi. Centrul Nova Vita si-a inceput activitatea in anul 2008 si dispune in prezent de un spital cu 150 de paturi, aparatura de ultima generatie si de un ambulatoriu cu numeroase cabinete de specialitate. Este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Mures.

Pentru o consultatie la ortopedie, tariful incasat de clinica este de 250 de lei.

Parerile pacientilor in legatura cu serviciile Nova Vita sunt impartite. Unele persoane declara ca au beneficiat de servicii de calitate si de consultatii amanuntite. Pe de alta parte insa, sunt aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii. Pacientii spun ca nu se respecta orele programarilor, ca preturile sunt mari, ca personalul de la receptie este slab pregatit pentru acest post si ca nu raspunde la telefon.

4. Carit-San Medical

La cabinetul de ortopedie de la Carit-San Medical, pacientii cu probleme ale aparatului locomotor se vor adresa echipei de medici alcatuita din dr. Török Barna, medic specialist, si dr. Bod Péter, medic primar, care vor depista cauza problemei, vor intocmi diagnosticul si vor oferi tratamentul corespunzator. Centrul medical este recomandat de cei 29 de ani de experienta pe piata medicala privata din oras, cabinetele moderne in 24 de specializari, in care activeaza medici renumiti pe plan national si chiar international si de analizele precise de laborator.

Preturile percepute sunt publicate pe site-ul web al policlinicii. Pentru consultatie, tariful la

ortopedie este de 200 de lei, la oricare dintre cei doi medici ortopezi din Targu Mures.

Existenta unei game variate de servicii a determinat experiente diverse ale pacientilor, in functie de cabinetul vizitat. Ca aspecte pozitive sunt remarcate profesionalismul medicilor si eficienta tratamentelor efectuate sau prescrise aici. Punctele slabe ale interactiunii cu clinica se refera la timpul de asteptare mare si la faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

5. Centrul Galenus

Centrul Galenus beneficiaza la sectia de ortopedie de o echipa de medici ortopezi cu inalta pregatire si experienta in lucrul cu pacientii: dr. Pal Fodor, medic primar, dr. Adrian Ivanescu, medic primar, dr. Arpad Solyom, medic primar, cu expertiza in chirurgia genunchiului, si dr. Marius Vilcelean, avand competenta in osteosinteza. Galenus este un brand de traditie pe piata medicala din Targu Mures, cu servicii de telemedicina, ambulatoriu de specialitate cu peste 28 de specialitati medicale, medicina muncii si peste 3500 de tipuri de analize medicale efectuate in laboratoare autorizate. Cabinetul de ortopedie-traumatologie este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci vei putea accesa o consultatie gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, o consultatie are pretul de 200 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea clinicii sunt impartite. Unii declara ca au beneficiat de servicii de calitate si de medici profesionisti. Potrivit multora dintre recenziile din mediul online, pacientii semnaleaza probleme cu respectarea programarilor si deficiente legate de activitatea serviciului de receptie, care nu gestioneaza corect cererile pacientilor si nu raspunde cu amabilitate la intrebarile acestora.

Concluzii

Pentru orice problema de ortopedie, Targu Mures este destinatia ideala pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat. Medicii ortopezi de la clinicile de top din oras efectueaza consultatii, artroscopii, ecografii musculo-schelatale, infiltratii, interventii chirurgicale complexe si prescriu solutii de recuperare motorie eficiente. Vei gasi aici posibilitati si tehnologie de ultima generatie pentru investigatii si tratamente la cele mai moderne standarde medicale.

Cu ajutorul informatiilor dobandite dupa lectura acestui articol, pe baza nevoilor tale de sanatate, vei putea face o alegere bine intemeiata rational, de a te indrepta catre centrul medical din Targu Mures care sa iti satisfaca in mod optim exigentele si sa te ajute sa te bucuri cat mai mult timp de o viata activa, fara dureri si probleme de mobilitate.