Meniu

Ortopedie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru pacientii cu probleme ale aparatului locomotor, traumatisme, disconfort, durere si mobilitate redusa, serviciile de ortopedie din Valcea se desfasoara la standarde inalte in cadrul unor clinici de top specializate in recuperare medicala. Vei gasi aici medici bine pregatiti si echipamente performante pentru investigatii, tratamente si interventii pentru refacerea functiei motorii.

Daca nu stii unde sa mergi pentru o solutie eficienta pentru sanatatea ta, in acest articol vei gasi informatii care te vor ajuta sa te orientezi pe piata de servicii private din oras si sa gasesti cel mai bun cabinet de ortopedie din Valcea pentru nevoile tale.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Valcea?

Unele centre medicale private au contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca poti beneficia de anumite decontari, insa multe percep tarife pentru o consultatie de ortopedie in Valcea. De aceea este important sa cunosti preturile serviciilor inainte de a ajunge la clinica de care ai nevoie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor unde ar trebui sa ajungi si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
AFYA Clinik
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Explicatii amanuntite
 • Timp de asteptare mare
Balneomedcenter
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
MedLife
260 Ron
 • Pret Consultatie 260 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici calificati
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Preturi mari
Rapitest
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Personal neprofesionist la receptie
Clinica Doinamed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diversitatea serviciilor
 • Echipa profesionista de medici
 • Timp indelungat de asteptare
 • Aglomeratie
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici cu servicii de ortopedie din Valcea

Iti doresti, desigur, servicii de calitate de la un cabinet de ortopedie din Valcea, un diagnostic corect si un tratament corespunzator, astfel incat sa iti poti rezolva cu eficienta problema de sanatate. Aceste exigente ridicate fac ca decizia alegerii clinicii sa fie bine cumpanita, de aceea ai nevoie de informatii suplimentare privind centrele medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre standardele din activitatea lor, despre competentele medicilor, despre aparatura de care dispun si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. AFYA Clinik

AFYA Clinik este un centru medical modern, in care pacientii din Valcea pot beneficia de o gama larga de servicii de diagnostic si tratament in ortopedie, chirurgia mainii, chirurgie plastica, cardiologie, dermatologie, medicina estetica, medicina interna si ecografie, endocrinologie, consiliere nutritionala, reumatologie si psihologie. La cabinetul de ortopedie-traumatologie se efectueaza consultatii, infiltratii articulare, infiiltratii musculare, imobilizari si terapii specifice – tehnici inovatoare la nivel mondial, pentru refacerea tesutului cartilaginos sau osos (Rigenera). Te vei adresa unuia dintre cei trei medici: dr. Iulian-Daniel Vilcioiu, medic specialist ortopedie si traumatologie, doctor in stiinte medicale, cu supraspecializare in chirurgia mainii, dr. Marius Uscatu, medic specialist ortoped, cu 16 ani de experienta exclusiv in chirurgia ante-piciorului si peste 2.000 de monturi (hallux valgus) operate doar in Romania, majoritatea extrem de severe, sau dr. Laurentiu Badea, medic specialist ortopedie-traumatologie.

Pretul pentru o consultatie la un doctor ortoped din Valcea din aceasta clinica este de 200 de lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de prestatiile clinicii si considera ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si dedicati meseriei si ca asculta cu rabdare si amabilitate si acorda consultatii amanuntite, raspunzand tuturor intrebarilor cu lamuriri. Unele persoane declara ca au avut de asteptat inainte sa ajunga in cabinetul medicului, peste ora programata.

Vezi parerile pacientilor despre AFYA Clinik
Vezi Pareri

2. Balneomedcenter

Spitalul Balneomedcenter, specializat pe recuperare medicala, a fost inaugurat in iunie 2014 si dispune, in cele doua puncte de lucru ale sale, de 80 de paturi de spitalizare continua si 26 de paturi de spitalizare de zi, precum si de un ambulatoriu cu o gama larga de specializari: recuperare si reabilitare medicala, reumatologie, geriatrie si gerontologie, medicina interna, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, ortopedie, pneumologie, endocrinologie, dermatologie, psihologie, logopedie, nutritie si dietetica, medicina muncii. Serviciile prestate in ambulatoriu  pot fi efectuate in sistem privat (cu plata integrala) sau in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate in limita fondurilor disponibile. Dr. Victor Mitco este medic specialist in ortopedie-traumatologie, cu experienta in chirurgie ortopedica, protezarea articulara si tratamentul nechirurgical al artrozelor prin infiltratii cu plasma (PRP), ozon si antiinflamatoare.

Contra-cost, pentru consultatia la acest ortoped din Valcea are pretul de 200 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile centrului medical, pe care le considera de calitate. Acestia scriu in recenziile din mediul online ca au gasit aici medici profesionisti, personal amabil si empatic si aparatura de ultima generatie. Ca aspecte mai putin favorabile se amintesc organizarea deficitara a programarilor si preturile ridicate.

3. MedLife

In Hyperclinica MedLife Ramnicu Valcea, dr. Radu Sebastian Bododea, medic primar ortopedie si traumatologie, realizeaza consultatii, bandaj Dessault, bandaj in 8, gipsare brat ABPD, gipsare brat BAP, gipsare cu epolet, gipsare cu atarnare, gipsare membre inferioare, infiltratii, intepretare radiografii si RMN, pansamente, excizie fire si mici interventii chirurgicale. Clinica din Valcea face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra si peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna. Pe lângă hyperclinica, MedLife functioneaza in judetul Valcea cu un laborator de analize in Balcesti si un punct de recoltare in Ramnicu Valcea.

Tarifele pentru servicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul consultatiei la ortopedie in aceasta clinica este de 260 de lei.

O buna parte a pacientilor care au lasat recenzii in mediul online este reprezentata de persoane persoane multumite de calitatea serviciilor, de profesionalismul medicilor si de solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte insa, se inregistreaza multe nemultumiri in legatura cu lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si cu preturile mari.

4. Rapitest

Clinica Rapitest din Valcea functioneaza ca spital de gastroenterologie si medicina interna si ambulatoriu de specialitate, in care pacientii au acces la analize, investigatii ecografice, consultatii si tratamente in diverse ramuri medicale: cardiologie, chirurgie, chirurgie plastica, gastreoenterologie, ortopedie, medicina interna, nefrologie, neurologie, pneumologie, reumatologie si recuperare medicala. La cabinetul de ortopedie, cei doi medici specialisti, dr. Valentin Cusenco si dr. Marian-Nicolae Mitrache, trateaza fracturi si dislocari de oase, leziuni ale tendoanelor, intinderi musculare, artrita si osteoporoza, afectiuni ale coloanei vertebrale (lombosciatica, scolioza etc.), ligamente rupte, entorse, anomalii ale degetelor sau anomalii cauzate de crestere, tumori ale oaselor, distrofii musculare, paralizii cerebrale, genum varum, genum valgum, calvus plantar, hallux valgus si altele. La acest medic ortoped vei putea beneficia atat de servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Valcea, cat si de servicii contra-cost.

Pentru o consultatie la ortopedie-traumatologie vei achita un tarif 200 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii care au scris recenzii declara ca serviciile de aici sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si ca problemele de sanatate cu care au venit au fost rezolvate. Pe de alta parte, multe persoane reclama ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu are solicitudine fata de pacienti.

5. Clinica Doinamed

Clinica Doinamed din Ramnicu Valcea dispune de un cabinet de ortopedie specializat in diagnosticul si tratamentul afectiunilor specifice, dar si in medicina pentru sportivi, chirurgia coloanei vertebrale, stimularea maduvei spinarii, inlocuirea totala a articulatiei, traume, chirurgie pentru extremitate superioara, mana si incheietura mainii si chirurgie la glezna si la picior. La Doinamed Nord te vei adresa dr. Laurentiu Badea, medic specialist ortopedie-traumatologie, iar la Doinamed Centru vei apela la serviciile dr. Abou Assaf Rafee, medic specialist ortoped. Doinamed este o retea de clinici cu servicii integrate de diagnostic si tratament in 12 specializari medicale, analize de laborator, imagistica medicala si medicina muncii. In cadrul clinicilor pacientii din Valcea pot beneficia de o gamă extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

O consultatie la ortopedie are pretul de 180 de lei.

Pacientii apreciaza competentele echipei profesioniste de medici de la Doinamed si diversitatea serviciilor. Clinicile mai au insa multe aspecte de imbunatatit in activitatea lor. Sunt multi pacienti care reclama timpul de asteptare mare, aglomeratia si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Ortopedia in Valcea este o specializare medicala foarte bine reprezentata in cadrul unor clinici de top dotate cu aparatura performanta pentru investigatii si tratamente si pentru recuperare motorie. Medicii ortopezi din oras pun la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii de ortopedie si traumatologie, incepand cu consultatii, infiltratii, imobilizari cu gips si pana la interventii chirurgicale complexe. 

In urma lecturii acestui articol, ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru o decizie bine intemeiata rational in alegerea clinicii din Valcea in care sa gasesti un medic ortoped care sa iti intocmeasca un referat medical precis si sa iti prescrie cele mai eficiente solutii de tratament pentru simptomele de care suferi.