Meniu

Test osteoporoza Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica in care sa poti efectua un test de osteoporoza in Sibiu si nu stii care ar fi cea mai indicata varianta prin care sa obtii un rezultat concludent pentru masurarea densitatii osoase. Testul imagistic numit osteodensitometrie este cea mai eficienta metoda de screening impotriva unei afectiuni silentioase care ataca structura osului si cauzeaza fragilitatea scheletului.

Pentru ca nu esti specialist/-a in medicina, acest articol despre unitatile medicale cu servicii de osteodensitometrie din Sibiu este scris pentru tine de o persoana cu experienta, in scopul de a te ajuta sa te orientezi pe piata medicala privata din oras.

Cat costa un test de osteoporoza in Sibiu?

Esti constient/-a de faptul ca pentru efectuarea unui test de osteoporoza in Sibiu este nevoie de aparatura speciala si ai vrea sa stii care este costul acestui serviciu medical, pentru a te pregati din punct de vedere financiar pentru vizita la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele celor mai bune clinici in care este disponibila osteodensitometria in orasul tau, precum si tarifele practicate pentru investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
100-415 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 100-415 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Promptitudine in efectuarea investigatiilor
 • Rezultate comunicate rapid
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Nu se respecta programarile
Policlinica Astra
120-350 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 120-350 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Personal amabil si empatic
 • Serviciul receptie nu comunica eficient cu pacientii si medicii
Gineko Pro
150-500 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 150-500 Ron
 • Cladire noua
 • Interior modern
 • Medici profesionisti
 • Servicii de calitate
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se poate face test de osteoporoza in Sibiu

Vrei sa faci un test de osteoporoza in Sibiu si sa poti conta pe rezultatele sale, sa iti fie interpretate de un medic competent si sa poti beneficia in urma diagnosticului de un tratament adecvat. De aceea, alegerea clinicii cu servicii de osteodensitometrie iti pare dificila. In sectiunea urmatoare a articolului, vei gasi informatii care iti vor facilita decizia alegerii, detalii despre activitatea centrelor medicale din top, despre competentele medicilor, despre aparatura de care dispun si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o clinica specializata in imagistica medicala, in care se pot realiza investigatii complexe si complete: rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, test de osteoporoza, radiografii, ecografii si electromiografie EMG. Clinica din Sibiu este parte dintr-o retea medicala cu centre si in Brasov si in Fagaras, Victoria, Cristian si Codlea (judetul Brasov). In anul 2007, reteaua RMN Diagnostica isi incepea activitatea in Romania prin deschiderea unui centru de imagistica performant in Sibiu. Examinarile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie, de catre o echipa formata din 19 medici primari sau specialisti in radiologie si imagistica medicala. La sectia de ortopedie-traumatologie din policlinica activeaza nu mai putin de cinci medici specializati in ortopedie-traumatologie, care iti pot stabili un diagnostic pe baza rezultatului imagistic al investigatiei de osteodensitometrie.

Lista de preturi percepute de clinica este publicata pe site-ul web. Pentru un test de osteoporoza vei plati 100 de lei pentru un segment osos, 170 de lei pentru doua segmente, pretul ridicandu-se pana la 415 lei pentru cinci segmente osoase.

Pacientii clinicii din Sibiu apreciaza calitatea serviciilor RMN Diagniostica, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari, promptitudinea cu care se desfasoara investigatiile si comunicarea eficienta a rezultatelor. Pe de alta parte, exista persoane nemultumite de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor pacientilor. 

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Policlinica Astra

Policlinica Astra din Sibiu, fondata in anul 1999, se adreseaza pacientilor cu o gama vasta de  servicii medicale, constand in consultatii in peste 30 de ramuri medicale, analize in laboratorul propriu acreditat RENAR si investigatii performante, ecografie, test de osteoporoza, colposcopie, biopsii, EKG, EEG. Centrul medical este deservit de o echipa bine pregatitia formata din peste 40 de medici. La cabinetul de ortopedie o poti gasi pentru interpretarea osteodensitometriei, pe dr. Elena Stoian, medic primar ortopedie-traumatologie. Policlinica ofera consultatii si unele investigatii gratuite, prin contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Sibiu si pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie prezentat de pacient.

Contra cost, un test de osteoporoza se efectueaza in aceasta clinica la pretul de 120 de lei pentru un segment, 150 de lei pentru doua segmente si 350 de lei pentru mai multe segmente osoase.

In general, pacientii declara ca au avut experiente pozitive la Policlinica Astra, cu servicii de calitate, medici profesionisti si dedicati meseriei, personal amabil si empatic. Din recenziile din mediul online reies si anumite nemultumiri, legate de faptul ca serviciul de la receptie nu dispune intotdeauna de informatii corecte pe care sa le transmita pacientilor, intrucat nu comunica bine cu medicii din clinica. 

3. Gineko Pro

Un test de osteoporoza la Clinica Gineko Pro din Sibiu se poate efectua atat in cadrul cabinetului de reumatologie, in care activeaza dr. Cristina Ban, medic specialist medicina interna, medic specialist reumatologie, avand competenta in ultrasonografie generala, cat si in cadrul cabinetului de endocrinologie, unde le vei gasi pe dr. Nicoleta Calutiu, medic primar endocrinologie, diabet, nutritie si boli metabolice, si pe dr. Catalina Zugravu, medic specialist endocrinolog. Desi noua pe piata medicala din oras, Gineko Pro s-a impus drept un centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima generatie si personal profesionist, in cadrul caruia pacientii au acces la diagnostic si tratament in obstetrica-ginecologie, medicina interna, nefrologie, dermatologie, endocrinologie, pediatrie, urologie si la examinari de imagistica medicala.

Pentru un test de osteoporoza vei plati aici o suma care variaza intre 150 de lei pentru un segment si 500 de lei pentru cinci segmente osoase.

Pacientii au remarcat cladirea noua, interiorul modern al clinicii, serviciile de calitate si profesionalismul medicilor. Exista insa si aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii, cum ar fi cele legate de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si de comportamentul dezorganizat si lipsit de amabilitate fata de pacienti, al personalului de la receptie.

Concluzii

Efectuarea unui test de osteoporoza in Sibiu nu ridica pacientilor probleme de accesibilitate. Atat din punct de vedere al dotarilor cu aparatura moderna, cat si din punct de vedere al medicilor si cabinetelor in care se realizeaza osteodensitometrie, clinicile din oras se situeaza in cadrul unor standarde inalte de calitate. 

Screeningul pentru osteoporoza in Sibiu poate fi facut atat intr-un cabinet de imagistica medicala, la ortopedie, la reumatologie sau la endocrinologie, unde se poate obtine si interpretarea rezultatelor, pacientii beneficiind aici de diagnostic si solutii de tratament personalizat.