Meniu

Implant par Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multi oameni se arata interesati de procedura de implant de par in Bucuresti, deoarece este o solutie eficienta pentru cei care se confrunta cu alopecie. Atat la barbati, cat si la femei, pierderea parului sau subtierea excesiva a podoabei capilare este un proces care poate sa atraga efecte negative pe plan psihologic, deoarece persoanele care se confrunta cu aceasta problema isi pot pierde increderea in sine. 

Transplantul de par este o solutie permanenta de revenire la aspectul natural al parului si de rezolvare a unei probleme cu impact emotional negativ. In prezent, persoanele care se confrunta cu aceasta situatie au la dispozitie solutii de tratament prin care pot sa obtina rezultatele dorite, indiferent de motivul pentru care au apelat la procedura chirurgicala. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici daca locuiesti in Capitala si ce costuri aproximative implica aceasta interventie.

Cat costa sa faci implant de par in Bucuresti?

Bucuresti este locul spre care se indreapta numerosi oameni care isi doresc sa faca implant de par. In Romania, exista multe clinici renumite pentru acest serviciu, care au intampinat de-a lungul anilor pacienti din toate zonele tarii si din strainatate. Pentru a iti face o idee cu privire la bugetul de care trebuie sa dispui pentru implant de par, poti consulta urmatorul tabel, in care figureaza numele a trei dintre cele mai apreciate clinici din tara si tariful aferent interventiei de transplant de par:   

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant par
Rating
Website
Dr. Fue
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
1.890 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 1.890 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate care depasesc asteptarile
 • Medici bine pregatiti
 • Echipa de profesionisti
 • Explicatii detaliate si clare
 • Sprijin in perioada postoperatorie
Dr. Felix
3.000 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 3.000 Euro
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Medici cu experienta
 • Rezultate cu aspect natural
 • Atentie la nevoile si dorintele pacientului
 • Amabilitate
 • Atmosfera calda
LookClinic
2.800 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 2.800 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Personal cu experienta
 • Atentie si dedicare
 • Aspect natural
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera implant de par in Bucuresti

Indiferent de motivul pentru care o persoana s-a hotarat sa-si faca implantul de par mult dorit in Bucuresti, medicii din cadrul clinicilor de mai jos sunt pregatiti sa o ajute cu sfaturi utile si servicii de calitate. O consultatie initiala este necesara, in scopul de a stabili cu exactitate numarul necesar de fire si alte detalii legate de modul in care se va desfasura operatia:

1. Dr. Fue

Situata in Cluj, Dr. Fue este una dintre cele mai bune clinici de implant de par din Romania, fiind alegerea de top a unui numar tot mai mare de oameni din Bucuresti care se confrunta cu subtierea sau caderea excesiva a parului. Aceasta clinica este specializata exclusiv pe implant de par si gazduieste o echipa de medici inalt calificati. Se folosesc tehnici operatorii moderne, mai precis metoda Sapphire FUE, care este cea mai recenta tehnica din sfera implantului de par. Clinica Dr. Fue este principala recomandare a Consiliului National de Chirurgie Dermatologica si dispune de echipamente performante, folosite in clinici renumite din Japonia, Italia si Turcia.

La Dr. Fue, tariful pentru implantul de par porneste de la suma de 1.890 euro pentru 5.000 de fire. Tariful acopera interventia, cazarea si mesele, monitorizarea postoperatorie si medicatia necesara dupa operatie.

Persoanele care au ales clinica Dr. Fue pentru transplant de par sustin ca serviciile sunt de inalta calitate si mentioneaza ca rezultatele obtinute le-au depasit asteptarile. Echipa este caracterizata de profesionalism, deoarece explica in detaliu procedura, este disponibila sa raspunda la toate intrebarile pacientului si ii ofera sprijin pe termen lung, chiar si la cateva luni dupa operatie. Personalul este bine pregatit, atent la detalii si transmite informatii clare, acestea fiind alte beneficii pe care oamenii le-au punctat in recenziile din mediul online. Interventiile decurg fara probleme si sunt nedureroase.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fue
Vezi Pareri

2. Dr. Felix

Dr. Felix este un nume de referinta in Bucuresti si in intreaga tara atunci cand vine vorba despre implant de par. Specializat in chirurgie plastica, estetica si microreconstructiva, acesta are o experienta de peste 14 ani in domeniul transplantului de par si a fost lector in cadrul a numeroase congrese internationale pe aceasta tematica. Dr. Felix Hair Implant este prima clinica specializata care a introdus in Romania tehnica FUE de implant al parului, motiv pentru care este o optiune de top a pacientilor din Capitala si nu numai. Din echipa fac parte medici care profeseaza si in strainatate, la clinica Dr. Felix fiind disponibile interventii medicale care se aliniaza la standardele internationale de calitate. 

Pretul unei interventii de transplant de par porneste de la suma de 3.000 de euro. 

Dr. Felix este un medic foarte apreciat in Romania, feedback-ul pozitiv primit din partea a numerosi pacienti sustinand aceasta afirmatie. In mediul online, mai multe persoane si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica, unde au obtinut rezultate satisfacatoare si unde au intalnit o echipa de profesionisti. Personalul este bine pregatit, amabil, atent la nevoile si dorintele pacientului, ascultandu-i cerintele si asigurandu-i rezultate cu aspect natural. Atmosfera din clinica este calda, prietenoasa si primitoare. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa exista si un numar mic de pacienti pentru care rezultatul nu a fost conform asteptarilor. 

3. LookClinic

O alta clinica de top din Bucuresti, specializata in implant de par, este LookClinic. Se foloseste metoda de implant FUE, pusa la dispozitie de catre medici specialisti care au profesat inclusiv in strainatate. Echipa de profesionisti are experienta vasta si foloseste cele mai avansate metode din domeniul transplantului de par, oferind solutii moderne si eficiente de restaurare capilara. Clinica are peste un deceniu de activitate, iar in dotarea ei sunt prezente echipamente, instrumente si aparatura medicala folosite si in clinici renumite din strainatate care efectueaza interventia de transplant de par. 

Oferta de pret pentru transplant de par porneste de la 2.800 euro.

In ceea ce priveste feedback-ul primit de LookClinic, numerosi pacienti au mentionat prin recenzii in mediul online ca au obtinut rezultate naturale in urma interventiei de transplant de par si ca asteptarile le-au fost depasite. Echipa este profesionista, atenta si dedicata, motiv pentru care pacientii se simt in siguranta si recomanda clinica. Multe persoane spun ca interventia a decurs foarte bine si ca au beneficiat de servicii de top. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici pentru locuitorii din Bucuresti si nu numai. Multi pacienti vin inclusiv din strainatate pentru a beneficia de interventia de transplant de par in cadrul clinicilor prezentate anterior. Acestea gazduiesc medici care se bucura de o reputatie foarte buna si care folosesc tehnici operatorii avansate, ceea ce permite obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor la capitolul transplant de par.