Meniu

Implant par Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de implant de par in Cluj este solicitata de un numar tot mai mare de persoane care se confrunta cu o cadere excesiva a parului sau care au zone ale scalpului unde parul nu mai creste deloc. Aceasta procedura poate combate efectele inaintarii in varsta, prin redarea unui aspect bogat al podoabei capilare.   

In judetul Cluj sunt numeroase clinici unde poti face implant de par si unde raportul calitate-pret este unul satisfacator. Transplantul de par este o solutie eficienta pentru recapatarea increderii in sine, care este afectata odata cu pierderea parului, acesta avand un rol important in infatisarea unei persoane.  

Top clinici pentru implant de par in Cluj

Pentru ca sunt numeroase clinici din Cluj unde se face implant de par, urmatorul tabel surprinde cateva informatii esentiale despre alegerile de top din acest judet, care ti-ar putea fi de folos in alegerea clinicii potrivite pentru tine:   

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant par
Rating
Website
Dr. Fue
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
1.890 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 1.890 Euro
 • Clinica specializata exclusiv pe implant de par
 • Echipa de profesionisti
 • Medici bine pregatiti
 • Explicatii detaliate si clare
 • Sprijin in perioada postoperatorie
 • Rezultate care depasesc asteptarile
Dr. Motora
2.500 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 2.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Echipa bine pregatita
 • Rezultate bune ale interventiilor
 • Aspect natural al implantului
Bendis
1.650 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 1.650 Euro
 • Medici cu experienta
 • Standarde inalte de calitate
 • Profesionalism
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru implant de par in Cluj

A face implant de par la una dintre clinicile din Cluj este cu siguranta o alegere inspirata, iar o astfel de decizie trebuie sa vina in urma unei documentari atente. Tocmai pentru ca exista mai multe clinici dintre care poti alege, urmatoarele paragrafe prezinta informatii de interes despre procedura de transplat de par din cadrul celor mai reputate dintre acestea, astfel incat sa iti fie mai usor sa iei o decizie:

1. Dr. Fue

Alegerea de top pentru procedura de implant de par in randul pacientilor din Cluj este Dr. FUE, iar faptul ca este recomandata de catre Amazon AWS si CNCD (Consiliul National de Chirurgie Dermatologica) justifica pozitia sa fruntasa in acest clasament. In cadrul clinicii, care este specializata exclusiv pe implant de par, isi desfasoara activitatea medici acreditati si se folosesc aparatura si instrumentar de ultima generatie adus din SUA.

Pentru implant de par in cadrul acestei clinici, tariful porneste de la 1.890 de euro. In pachet intra interventia (pana la 5.000 de fire), cazare la hotel de 4/5 stele, mancare, monitorizare dupa operatie, medicamente pentru ingrijirea postoperatorie si PRP in timpul interventiei. Pretul creste in raport cu numarul de fire de par implantate, iar beneficiile mentionate anterior raman valabile pentru oricare pachet de servicii.

Pacientii care au trecut pragul acestei clinici au ales sa isi impartaseasca experienta prin intermediul recenziilor, declarandu-se multumiti de rezultate. Serviciile sunt descrise ca fiind de calitate, iar echipa ca fiind profesionista, atenta, amabila, rabdatoare si comunicativa, ceea ce contribuie la o atmosfera placuta in clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fue
Vezi Pareri

2. Dr. Motora

O alta varianta populara in randul clinicilor si medicilor care efectueaza interventia de implant de par in Cluj este si dr. Mihai Motora, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Operatia de implant de par se desfasoara in cadrul clinicii Med’Art, unde activeza prima echipa de medici care a adus conceptul integrat al transplantului de par prin tehnica Folicular Unit Extraction (FUE) in orasul Cluj-Napoca.

Pretul pachetelor de servicii de transplant de par variaza de la 2.500 de euro – basic (in care se includ operatia + medicatie postoperatorie + o sedinta postoperatorie cu plasma imbogatita) la 2.950 de euro – premium (pachet care contine in plus cazare pentru 2 nopti, masa si tratamente pentru stimularea cresterii parului transplantat si oprirea caderii parului netransplantat).

Majoritatea pacientilor sunt multumiti de rezultate si spun despre dr. Mihai Motora ca este la curent cu noutatile din chirurgia estetica, ceea ce se vede din modul de lucru. Procedurile sunt explicate in prealabil, iar echipa este amabila si profesionista. Un alt aspect apreciat sunt conditiile de cazare.

3. Bendis

Bendis face parte din alegerile de top pentru implant de par in judetul Cluj, fiind o clinica in cadrul careia activeaza o echipa de medici specializati, cu activitate la clinici din Paris, Turcia si UK. Colectivul sustine noile tehnologii si cele mai inalte standarde de calitate privitor la interventia de implant de par.

Operatia se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor, iar tarifele sunt afisate pe website-ul clinicii. Pretul pentru transplant de par porneste de la 1.650 de euro, in care este inclusa si terapia PRP.

Pacientii recomanda aceasta clinica, spunand despre serviciile oferite ca ating standarde inalte de calitate si ca rezultatele sunt satisfacatoare. Profesionalismul, devotamentul si atentia personalului sunt foarte apreciate. Atmosfera este relaxanta, medicul explica fiecare pas al interventiei si ofera sfaturi in perioada preoperatorie si postoperatorie, mentinandu-se o legatura stransa pentru monitorizarea evolutiei. De asemenea, clinica este apreciata si din punct de vedere al esteticii sale.

Concluzii

Daca esti in cautarea celei mai potrivite clinici specializate pe implant de par si ai ales Cluj, este important sa cunosti cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie. Experienta personalului, tehnica folosita si raportul-calitate pret trebuie sa primeze intr-o clinica de top, iar in acest judet exista numeroase astfel de clinici.