Meniu

Implant par Miercurea Ciuc

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci implant de par in Miercurea Ciuc? Aceasta interventie se adreseaza persoanelor care sufera de alopecie si pentru care pierderea parului vine insotita de scaderea increderii in sine. Atat barbatii, cat si femeile se pot confrunta cu probleme de cadere sau subtiere excesiva a parului, insa medicina moderna le pune la dispozitie metode de recapatare a podoabei capilare si de a obtine rezultate permanente. Desi in Miercurea Ciuc nu exista clinici specializate in acest domeniu, in Romania sunt suficienti medici care ii pot ajuta pe cei interesati. 

Cele mai bune clinici pentru transplantul de par sunt situate in orase mari ale tarii, cum ar fi Bucuresti sau Cluj. Ele sunt alese de pacienti care se deplaseaza din toate zonele Romaniei si inclusiv din strainatate. Poti afla mai multe despre clinicile respective din acest articol, in care au fost cuprinse detalii privitoare la activitatea si experienta medicilor, precum si informatii despre raportul calitate-pret.

Implant de par in Miercurea Ciuc: optiuni de clinici

Lipsa clinicilor din Miercurea Ciuc specializate in implant de par nu trebuie sa ii descurajeze pe cei interesati. Acestia pot oricand sa se orienteze catre clinici mari din tara si sa beneficieze de oferte avantajoase, inclusiv de cazare. Iata cele mai bune variante:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant par
Rating
Website
Dr. Fue
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
1.890 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 1.890 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate care depasesc asteptarile
 • Medici bine pregatiti
 • Echipa de profesionisti
 • Explicatii detaliate si clare
 • Sprijin in perioada postoperatorie
Dr. Felix
3.000 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 3.000 Euro
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Medici cu experienta
 • Rezultate cu aspect natural
 • Atentie la nevoile si dorintele pacientului
 • Amabilitate
 • Atmosfera calda
Dr. Motora
2.500 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 2.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Echipa bine pregatita
 • Rezultate bune ale interventiilor
 • Aspect natural al implantului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi daca te intereseaza operatia de implant par in Miercurea Ciuc

Locuitorii orasului Miercurea Ciuc se pot indrepta catre una dintre cele mai reputate clinici din Romania la capitolul implant de par. In acest fel, vor obtine rezultatele mult dorite si vor colabora cu unii dintre cei mai cunoscuti medici din tara, care efectueaza procedura de transplant de par folosind tehnici avansate.

Aceasta interventie este menita sa ofere beneficiarului mai multa incredere in sine, ca urmare a redobandirii parului. Tocmai din acest motiv, este recomandat sa alegi o clinica apreciata, unde profeseaza medici bine pregatiti. Iata care sunt variantele de top si ce costuri implica interventia:

1. Dr. Fue

Situata in Cluj, Dr. Fue este una dintre cele mai bune clinici de implant de par din Romania, fiind alegerea de top a unui numar tot mai mare de pacienti care se confrunta cu subtierea sau caderea excesiva a parului. Aceasta clinica este specializata exclusiv pe implant de par si gazduieste o echipa de medici inalt calificati. Se folosesc tehnici operatorii moderne, mai precis metoda Sapphire FUE, care este cea mai recenta tehnica din sfera implantului de par. Clinica Dr. Fue este principala recomandare a Consiliului National de Chirurgie Dermatologica si dispune de echipamente performante, folosite in clinici renumite din Japonia, Italia si Turcia.

La Dr. Fue, tariful pentru implantul de par porneste de la suma de 1.890 euro pentru 5.000 de fire. Tariful acopera interventia, cazarea si mesele, monitorizarea postoperatorie si medicatia necesara dupa operatie.

Persoanele care au ales clinica Dr. Fue pentru transplant de par sustin ca serviciile sunt de inalta calitate si mentioneaza ca rezultatele obtinute le-au depasit asteptarile. Echipa este caracterizata de profesionalism, deoarece explica in detaliu procedura, este disponibila sa raspunda la toate intrebarile pacientului si ii ofera sprijin pe termen lung, chiar si la cateva luni dupa operatie. Personalul este bine pregatit, atent la detalii si transmite informatii clare, acestea fiind alte beneficii pe care oamenii le-au punctat in recenziile din mediul online. Interventiile decurg fara probleme si sunt nedureroase.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fue
Vezi Pareri

2. Dr. Felix

Dr. Felix este un nume de referinta in intreaga tara atunci cand vine vorba despre implant de par. Specializat in chirurgie plastica, estetica si microreconstructiva, acesta are o experienta de peste 14 ani in domeniul transplantului de par si a fost lector in cadrul a numeroase congrese internationale pe aceasta tematica. Dr. Felix Hair Implant este prima clinica specializata care a introdus in Romania tehnica FUE de implant al parului, motiv pentru care este o optiune de top a pacientilor din Romania si nu numai. Din echipa fac parte medici care profeseaza si in strainatate, la clinica Dr. Felix fiind disponibile interventii medicale care se aliniaza la standardele internationale de calitate. 

Pretul unei interventii de transplant de par porneste de la suma de 3.000 de euro. 

Dr. Felix este un medic foarte apreciat in Romania, feedback-ul pozitiv primit din partea a numerosi pacienti sustinand aceasta afirmatie. In mediul online, mai multe persoane si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica, unde au obtinut rezultate satisfacatoare si unde au intalnit o echipa de profesionisti. Personalul este bine pregatit, amabil, atent la nevoile si dorintele pacientului, ascultandu-i cerintele si asigurandu-i rezultate cu aspect natural. Atmosfera din clinica este calda, prietenoasa si primitoare. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa exista si un numar mic de pacienti pentru care rezultatul nu a fost conform asteptarilor. 

3. Dr. Motora

Echipa Dr. Motora din Cluj-Napoca este printre primele in lumea medicala din Romania care a introdus implantul de par prin metoda FUE in tara noastra, inca din anul 2017. Dr. Mihai Motora este medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, supraspecializat in transplant de par. Experienta ca chirurg plastician in cadrul Spitalului Regional de Urgenta din Cluj a fost completata cu stagii de pregatire internationale, workshop-uri si congrese. Dr. Motora efectueaza interventiile de implant de par in cadrul Clinicii Med’Art din Cluj-Napoca.

Pretul pachetelor de servicii de transplant de par variaza de la 2500 de euro – basic (in care se includ operatia + medicatie postoperatorie + o sedinta postoperatorie cu plasma imbogatita) la 2950 de euro – premium (pachet care contine in plus cazare pentru 2 nopti, masa si tratamente pentru stimularea cresterii parului transplantat si oprirea caderii parului netransplantat).

Pacientii sunt multumiti de prestatiile Dr. Motora si mentioneaza in recenziile din mediul online ca serviciile sunt de calitate, medicul este profesionist, iar echipa cu care lucreaza este bine pregatita. Sunt apreciate rezultatele bune ale interventiilor si aspectul natural al implantului. Nu pentru toti pacientii insa experienta a fost la fel de placuta, unele persoane relatand ca a existat o deficienta de comunicare a medicului in ceea ce priveste procedura de transplant.

Concluzii

Indiferent ca locuiesti in Miercurea Ciuc sau in alt oras unde implantul de par nu este o interventie disponibila, ai posibilitatea sa te programezi la o clinica specializata din afara orasului. Medicii te vor ajuta sa intelegi daca transplantul de par este cea mai buna solutie si iti vor oferi toate detaliile necesare.