Meniu

Implant par Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Doar marile orase ale tarii se pot bucura de o paleta vasta de servicii medicale in diverse specializari si nu este de mirare ca nu gasesti implant de par in Resita. Insa acest lucru nu trebuie sa te tulbure in decizia ta de a-ti recapata parul pierdut si aspectul tanar si atragator de altadata. In articolul de fata sunt prezentate cele mai bune solutii de implant de foliculi pilosi pe scalp, cu tehnologii moderne si rezultate garantate.

Te poti adresa unor chirurgi esteticieni si unor dermatologi care cunosc metodele noi, minim invazive de transplant de par din zona cu par bogat a capului catre cele afectate de calvitie. Ii poti gasi in cadrul unor clinici de top, pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Cat costa un implant de par in Resita?

Daca locuiesti in Resita, vei lua in calcul si costul deplasarii catre orasul in care functioneaza clinica de care ai nevoie, insa acest aspect nu este de natura sa te sperie, intrucat este vorba de un drum de doar cateva ore cu masina. Clinicile specializate in implant de par din Romania, care vor fi prezentate in articolul de fata, au pachete de servicii in care se includ atat costul interventiei ca atare, cat si al cazarii necesare pentru perioada in care vei avea nevoie de monitorizare postoperatorie. Afla cat costa aceasta investitie, atat de necesara in aspectul tau fizic, din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant par
Rating
Website
Dr. Fue
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
1.890 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 1.890 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate care depasesc asteptarile
 • Medici bine pregatiti
 • Echipa de profesionisti
 • Explicatii detaliate si clare
 • Sprijin in perioada postoperatorie
Dr. Felix
3.000 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 3.000 Euro
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Medici cu experienta
 • Rezultate cu aspect natural
 • Atentie la nevoile si dorintele pacientului
 • Amabilitate
 • Atmosfera calda
Dr. Motora
2.500 Euro
 • Pretul interventiei de Implant de par porneste de la 2.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Echipa bine pregatita
 • Rezultate bune ale interventiilor
 • Aspect natural al implantului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de implant de par din Resita

Ai aflat care este traseul pe care trebuie sa il urmezi din Resita catre clinica in care vei putea face implant de par, insa vrei sa te asiguri de faptul ca faci cea mai buna alegere atat din punct de vedere estetic, cat si al sanatatii. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor specializate din clasament, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au calcat pragul.

1. Dr. Fue

Situata in Cluj, Dr. Fue este una dintre cele mai bune clinici de implant de par din Romania, fiind alegerea de top a unui numar tot mai mare de pacienti care se confrunta cu subtierea sau caderea excesiva a parului. Aceasta clinica este specializata exclusiv pe implant de par si gazduieste o echipa de medici inalt calificati. Se folosesc tehnici operatorii moderne, mai precis metoda Sapphire FUE, care este cea mai recenta tehnica din sfera implantului de par. Clinica Dr. Fue este principala recomandare a Consiliului National de Chirurgie Dermatologica si dispune de echipamente performante, folosite in clinici renumite din Japonia, Italia si Turcia.

La Dr. Fue, tariful pentru implantul de par porneste de la suma de 1.890 euro pentru 5.000 de fire. Tariful acopera interventia, cazarea si mesele, monitorizarea postoperatorie si medicatia necesara dupa operatie.

Persoanele care au ales clinica Dr. Fue pentru transplant de par sustin ca serviciile sunt de inalta calitate si mentioneaza ca rezultatele obtinute le-au depasit asteptarile. Echipa este caracterizata de profesionalism, deoarece explica in detaliu procedura, este disponibila sa raspunda la toate intrebarile pacientului si ii ofera sprijin pe termen lung, chiar si la cateva luni dupa operatie. Personalul este bine pregatit, atent la detalii si transmite informatii clare, acestea fiind alte beneficii pe care oamenii le-au punctat in recenziile din mediul online. Interventiile decurg fara probleme si sunt nedureroase.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fue
Vezi Pareri

2. Dr. Felix

Dr. Felix este un nume de referinta in intreaga tara atunci cand vine vorba despre implant de par. Specializat in chirurgie plastica, estetica si microreconstructiva, acesta are o experienta de peste 14 ani in domeniul transplantului de par si a fost lector in cadrul a numeroase congrese internationale pe aceasta tematica. Dr. Felix Hair Implant este prima clinica specializata care a introdus in Romania tehnica FUE de implant al parului, motiv pentru care este o optiune de top a pacientilor din Romania si nu numai. Din echipa fac parte medici care profeseaza si in strainatate, la clinica Dr. Felix fiind disponibile interventii medicale care se aliniaza la standardele internationale de calitate. 

Pretul unei interventii de transplant de par porneste de la suma de 3.000 de euro. 

Dr. Felix este un medic foarte apreciat in Romania, feedback-ul pozitiv primit din partea a numerosi pacienti sustinand aceasta afirmatie. In mediul online, mai multe persoane si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica, unde au obtinut rezultate satisfacatoare si unde au intalnit o echipa de profesionisti. Personalul este bine pregatit, amabil, atent la nevoile si dorintele pacientului, ascultandu-i cerintele si asigurandu-i rezultate cu aspect natural. Atmosfera din clinica este calda, prietenoasa si primitoare. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa exista si un numar mic de pacienti pentru care rezultatul nu a fost conform asteptarilor. 

3. Dr. Motora

Echipa Dr. Motora din Cluj-Napoca este printre primele in lumea medicala din Romania care a introdus implantul de par prin metoda FUE in tara noastra, inca din anul 2017. Dr. Mihai Motora este medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, supraspecializat in transplant de par. Experienta ca chirurg plastician in cadrul Spitalului Regional de Urgenta din Cluj a fost completata cu stagii de pregatire internationale, workshop-uri si congrese. Dr. Motora efectueaza interventiile de implant de par in cadrul Clinicii Med’Art din Cluj-Napoca.

Pretul pachetelor de servicii de transplant de par variaza de la 2500 de euro – basic (in care se includ operatia + medicatie postoperatorie + o sedinta postoperatorie cu plasma imbogatita) la 2950 de euro – premium (pachet care contine in plus cazare pentru 2 nopti, masa si tratamente pentru stimularea cresterii parului transplantat si oprirea caderii parului netransplantat).

Pacientii sunt multumiti de prestatiile Dr. Motora si mentioneaza in recenziile din mediul online ca serviciile sunt de calitate, medicul este profesionist, iar echipa cu care lucreaza este bine pregatita. Sunt apreciate rezultatele bune ale interventiilor si aspectul natural al implantului. Nu pentru toti pacientii insa experienta a fost la fel de placuta, unele persoane relatand ca a existat o deficienta de comunicare a medicului in ceea ce priveste procedura de transplant.

Concluzii

Faptul ca locuiesti in Resita si nu ai acces in orasul tau la un implant de par nu este de natura sa iti zdruncine hotararea, mai ales acum, ca ai aflat care sunt posibilitatile de realizare a acestuia si rata de succes la clinicile specializate de top din tara, prezentate in acest articol. Printr-o metoda noua, revolutionara de tratament chirurgical minim invaziv si terapie postoperatorie, te vei putea bucura din nou de o podoaba capilara bogata, care sa iti redea aspectul tanar si increderea in propria persoana.