Meniu

Chirurgie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea copiilor se confrunta cu patologii ale regiunii inghinale, situatie in care tu, in calitate de parinte, trebuie sa te iei legatura in cel mai scurt timp cu un medic chirurg pediatru din Craiova. Daca fiul sau fiica ta acuza dureri frecvente in regiunea abdomenului si ai exclus varianta indigestiei de la un anumit aliment, este posibil sa se confrunte cu hernie, hidrocel, testicul necoborat sau cu chist de cordon spermatic. Astfel de afectiuni trebuie sa fie identificate rapid si tratate din timp pentru ca starea de sanatate a copilasului tau sa nu se agraveze.

Din fericire, in Craiova exista suficiente optiuni pe care le poti lua in considerare pentru ca micutul tau sa primeasca un tratament corespunzator. Pentru a-ti usura munca, in articolul de mai jos iti vom prezenta cinci unitati medicale la care poti apela, in cadrul carora activeaza echipe medicale profesioniste. Citeste in continuare si afla informatii valoroase despre acestea.

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Craiova?

Este putin probabil sa gasesti acelasi pret pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in Craiova, avand in vedere ca fiecare clinica in parte dispune de medici cu niveluri diferite de pregatire. De exemplu, consultatia la un medic primar este mai costisitoare decat in cazul unui medic specialist. Pentru a fi la curent cu toate preturile actualizate ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Andreea Toma
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Diagnosticare corecta
 • Consultatie amanuntita
 • Interventii chirurgicale ireprosabile
 • Rezultate excelente
 • Blandete si calmitate
 • Profesionalism
 • Tratament eficient
Centrul Sf. Nicolae
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Interventii excelente
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Act medical personalizat
 • Medic primar de chirurgie pediatrica
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Irina
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Rezultate excelente
 • Echipa medicala profesionista
 • Diagnosticare precisa
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Mogos Med
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si rabdare
 • Calmitate si empatie
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Rezultate admirabile
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Dotari performante
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Policlinica Elga
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Experienta vasta
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Aparaturi performante
 • Medic bine pregatit
 • Consultatii amanuntite
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de chirurgie pediatrica in Craiova

Cum ti-am spus si mai sus, iti vom prezenta in cele ce urmeaza un top cinci al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale specializate in chirurgie pediatrica in Craiova. In descrierile de mai jos iti vom aduce la cunostinta informatii legate de pregatirea medicilor, dotarile folosite, dar si ce impresie au avut ceilalti pacienti cu privire la serviciile de care au beneficiat. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii:

1. Dr. Simona Andreea Toma-Vascu

Dr. Simona Andreea Toma-Vascu este un medic specialist in chirurgie pediatrica in Craiova recunoscut si bine pregatit in domeniu. Datorita experientei sale vaste, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de fiecare caz in parte. Doamna doctor se afla si in colaborare cu CAS, ceea ce inseamna ca o parte dintre serviciile oferite sunt gratuite. Iata care sunt serviciile de care copilul tau poate beneficia: consultatie de specialitate, control, decalotare, excizie unghie incarnata, formatiune cutanata, tratamen granulom ombilical, tratament colectii, panaritiu, suturi plagi superficiale sau profunde, scos fire, extragere corp strain, interpretare analize, eliberare istoric medical. Aceasta activeaza si in cadrul centrului medical Vita Plus Medical, unde poate pune in aplicare toate interventiile chirurgicale necesare pentru copilasul tau.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 120 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pentru ca toti parintii care au apelat la ajutorul dr. Simona Andreea Toma Vascu au fost multumiti in unanimitate. Diagnosticarea este corecta si se stabileste in urma consultatiei de specialitate, iar tratamentul recomandat este intotdeauna eficient. De asemenea, interventiile chirurgicale sunt ireprosabile cu rezultate excelente. Blandetea, calmitatea si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile care ii descriu activitatea.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Simona Andreea Toma-Vascu
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Sf. Nicolae

Centrul Medical Sf. Nicolae este o alta optiune din Craiova catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa mergi impreuna cu cel mic la o consultatie de chirurgie pediatrica. Departamentul este reprezentat de conf. univ. dr. Ovidiu Ciobanu, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica cu o experienta vasta in domeniu. Printre serviciile pe care le desfasoara se numara si: consultatie de specialitate, control postoperator (scos fire, pansament), cura chirurgicala sinechii balanopreputiale (decalotare), interpretarea rezultatelor histopatologice, ortopedie si sectionare fren lingual. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile acestui departament, toate interventiile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 150 lei.

Clinica medicala multidisciplinara din Craiova a primit multe recenzii pozitive pentru activitatea fara cusur. Departamentul de chirurgie pediatrica dispune de echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora interventiile efectuate sunt excelente, iar investigatiile sunt precise. Medicul primar asigura un act medical adaptat in functie de fiecare pacient. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate cu strictete.

3. Clinica Irina

O alta varianta pe care ti-o recomandam este clinica Irina din Craiova, care desfasoara o activitate multidisciplinara, cuprinzand si specialitatea de chirurgie pediatrica. Blocul operator este dotat cu instalatie de producere a apei sterile, mese moderne pentru transport bolnavi, instalatie centralizata de distribuire a gazelor medicale si aparaturi de ultima generatie. In cadrul acestui departament medical activeaza dr. Radu Fruntelata, medic specialist in chirurgie pediatrica, cu o buna pregatire in domeniu si experienta vasta. Printre serviciile pe care le desfasoara se numara si: consultatii de specialitate, control, decalotare, excizie chist epidermoid, leziune, tumora tesut celular subcutanat, tumori, extragere fire sutura, imobilizare gips. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive. Activitatea desfasurata de cadrele medicale este ireprosabila, interventiile chirurgicale sunt reusite cu rezultate excelente, iar diagnosticarea micilor pacienti este precisa. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar personalul de la receptie da dovada de neglijenta.

4. Centrul Mogos Med

Centrul Mogos Med din Craiova are o istorie impresionanta, incepandu-si activitatea in anul 1938 si incluzand, in prezent, si specialitatea de chirurgie pediatrica. Initial a fost un laborator de analize medicale, iar recent, in 2010, gratie unui program european, prin intermediul ADR Oltenia, unitatea medicala si-a extins activitatea, ingloband urmatoarele specialitati: chirurgie generala, ortopedie, ORL, ginecologie, ecografie clinica, reumatologie, neurologie, psihiatrie, chirurgie vasculara, terapia durerii, ozonoterapie, proctologie, analize medicale, medicina muncii. In departamentul de chirurgie pediatrica isi desfasoara activitatea dr. Alin Stoica, un medic cu o buna pregatire in domeniu, care intreprinde un act medical de calitate. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: consultatie de specialitate, ecografie sold, cura chirurgicala a herniei inghinale fete laparoscopic, hidrocelului, fimozei, varicocelului etc.

Costul unei consultatii de chirurgie pediatrica este de 250 lei. 

Profesionalismul, rabdarea, calmitatea si empatia descriu perfect activitatea dr. Alin Stoica din cadrul acestei clinici de renume. Interventiile chirurgicale sunt reusite, oferind rezultate excelente, iar diagnosticarea micilor pacienti decurge ireprosabil, datorita dotarilor performante care se afla in cadrul unitatii medicale. Pe de alta parte, gestionarea programarilor este deficitara.

5. Policlinica Elga

Cu o activitate de peste 25 de ani in sfera medicala, policlinica Elga este o optiune pe care majoritatea parintilor o iau in considerare cand vor sa faca o programare pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in Craiova. Avand aparaturi si echipamente de o inalta performanta, toate investigatiile, consultatiile si tratamentele puse in aplicare, inclusic curele chirurgicale, sunt ireprosabile. Departamentul este reprezentat de dr. Radu-Florin Fruntelata, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 200 lei, iar un control este de 100 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor isi exprima multumirea pentru activitatea desfasurata de medici. Avand o experienta vasta, investigatiile sunt precise, consultatiile sunt efectuate in amanunt, iar interventiile chirurgicale sunt reusite. Departamentul de chirurgie pediatrica este echipat cu aparaturi performante si dispune de un medic bine pregatit. Cu toate acestea, decalarea programarilor este o problema semnalata de multi pacienti.

Concluzii 

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la cabinetul de chirurgie pediatrica in Craiova impreuna cu cel mic pentru a avea parte de parerea unui expert, atunci informatiile prezentate mai sus iti vor fi de un real ajutor. Citeste-le cu atentie si tine cont de toate indicatiile oferite de medic, astfel incat copilul tau sa primeasca tratamentul potrivit in functie de afectiunile de care sufera.