Meniu

Chirurgie pediatrica Oradea 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In fata unor momente dificile, cum ar fi traumatismele sau bolile, preocuparea parintilor din Bihor pentru sanatatea micutilor lor se indreapta catre unitati medicale de elita, care au  departamente de chirurgie pediatrica in Oradea. In municipiu sunt mai multe spitale si clinici private ai caror medici sunt bine pregatiti si au expertiza in aceasta specialitate.

Chirurgia pediatrica este un domeniu amplu si care necesita calitati deosebite la un medic. Cauzele care pot determina o vizita la un chirurg pediatru sau chiar o operatie pot fi diferite: malformatii congenitale, traumatisme, infectii, afectiuni urologice, gastrointestinale, ortopedice sau oncologice. In cadrul acestui articol ne propunem sa te ajutam sa identifici acele centre medicale private din Oradea in care serviciile de chirurgie pediatrica sunt recunoscute pentru calitate si pentru rezultatele foarte bune.

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Oradea

Pretul unei consultatii de chirurgie pediatrica variaza in Oradea, ca peste tot in tara. In functie de medic, dar si de clinica, pretul unei consultatii poate fi mai mic sau mai mare, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medinsight
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Specialitati medicale, chirurgicale si de recuperare
 • Departament de chirurgie pediatrica
 • Chirurg pediatru cu experienta
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Clinica moderna
 • Locatie accesibila
Euclid Hospital
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Medic specializat in chirurgie pediatrica
 • Cadre medicale care se perfectioneaza constant
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Spital privat de obstetrica si ginecologie
 • Ambient luxos si confortabil
 • Nu se respecta programarile
Vascular Venus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Interventii chirurgicale in ambulator sau cu internare
 • Chirurg pediatru cu experienta
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Ecografii, radiografii si angio-CT
 • Laborator de analize medicale
 • Decalarea programarilor
Centrul Bioinvest
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Gama larga de discipline medicale
 • Medic specializat in chirurgie si ortopedie infantila
 • Aparatura medicala moderna
 • Laborator de analize medicale
 • Perfectionare continua pentru cadrele medicale
 • Nerespectarea programarilor
Medetil
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Departament de chirurgie pediatrica
 • Chirurg pediatru cu experienta
 • In contract cu CJAS Bihor si cu asiguratori privati
 • Aparatura moderna
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si spitale private cu serviciu de chirurgie pediatrica, din Oradea

Sunt 5 clinici si spitale private din Oradea ce pun la dispozitie servicii de chirurgie pediatrica apreciate atat in municipiu, cat si in intreg judetul Bihor. Poti afla informatii importante despre acestea in continuare, pentru a identifica locatia in care sa fie tratat copilul tau in cele mai bune conditii.

1. Clinica Medinsight

Clinica Medinsight din Oradea a fost deschisa in 2014 de catre un grup de medici si a avut inca de la inceput misiunea de a oferi servicii medicale moderne si adaptate fiecarui pacient. Numeroase specialitati functioneaza in cadrul clinicii, de la nutritie si dietetica, la kinetoterapie, neurologie, cardiologie si neurochirurgie. Serviciile de chirurgie pediatrica sunt diverse, printre care se numara urmatoarele: consultatii, pansamentul arsurilor, extragere de corpi straini, excizia leziunilor tegumentare, incizie si drenaj abcese, reducerea parafimozei, tratamentul plagilor posttraumatice si postoperatorii etc. Din echipa de chirurgi a Medinsight face parte si dr. Dan Andriuc, medic specialist chirurgie pediatrica.

Pretul consultatiei de chirurgie pediatrica este de 200 de lei.

Consultatiile, investigatiile si tratamentele de care oradenii au beneficiat in cadrul Medinsight i-au determinat pe acestia sa-si impartaseasca impresiile pe internet in legatura cu clinica, iar majoritatea review-urilor sunt pozitive. Oamenii spun ca profesionalismul si promptitudinea sunt elemente definitorii ale personalului medical din aceasta locatie si ca nu s-au simtit doar tratati, ci si ingrijiti, intr-o clinica moderna si bine dotata.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medinsight
Vezi Pareri

2. Euclid Hospital

Spitalul privat Euclid Hospital din Oradea pune la dispozitie si servicii de chirurgie pediatrica, intr-un ambient luxos, elegant si confortabil. Pe langa consultatii, in cadrul acestui departament mai sunt puse la dispozitie si alte servicii de chirurgie pediatrica: pansamente, frenoplastie, granulom ombilical, suprimare fire de sutura plaga, unghie incarnata, aderente blanopreputiale etc. Toate acestea sunt realizate de catre dr. Paul Tchouala, medic specialist chirurgie pediatrica. Euclid Hospital & Medical Center este primul spital privat specializat in obstetrica si ginecologie din Oradea, iar cadrele medicale care alcatuiesc echipa sa se perfectioneaza constant, participand la congrese si conferinte in tara si in strainatate si desfasurand activitati didactice si stiintifice.  

Costul unei consultatii de chirurgie pediatrica este de 160 de lei.

Multi dintre cei care sunt de parere ca acest spital ofera servicii deosebite au fost cuceriti de profesionalismul, pregatirea si comunicarea cu cadrele medicale. De asemenea, pacientii mai lauda aparatura medicala de ultima generatie, cu care se realizeaza investigatii precise. In schimb, sunt si oradeni care nu au fost multumiti sub nicio forma de timpul de asteptare, care in unele cazuri a depasit 5 ore fata de ora de programare, sau de tarifele pe care le considera cele mai mari din Oradea.

3. Centrul Vascular Venus

In cadrul Centrului Vascular Venus din Oradea, oferta de servicii de chirurgie pediatrica include tratarea numeroaselor afectiuni si probleme medicale: plagi, arsuri, hematom, abces, unghie incarnata, lipom, fimoza, parafimoza, varicocel, hernie inghinala, testicul necoborat etc. Unele interventii se realizeaza in ambulator, altele necesita internare. La departamentul de chirurgie pediatrica se afla: un cabinet de consultatii, un bloc operator, o sala de mici intervenii, un aparat ecograf, un aparat de radiografie, un angio-CT, un laborator de analize medicale. In cadrul sectiei activeaza un cunoscut chirurg pediatru din Oradea, si anume dr. Mihai Andriuc, medic specialist chirurgie pediatrica. 

O consultatie de chirurgie pediatrica are un tarif de 200 de lei.

Profesionalismul si devotamentul medicilor de la acest centru au fost remarcate de pacientii care au avut parte de o experienta placuta, indiferent ca a fost vorba de consultatii, investigatii imagistice, analize de sange sau de tratamente chirurgicale. Oamenii spun ca au comunicat bine si cu personalul de la receptie si ca au remarcat conditiile bune din centru. Sunt insa si oradeni care declara ca nu se respecta intotdeauna programarile si ca preturile sunt mari.

4. Centrul Bioinvest

Bioinvest are mai multe puncte de lucru, dar in Oradea se afla sediul sau central, cu un laborator si o policlinica in care sunt cuprinse peste 20 de specialitati, inclusiv chirurgie pediatrica. In cadrul departamentului de chirurgie si ortopedie infantila isi desfasoara activitatea dr. Daniel Baloiu, medic primar chirurgie si ortopedie infantila. Acest centru este atractiv pentru cadrele medicale care descopera aici programe interne de informare si de perfectionare ce le ajuta sa fie la curent cu inovatiile si descoperirile din lumea medicinei mondiale.

Consultatia initiala de chirurgie pediatrica are un pret de 220 de lei.

Pentru multi oradeni, Centrul Bioinvest inseamna mai mult decat o policlinica privata moderna, acesta fiind locul in care si-au gasit vindecarea si recuperarea in cazul numeroaselor afectiuni. Tot aici, copiii beneficiaza de tratamente chirurgicale de ultima generatie, iar majoritatea pacientilor sunt multumiti de servicii, considerand ca profesionalismul medicilor si aparatura de ultima generatie fac diferenta. Sunt si persoane care spun ca nu se respecta orele de programare si ca ar trebui luate masuri in acest sens.

5. Clinica Medetil

Si in Clinica Medicala Medetil din Oradea exista un departament de chirurgie pediatrica, unde profeseaza dr. Dan Parlea, medic specialist chirurgie si ortopedie infantila.  In cadrul sectiei se pot efectua interventii chirurgicale in caz de fimoza, dar si pentru indepartarea aderentelor, acestea fiind benzi de tesuturi fibroase ce leaga organele si tesuturile vecine, care in mod normal nu ar trebui sa fie conectate. Clinica Medetil functioneaza din 2010 si este alcatuita din numeroase cabinete de consultatii, bloc operator cu filtru, saloane, compartiment de sterilizare si sala de urmarire pre si postoperatorie. Clinica se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bihor si cu societati private de asigurari.

O consultatie initiala de chirurgie pediatrica are un tarif de 230 de lei.

Medicii si personalul auxiliar de la aceasta clinica sunt laudati pentru atentia la detalii, profesionalism si amabilitate. Alte lucruri pe care le apreciaza oradenii ar fi: diversitatea serviciilor medicale, curatenia, aparatura ultramoderna. Pe langa acestea, sunt si lucruri pe care pacientii le considera ca fiind un minus, printre care faptul ca nu se respecta programarile.  

Concluziile noastre

Serviciile de chirurgie pediatrica sunt variate in Oradea, acestea fiind puse la dispozitie in spitale si clinici private, dar si in spitalele de stat. 

In clasamentul din acest articol se afla unitati medicale private care sunt apreciate de pacienti pentru medicii de top si pentru echipamentele de ultima generatie. Parintii din Oradea pot sta astfel linistiti ca micutii lor sunt pe maini bune, indiferent de interventia chirurgicala pe care trebuie sa o efectueze.