Meniu

Chirurgie pediatrica Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul de familie iti recomanda cat mai curand sa apelezi la ajutorul unui chirurg pediatru in Targu Jiu, cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Pentru ca un astfel de medic este bine pregatit in domeniu si are o experienta vasta in desfasurarea interventiilor chirurgicale pediatrice,  avand ochiul format pentru depistarea anumitor probleme sau afectiuni medicale. Daca cel mic se confrunta cu anumite simptome iesite din comun pentru care nu poti gasi o anumita explicatie, cel mai bine este ceri un ajutor de specialitate si sa afli ulterior ce poti face pentru ca fiul sau fiica ta sa primeasca tratamentul corespunzator.

Daca locuiesti in Targu Jiu si vrei sa gasesti un medic specializat in chirurgie pediatrica, ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca aici vei descoperi doua unitati medicale de incredere la care poti apela pentru a obtine o consultatie de specialitate. Citeste in continuare si afla cat de bine echipate sunt, dar si cat de pregatiti sunt medicii.

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Targu Jiu?

Daca te intrebi care este pretul unei consultatii de chirurgie pediatrica in Targu Jiu pentru a sti ce buget sa pregatesti, te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos. De asemenea, important de mentionat este si faptul ca pretul poate sa fie influentat de pregatirea medicului. Daca apelezi la un medic primar, sunt sanse mari ca pretul pentru o consultatie la acesta sa fie mai ridicat decat pretul la o consultatie la medicul specialist. Iata concret ce tarife se practica la tine in oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medical One
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pre Consultatie 150 Ron
 • Rating ridicat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Plan eficient de tratament
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera primitoare
Viena Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical corect
 • Aparaturi performante
 • Medic competent
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Amabilitatea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in chirurgie pediatrica in Targu Jiu

Nu amana vizita la medicul chirurg pediatru din Targu Jiu, pentru ca fiecare zi pierduta este definitorie pentru sanatatea copilului tau. Stim ca teama de medic poate pune stapanire pe el, insa cu cat trece mai mult timp, cu atat va fi mai dificil de solutionat problema. Iata cateva unitati medicale la care poti apela cu incredere:

1. Medical One

Medical One este o unitate medicala multidisciplinara din Targu Jiu, la care poti apela cu incredere daca ai nevoie de ajutorul unui chirurg pediatru cu o experienta vasta in domeniu. Datorita tehnologiilor moderne, toate investigatiile, procedurile si serviciile medicale puse in aplicare sunt ireprosabile, pacientii beneficiind de un diagnostic corect, dar si de un plan eficient de tratament. In departamentul de chirurgie pediatrica isi desfasoara activitatea dr. Mihai Ciuca, medic specialist, care a dobandit experienta la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, avand multiple competente si dr. Isabella Mainerici, medic specialist, absolventa a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala. Aceasta este membra in Colegiul Medicilor din Romania, Societatea Romana de Chirurgie Pediatrica si Societatea Europeana de Chirurgie Pediatrica Endoscopica.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica la Medical One este de 150 lei.

Rating-ul unitatii medicale este unul ridicat, toti pacientii acordand recenzii pozitive in unanimitate. Pentru ca aparaturile si echipamentele medicale folosite sunt de ultima generatie, inseamna ca actul medical este unul corect, pacientul beneficiind de un diagnostic precis, dar si de un plan eficient de tratament. Pentru ca echipa de medici este bine pregatita si profesionista, atunci si planul de tratament sau solutiile abordate sunt personalizate, pentru ca rezultatele obtinute sa fie unele excelente. In plus, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat mai ales pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Medical One
Vezi Pareri

2. Viena Medical

Viena Medical este o alta unitate medicala cu multiple specialitati in cadrul careia poti opta si pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in Targu Jiu. Personalul este pregatit in medii universitare prestigioase, dar si in unitati medicale renumite, efectuand un act medical ireprosabil. In ceea ce priveste departamentul de chirurgie pediatrica, vei face cunostinta cu dr. Tamer Hourani, medic specialist, cu o experienta vasta in domeniu. Acesta pune in aplicare chirurgia minim-invaziva laparoscopica si chirurgia ortopedica pediatrica, avand capacitatea de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de fiecare copilas in parte.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Majoritatea celor care au apelat la serviciile clinicii Viena Medical au postat recenzii pozitive, fiind astfel multumiti de actul medical desfasurat. Departamentul de chirurgie pediatrica este dotat cu aparaturi de ultima generatie, special concepute pentru interventiile chirurgicale pediatrice, dispunand totodata de un medic bine pregatit in domeniu. In plus, au fost aduse cuvinte de lauda si personalului de la receptie, care a fost amabil si implicat.

Concluzii

Vrei sa fii sigur ca cel mic primeste cele mai bune ingrijiri medicale si te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui medic chirurg pediatru in Targu Jiu? Atunci asigura-te ca iei in considerare optiunile prezentate anterior, pentru ca vei descoperi o echipa medicala implicata, competenta si empatica.