Meniu

Pediatrie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice parinte responsabil isi doreste o colaborare stransa cu un medic pediatru in Bistrita, care sa ii ofere sfaturi competente in diverse etape de crestere si dezvoltare a copilului, solutii de imunizare si diagnostic si tratament pentru eventualele afectiuni de care ar suferi cel mic. Daca nu ai gasit inca un cabinet de pediatrie la care sa mergi periodic, articolul de fata iti pune la dispozitie informatii bine documentate despre serviciile medicale private in acest domeniu, din orasul tau.

Citeste textul pana la capat si afla unde trebuie sa te indrepti in Bistrita pentru vizita la un pediatru bun, care imbina cunostintele de specialitate cu blandetea si empatia in lucrul cu micii pacienti.

Cat costa o consultatie la un pediatru in Bistrita?

Desi nu este cel mai important aspect, este important sa cunosti pretul pentru o consultatie la pediatru in Bistrita, pentru a sti cum sa iti organizezi bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care functioneaza un cabinet de pediatrie si tarifele practicate de acestea pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Consultatii temeinice
 • Sfaturi competente
 • Aparatura moderna
 • Timp de asteptare mare
Clinica Sanovil
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Centru medical modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitate de servicii
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
NovKids Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadru modern
 • Amenajare placuta pentru copii
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti, amabili si implicati
Clinica Alteo
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti si experimentati
 • Solutii bune de tratament
 • Dotari moderne
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Casa Medicilor
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Solutii mediccale competente
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti accesa serviciile unui pediatru in Bistrita

Te bucura existenta unui clasament al celor mai bune clinici in care functioneaza un cabinet de pediatru in Bistrita, insa responsabilitatea in alegere te face sa iti doresti sa iti poti construi propriul clasament, dupa criteriile tale si ceea ce consideri tu, ca parinte, ca ar fi mai potrivit pentru copilul tau. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante care te vor ajuta sa evaluezi personal centrele medicale din top. Vei afla de aici care este calitatea serviciilor fiecaruia dintre ele, care sunt dotarile de care dispun, ce competente au medicii si care sunt opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Hardmed

Daca ai nevoie de un medic pediatru bine pregatit in Bistrita, te poti adresa Clinicii Hardmed, unde vei putea accesa consultatie de pediatrie, control periodic, ecografie abdominala pentru sugari si copii, ecografie transfontanelara, ecografie de sold, interpretare analize, consultatie in vederea eliberarii actelor necesare pentru CEMPH si intocmire documente medicale pentru scopuri administrative. Poti conta pe competentele a trei medici devotati profesiei: dr. Natalia Dalina Boca, medic specialist in pediatrie, dr. Claudia Kosztelnik, medic specialist in neonatologie, si dr. Nicoleta Ana Tomșa, medic specialist pediatru. Centrul Medical Hardmed reuneste servicii de diagnostic si tratament in 27 de specializari, medicina de familie, medicina muncii, analize de laborator si ecografie. Echipa medicala este alcatuita din medici cu experienta din Bistrita, la care se adauga medici apreciati din Cluj-Napoca si Targu Mures.

Lista ampla de servicii, cu tarifele aferente, poate fi vizualizata pe site-ul web. Pentru o consultatie de pediatrie vei achita aici suma de 150 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul si amabilitatea medicilor, de consultatiile oferite cu rabdare si sfaturile competente primite, de dotarile moderne si de solutiile eficiente de tratament. Unele persoane sunt nemultumite de organizarea si gestionarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. Clinica Sanovil

Clinica Sanovil din Bistrita are trei centre in care locuitorii judetului Hunedoara pot beneficia de serviciile unui pediatru: Clinica Sanovil Viisoara, Policlinica Noua Sanovil Bistrita de pe str. 1 Decembrie si Centru medical Sanovil Beclean. In aceste locatii, te poti adresa pentru profilaxie sau pentru problemele de sanatate ale copilului, unui dintre cei cinci medici: dr. Dalina Boca, medic specialist pediatrie cu competenta in neonatologie, in contract cu  Casa de Asigurari de Sanatate, dr. Andra Elsayed,  medic specialist pediatrie cu competenta in neonatologie si in paliatie, in contract cu CAS, dr. Alina Negrea, medic specialist pediatrie, dr. Nicoleta Tomsa, medic specialist pediatru, dr. Andreea Bumbu Piper, medic specialist pediatrie, cu competenta in neonatologie. Cei doi medici in contract cu CAS efectueaza consultatii gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Clinica Sanovil a fost infiintata in Bistrita in anul 2007 si dispune azi de un spital privat acreditat ANMCS, centru de imagistica performant, laborator de analize acreditat RENAR si trei centre cu servicii in ambulatoriu, care ofera diagnostic si tratament in peste 30 de ramuri medicale. 

Contra-cost, consultatia la pediatru te va costa aici 170 de lei.

Majoritatea pacientilor considera ca Sanovil este un centru medical modern, cu aparatura de ultima generatie, o diversitate de servicii si medici profesionisti. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama timpul de asteptare mare si lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

3. NovKids Medical

La Clinica NovKids Medical poti conta pe experienta in lucrul cu micii pacienti a doi medici dedicati profesiei: dr. Rodica Bolog, medic specialist pediatru, si dr. Bianca Cernica-Aron, medic specialist pediatru. Centrul medical din Bistrita, dedicat copiilor reuneste cabinete de pediatrie, nutritie, psihologie clinica si psihoterapie cognitiv-comportamentala. La pediatrie se pot accesa consultatii, controale, imunizare, diagnostic si tratament al afectiunilor acute, monitorizarea afectiunilor cronice si sfaturi pentru cresterea armonioasa a celor mici.

Pretul unei consultatii la pediatru este de 150 de lei.

Parintii copiilor tratati aici considera ca au beneficiat de servicii de calitate, intr-un cadru modern, placut amenajat pentru copii, dotat cu echipamente performante si medici profesionisti, amabili si implicati.

4. Clinica Alteo

Prin firea sa calma, zambitoare si empatica, dr. Gabriela Varga, medic specialiast pediatru, si-a propus ca experienta la doctor a copiilor de toate varstele sa fie una placuta. Te poti adresa cabinetului de pediatrie din cadrul Clinicii Alteo din Bistrita pentru consultatii, controale, vaccinari, interpretare analize, diagnostic si tratament in afectiuni acute si pentru monitorizarea afectiunilor cronice. Parintii interesati vor gasi aici o sursa de sfaturi de nutritie, odihna si program zilnic, cu rol in mentinerea starii de sanatate a celor mici. Clinica Alteo este deja un nume de traditie pe piata medicala privata din Bistrita, activand aici de peste 30 de ani. In prezent dispune de peste 10 departamente medicale, un cabinet de dermato-estetica, laborator de analize, deservite de un colectiv alcatuit din 17 medici.

Tarifele sunt publicate pe site-ul web. Pentru consultatie, ti se va percepe suma de 150 de lei, in care se include si un EKG.

Pacientii recomanda serviciile de calitate, competenta si experienta medicilor, solutiile bune de tratament prescrise sau administrate aici si dotarile moderne ale clinicii. Mari nemultumiri sunt cauzate de timpul de asteptare, din cauza suprapunerii programarilor mai multor pacienti la aceeasi ora.

5. Casa Medicilor

La Casa Medicilor din Bistrita, dr. Aurelia Tanca, medic primar pediatru, cu vasta experienta in specialitate, pune la dispozitia locuitorilor judetului atat consultatii, cat si pentru ecografii necesare unui diagnostic precis si stabilirii tratamentului adecvat pentru afectiunile copiilor. Casa Medicilor este un centru medical de specialitate, reunind cabinete de cardiologie, neurologie, medicină interna, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, chirurgie pediatrica, dermatologie, estetica medicală, laserterapie si chirurgie dermatologica, stomatologie si implantologie. Clinica este deservita de un colectiv alcatuit din 18 medici.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul cetrului medical. Consultatia la pediatru are un tarif de 150 de lei.

Parerile pacientilor in legatura cu activitatea clinicii sunt impartite. Sunt consemnate in recenziile din mediul online aspecte pozitive ale interactiunii cu centrul medical, precum profesionalismul medicilor, aparatura de ultima generatie si solutiile medicale competente primite aici. Pe de alta parte, timpul mare de asteptare si lipsa de solicitudine a personalului de la receptie au provocat multe nemultumiri persoanelor tratate aici.

Concluzii

Pentru problemele de sanatate ale copiilor, ai optiuni multiple in ceea ce priveste accesarea serviciilor unui bun pediatru in Bistrita. Cabinetele de pediatrie din oras functioneaza fie in cadrul unor clinici cu servicii specializate in diagnosticul si tratamentul afectiunilor copiilor, fie in cadrul unor clinici pluridisciplinare, cu servicii integrate, pentru pacientii de toate varstele. Cabinetele de pediatrie din municipiul resedinta a judetului Bistrita-Nasaud pun la dispozitia locuitorilor consultatii, ecografii, analize medicale, imunizari conform schemelor stabilite de Ministerul Sanatatii, sfaturi competente de nutritie, odihna si profilaxie. 

Vei gasi la Bistrita dotari moderne pentru examinarile pediatrice, medici pediatri dedicati si solutii medicale in acord cu noile metode de abordare ale afectiunilor copiilor de toate varstele, de la nou-nascuti pana la adolescenti. Cu ajutorul informatiilor din cuprinsul acestui articol, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau.