Meniu

Pediatrie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este esential pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului sa poti conta pe serviciile medicale ale unui specialist din proximitatea ta si sa te bucuri de avantajul vizitelor periodice la un pediatru din Giurgiu. Cu ajutorul unei medic bun, poti obtine solutii moderne de profilaxie, diagnostic si tratament in pediatrie.

Daca nu stii unde sa il gasesti, acest articol, dedicat clinicilor specializate din mediul privat din Giurgiu, te va ajuta sa identifici solutia optima pentru sanatatea celui mic.

Cat costa o consultatie la pediatru in Giurgiu?

Desi nu este cel mai important aspect la o consultatie la un pediatru in Giurgiu, esti direct interesat/-a de pretul acestuia, pentru a fi pregatit/-a din timp si a-ti concentra toata atentia asupra copilului in timpul vizitei la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale spre care ar trebui sa te indrepti si tarifele practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Kids
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Empatie si blandete fata de copii
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Rodica Buscu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si dedicat meseriei
 • Implicare in actul medical
 • Experienta in lucrul cu pacientii
 • Empatie
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun pediatru in Giurgiu?

Construirea unei relatii de incredere cu un pediatru din Giurgiu si posibilitatea de a te adresa lui oricand, pentru orice problema de sanatate a copilului, este ceea ce urmaresti atunci cand cauti un specialist in aceasta ramura medicala. Inainte de a face o alegere, ai nevoie de informatii suplimentare cu ajutorul carora sa poti lua cea mai buna decizie posibila. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii detaliate despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente ale clinicilor din clasament, competentele medicilor si opiniile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care le-au trecut pragul. Citeste textul pana la capat pentru a afla raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Dr. Kids

Clinica Dr. Kids din Giurgiu reuneste un cabinet de pediatrie, servicii ORL pentru adulti si copii, terapie ABA, logopedie, psihoterapie, oftalmologie copii si adulti, iridologie, homeopatie, medicina de familie, naturopatie si biorezonanta. Pediatrul caruia te vei adresa aici este dr. Loredana Spireac, medic specialist in pediatrie, cu experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Giurgiu, care efectueaza consultatii, controale, vaccinari, interpretari de analize, diagnostic si tratament pentru afectiunile acute, monitorizarea afectiunilor cronice si ofera parintilor sfaturi profilactice si de crestere si ingrijire a copiilor.

Pretul unei consultatii la pediatru in Giurgiu in aceasta clinica este de 170 de lei.

Parintii copiilor tratati aici recomanda cabinetul modern, serviciile de calitate, profesionalismul si amabilitatea medicilor, empatia si blandetea fata de copii si solutiile eficiente de tratament. Sunt si persoane nemultumite de timpul petrecut in sala de asteptare, chiar daca aveau programare.

2. Dr. Rodica Buscu

Cabinetul medical individual al Pediatrie Dr. Rodica Buscu este destinatia ideala pentru a beneficia de serviciile unui pediatru cu experienta. Serviciile oferite de apreciatul medic includ monitorizarea dezvoltarii normale a copilului, recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta, diversificarea corecta, servicii preventive (profilaxie boli de nutritie, vaccinari specifice, vitaminizari), diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute, monitorizarea afectiunilor cronice, prescrierea de analize si investigatii imagistice pentru depistarea cauzelor simptomelor resimtite de copii. Dr. Rodica Buscu este medic specialist in pediatrie si medic primar in medicina de familie, cu experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Giurgiu si in cabinetul de pediatrie privat, infiintat inca din anul 1992.

Pentru o consultatie, medicul percepe suma de 150 de lei.

Medicul este foarte apreciat de parintii copiilor din judetul Giurgiu, care considera ca cei mici au avut parte de servicii de calitate, de un medic profesionist si dedicat meseriei, implicat in actul medical, cu experienta in lucrul cu pacientii si empatie fata de acestia. Persoanele care au lasat recenzii in mediul online declara ca tratamentele prescrise de dr. Buscu au avut rezultate bune.

Concluzii

Alegerea unui pediatru in Giurgiu este un pas important pentru asigurarea sanatatii si dezvoltarii armonioase a copilului tau. Acest articol a analizat cele mai bune optiuni de pe piata privata medicala din oras: Clinica Dr. Kids si Cabinetul individual al Pediatrie Dr. Rodica Buscu. Ambele ofera servicii de calitate, medici profesionisti si implicati in actul medical, cu empatie pentru copii si solutii eficiente de tratament.

Parinții apreciaza serviciile de calitate si profesionalismul medicilor, iar copiii se bucura de tratamente eficiente. Cu alegerea potrivita, poti stabili o relatie excelenta de incredere cu un pediatru din Giurgiu, asigurandu-te astfel ca cel mic va primi cea mai buna ingrijire medicala, ori de cate ori este nevoie, in diferite etape de crestere. Cu ajutorul informatiilor din acest articol, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau.