Meniu

Pediatrie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prezenta unui medic specialist in proximitatea ta este un ajutor de nepretuit pentru problemele de sanatate ale copilului, indiferent de varsta, de aceea vrei sa poti conta pe experienta unui medic pediatru in Hunedoara. Acesta iti poate oferi sfaturi competente pentru orice etapa de crestere, in legatura cu alimentatia, odihna, programul de somn sau regimul de viata al celui mic, precum si tratamente eficiente in cazul afectiunilor acute si trimiteri catre specialisti competenti in situatia in care suspecteaza existenta unor boli cronice.

Daca nu ai gasit inca un cabinet de pediatrie in Hunedoara pentru nevoile familiei tale, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te vei putea orienta pe piata de sanatate din oras.

Cat costa o consultatie la pediatru in Hunedoara?

In general, in sistemul public de sanatate, serviciile medicale pentru copii sunt decontate de catre stat si poti beneficia de o consultatie la pediatru in Hunedoara in regim gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. In absenta acestui document, poti achita costul consultatiei pentru copilul tau. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatii medicale spre care ar trebui sa mergi cu cel mic si tariful pentru o prima vizita la medicul specialist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Municipal
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret Consultatie 120 Ron
  • Investitii in aparatura moderna
  • Medici profesionisti
  • Experienta in actul medical
  • Solutii eficiente de tratament
  • Timp de asteptare mare
  • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la pediatru in Hunedoara?

Asa cum ai constatat, poti accesa servicii de competenta unui pediatru in Hunedoara, intr-un spital public cu traditie in municipiul in care locuiesti. Ai nevoie de informatii suplimentare si este de la sine inteles sa fie asa, pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste nevoile de ingrijire medicala ale copilului tau. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, dotarile cu echipamente si opiniile pacientilor care au trecut pragul spitalului din localitate.

Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara

Daca ai nevoie de un medic pediatru bun, trebuie sa stii ca Sectia Pediatrie Centrala a Spitalului Municipal Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara iti poate raspunde nevoilor de sanatate ale copilului tau. Condus de dr. Nicoleta Claudia Terzea, medic primar pediatrie, compartimentul dedicat conteaza pe experienta si pregatirea a patru medici specialisti pediatri, dr. Antonia Alexandra Gal, dr. Amina Şega, dr. Anca-Roxana Stoica-Iakab, si dr. Ioana Irma Ros. Sectia dispune de servicii de spitalizare copii pentru Compartimentul Cardiologie pediatrica – 5 paturi si pentru Compartimentul Terapie acuta – 5 paturi. Este dotata cu aparat EKG, monitor, injectomat, aspirator secretii, tensiometre si concentrator oxigen. Serviciile de pediatrie se pot accesa in regim de spitalizare continua, in regim de spitalizare de zi si in ambulatoriu. Spitalul Municipal din Hunedoara este una dintre institutiile medicale de traditie, care deserveste municipiul Hunedoara si zonele limitrofe acestuia, de peste 50 ani.

Contra-cost, tariful pentru o consultatie este de 120 de lei.

Pacientii apreciaza ca spitalul s-a schimbat in mod placut in ultimii ani, prin investitiile in aparatura moderna. Aspectele pozitive privesc profesionalismul si experienta medicilor si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, ca in orice spital de stat, sunt reclamate timpul de asteptare mare si lipsa de empatie a cadrelor medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara
Vezi Pareri

Concluzii

Avand in vedere importanta sanatatii copilului tau, alegerea unui medic specialist competent si a unei unitati medicale de incredere cu servicii de pediatrie in Hunedoara este esentiala pentru asigurarea ingrijirii medicale corespunzatoare a celui mic. Poti accesa consultatii, investigatii si tratamente pentru copii la un pediatru bun, care activeaza in cadrul Spitalului Municipal din localitate. Vei gasi aici o echipa dedicata de medici pediatri, dotari moderne si o abordare profesionista si responsabila a actului medical.