Meniu

Pediatrie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi parinti se afla in cautarea unui bun medic pediatru in Iasi, identificarea unui specialist bine pregatit fiind o adevarata prioritate inca dupa nasterea copilului. Medicul pediatru este cel la care apelezi atunci cand copilul tau are probleme de sanatate mai grave decat cele pentru care te-ai adresa in mod normal medicului de familie. In timp ce medicul de familie asigura ingrijiri si asistenta medicala intregii familii, pediatrul isi concentreaza toata atentia pe copii, care beneficiaza de examinari amanuntite si recomandari de tratament in raport cu particularitatile unice si istoricul medical. 

Poti merge la pediatru nu numai atunci cand copilul are probleme de sanatate, dar si atunci cand iti doresti sa te asiguri ca acesta creste sanatos. Tusea persistenta, febra, durerile de stomac sunt cateva exemple de simptome in cazul carora trebuie sa mergi de urgenta la medicul pediatru. Din acest articol poti afla care sunt cei mai buni medici pediatri din Iasi, precum si detalii importante despre activitatea lor si despre clinicile in care ii gasesti.

Care este cel mai bun medic pediatru din Iasi?

Daca locuiesti in Iasi sau in apropiere si trebuie sa faci programare la un medic pediatru, e important sa verifici mai multe informatii inainte de a alege un cabinet sau o clinica. Printre factorii care influenteaza decizia finala se afla si pretul consultatiei, deoarece toata lumea isi doreste sa beneficieze de un raport bun calitate-pret, inclusiv cand e vorba despre servicii medicale. Iata care sunt cele mai bune cabinete de pediatrie din orasul tau si cat costa o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Petrariu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Empatie deosebita pentru micii pacienti
 • Implicare si seriozitate
 • Interes pentru monitorizarea pacientului
 • Tratamente eficiente
Pro Life Clinics
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate buna
 • Medici profesionisti
 • Empatie, rabdare si profesionalism
 • Dedicare fata de meserie
 • Programarile nu se respecta
Dr. Siminiceanu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, empatie si dedicare
 • Medic bine pregatitit
 • Amabilitate
 • Interes fata de rezultatele tratamentului si starea copilului
 • Decalarea programarilor
Elytis Hospital
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si bine pregatiti
 • Explicatii amanuntite privind diagnosticul si tratamentul
 • Implicare si atentie
 • Echipamente moderne
 • Timpul de asteptare este mare
Medicina Copilului
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Servicii de urgenta
 • Stagii de pregatire in strainatate
 • Participari la cursuri si congrese
 • Timp insuficient pentru consultatii
 • Personal neprofesionist la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un bun pediatru in Iasi

In mod firesc, parintii vor sa colaboreze cu un pediatru foarte bun, in Iasi profesand numerosi astfel de specialisti. Datorita calificarilor, experientei acumulate de-a lungul anilor de activitate, feedback-ului pozitiv primit de la alti parinti si modului in care interactioneaza cu micii pacienti, cativa medici pediatri au devenit nume de referinta in aceasta zona si sunt foarte cautati.

Clasamentul de mai jos reuneste cateva informatii utile parintilor aflati in cautarea unui cabinet de pediatrie din Iasi, unde copilul lor poate beneficia de atentia unor profesionisti:

1. Dr. Andrei Petrariu

Printre medicii pediatri care profeseaza in Iasi, dr. Andrei Petrariu este un nume de referinta, fiind unul dintre specialistii cautati de un numar mare de parinti. Acesta asigura consultatii pediatrice pentru copiii si adolescentii cu varsta pana in 18 ani, lista de servicii cuprinzand ecocardiografii, vaccinare, suport pentru pacientii cu patologii acute etc. Medic primar in pediatrie si specialist in neonatologie, acesta are o experienta profesionala vasta si detine multiple acreditari profesionale. Dupa finalizarea studiilor, a participat la numeroase cursuri de formare si stagii de pregatire, atat in tara, cat si in strainatate. A obtinut titlul de medic primar pediatru in 2015 si detine competenta in electrocardiografie.  

Pentru o consultatie de specialitate, se aplica tariful de 250 lei.

Parintii care au ales acest cabinet il descriu pe dr. Andrei Petrariu ca fiind un medic pediatru cu experienta vasta, pasiune pentru meserie si empatie deosebita pentru micii pacienti. Multe persoane spun ca ii aleg serviciile de foarte multi ani, pentru ca de fiecare data le-a recomandat tratamente bune pentru copii si s-a interesat de evolutia acestora. Profesionalismul, implicarea si seriozitatea sunt cateva dintre calitatile pe care parintii le atribuie medicului si pentru care il recomanda cu incredere. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Andrei Petrariu
Vezi Pareri

2. Pro Life Clinics

Pro Life Clinics din Iasi se numara printre clinicile unde profeseaza pediatri foarte buni. Lista de servicii a acestei unitati medicale cuprinde mai multe arii terapeutice, pediatria fiind una dintre ele. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2009, cu obiectivul bine definit de a oferi accces la servicii medicale de calitate si de a asigura o alternativa avantajoasa la serviciile disponibile in spitalele de stat. Trei ani mai tarziu de la infiintare, Pro Life Clinics a devenit si unitate spitaliceasca. In departamentul de pediatrie activeaza o echipa de medici primari care se ocupa de prevenirea, diagnosticul si tratamentul a diferite probleme de sanatate ale celor mai tineri pacienti.

Consultatia costa 200 lei.

In mediul online au fost exprimate foarte multe pareri pozitive despre Pro Life Clinics. Personalul este laudat pentru atitudinea calma, rabdare, profesionalism, empatie si dedicarea fata de meserie. Serviciile medicale sunt de foarte buna calitate, iar clinica este bine organizata. Ca dezavantaje, cateva persoane mentioneaza faptul ca programarile se decaleaza.

3. Dr. Nicoleta Siminiceanu

Un alt pediatru foarte bun din Iasi este dr. Nicoleta Siminiceanu, la care poti apela atunci cand copilul tau are probleme de sanatate sau prezinta simptome ingrijoratoare. Aceasta isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern, unde ofera consultatii de specialitate copiilor si recomanda planuri de tratament in raport cu particularitatile fiecarui pacient si nevoile acestuia. Medicul are experienta vasta in domeniul pediatriei si este interesata de noile metode de tratament, astfel incat sa asigure fiecarui pacient o experienta medicala pozitiva si rezultate favorabile.

Pentru o consultatie in cadrul acestui cabinet, se va plati suma de 180 lei. 

Parintii o descriu pe dr. Siminiceanu ca fiind un medic cu experienta, care isi da seama rapid de problema copilului. Profesionalismul, empatia si dedicarea acesteia sunt principalele calitati pentru care parintii o recomanda. Mediul din cabinet este placut si inspira incredere, iar consultatiile sunt efectuate amanuntit. Persoanele care si-au exprimat prin recenzii in mediul online parerea fata de serviciile acestui cabinet mai mentioneaza ca avantaj faptul ca asistenta se intereseaza constant de starea copiilor si ii contacteaza telefonic pe parinti. Fara a contesta profesionalismul si experienta doamnei doctor, destul de multe persoane spun ca programarile nu se respecta.

4. Elytis Hospital

Din topul celor mai bune clinici din Iasi unde profeseaza medici pediatri cu experienta face parte si Elytis Hospital, care este de fapt un spital multidisciplinar unde sunt disponibile servicii din mai multe specialitati medicale (cardiologie, neurologie, pneumologie etc.) Acest spital a fost deschis din dorinta de a adauga un plus de valoare si calitate la capitolul serviciilor medicale, cu viziunea de a face serviciile medicale accesibile tuturor membrilor din comunitate. Una dintre prioritatile actuale este de a investi intr-un sistem performant din punct de vedere tehnic, motiv pentru care in dotarea spitalului exista echipamente medicale moderne, care contribuie la calitatea actului medical si completeaza expertiza personalului.

Pentru o consultatie de pediatrie, tariful porneste de la 200 lei.

La o cautare pe Google, vei observa ca sute de persoane au scris pe internet despre experienta avuta la acest spital. Majoritatea spun ca au intalnit medici profesionisti, care le-au explicat in amanunt problema si tratamentul, care au dat dovada de implicare, atentie si amabilitate. Atitudinea prietenoasa a intregului personal, curatenia si echipamentele moderne din dotare fac la randul lor parte din lista de avantaje. Desi cei mai multi oameni sustin ca au avut o experienta pozitiva si ca au intalnit medici bine pregatiti, exista si persoane conform carora timpul de asteptare este mare.

5. Medicina Copilului

Inca de la inceputul activitatii sale in 2004, obiectivul cabinetului de pediatrie din Iasi, Medicina Copilului, a fost de a oferi o gama variata de servicii adresate copiilor, indiferent de afectiunile de care sufera acestia. In cadrul lui isi desfasoara activitatea Dr. Georgiana Russu, medic primar in pediatrie si doctor in stiinte medicale, cu o supraspecializare in cardiologie pediatrica si competenta in ecocardiografie Doppler. Pe parcursul activitatii sale a efectuat stagii de pregatire in strainatate, mai exact in Statele Unite ale Americii, Franta si Israel, unde a invatat tehnici moderne de lucru. De asemenea, a participat la mai multe cursuri si congrese, atat in tara, cat si in strainatate. Cu privire la portofoliul de servicii, cabinetul ofera consultatii de pediatrie si puericultura, de alergologie si imunologie, explorari alergologice si functionale respiratorii etc. Exista si posibilitatea de a beneficia de consultatii in regim de urgenta, daca este cazul. 

O consultatie de pediatrie costa 250 de lei.

Personalul cabinetului Medicina Copilului este apreciat in mod deosebit pentru amabilitate si rabdare: medicii sunt receptivi la intrebarile pacientilor si parintilor, iar informatiile pe care le ofera sunt formulate in asa fel incat sa fie pe intelesul tuturor. Exista si persoane care sunt de parere ca timpul acordat consultatiilor nu este suficient sau care au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa faca o programare pentru copilul lor. 

Concluzii

In orasul Iasi exista numerosi pediatri cu experienta, asa ca parintii au suficiente optiuni atunci cand trebuie sa aleaga un medic potrivit pentru copilul lor. Avand acces la o gama vasta de cabinete si clinici, parintii au posibilitatea de a selecta in raport cu asteptarile, nevoile si preferintele. Fiecare familie poate gasi in acest oras un specialist in pediatrie care sa se ocupe indeaproape de sanatatea copiilor si de asigurarea unor ingrijiri medicale de calitate la nevoie.