Meniu

Pediatrie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui pediatru in Severin, dar n-ai idee care este cel mai potrivit pentru copilul tau? Luarea unei decizii in acest sens poate fi un proces destul de dificil si tocmai de aceea, dorim sa te ajutam prin intermediul articolului de fata. Parcurgandu-l, vei descoperi informatii utile cu privire la cabinetele de pediatrie din oras si modul in care isi desfasoara activitatea. 

Indiferent ca este vorba de un cabinet medical din Severin sau de unul dintr-un alt oras, toti parintii trebuie sa aiba in vedere doua aspecte de baza: confortul si siguranta copiilor. Prima impresie poate dicta modul in care cei mici vor privi urmatoarele vizite la cabinet si tocmai de aceea, o experienta placuta este esentiala. 

Care este pretul unei consultatii de specialitate la un pediatru in Severin?

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta difera de la un pediatru din Severin la altul. Exista mai multe factori care pot determina diferentele de pret, precum pregatirea si experienta medicului ales sau existenta unui contract cu o casa de asigurari. In scopul de a-ti oferi o privire de ansamblu asupra tarifelor, ti-am pregatit urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Franculescu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar
 • Experienta placuta
 • Atmosfera placuta
 • Abilitati de comunicare
 • Servicii de imagistica
Elixir Medical
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici specialisti
 • Diverse colaborari
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de specializari
Clinic Invest
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic primar
 • Diverse specializari
 • Laborator propriu
 • Programarile nu sunt respectate
 • Timp de asteptare ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top unde clinici unde poti gasi un medic pediatru in Severin  

Lista de mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru a gasi un pediatru potrivit pentru copilul tau in Severin. Pentru a simplifica lucrurile, fiecare prezentare este insotita de o scurta descriere a clinicii, dar si de informatii relevante legate de tarife si de reputatia medicilor care isi practica meseria acolo. Foloseste-te toate aceste informatii pentru a lua o decizie: 

1. Dr. Andra-Carmen Franculescu

Primul cabinet pe care il pot vizita oamenii pentru servicii de pediatrie in Severin este cel al Dr. Andra-Carmen Franculescu. In afara de consultatia de specialitate, medicul primar le poate oferi celor interesati servicii de consiliere in ceea ce priveste cresterea copilului. Un alt serviciu efectuat la cabinet este ecografia generala. Consultatiile se efectueaza pe baza unor programari telefonice facute din timp. Cu privire la programul cabinetului, acesta trebuie verificat periodic, intrucat pot sa apara modificari de la o luna la alta. Medicul isi practica meseria si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Dorbeta-Turnu Severin. 

Consultatia de specialitate costa 150 de lei. 

Parintii care si-au dus copiii la cabinetul Dr. Franculescu au fost placut surprinsi de modul in care medicul a interactionat cu micii pacienti, intrucat a reusit sa le ofere acestora un sentiment de siguranta si incredere. Atentia la detalii, promptitudinea si amabiltiatea sunt doar cateva din motivele care-i determina pe oameni sa se intoarca la cabinet de fiecare data cand au nevoie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Andra-Carmen Franculescu
Vezi Pareri

2. Elixir Medical  

Parintii care vor sa-i duca pe cei mici la o consultatie de specialitate cu un pediatru in orasul Severin pot opta pentru serviciile centrului Elixir Medical. Din echipa centrului fac parte medici specialisti in pediatrie precum Dr. Georgiana Bacescu si Dr. Andreea Floricica, dar si un asistent medical, Mirela Telteu. In portofoliul de servicii sunt incluse consultatia de specialitate, controlul, avizul epidemiologic si fisa de intrare in colectivitate. Programarile la centru se pot face foarte usor printr-un apel telefonic. 

Pretul consultatiei initiale este de 100 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de servicii in cadrul centrului Elixir Medical au apreciat atat personalul medical, cat si pe cel de la receptie. Profesionalismul si amabilitatea de care angajatii dau dovada ii incurajeaza pe oameni sa recomande mai departe serviciile prestate la centru. In plus, atmosfera este una placuta, in care pacienti de toate varstele se pot relaxa. 

3. Clinic Invest 

Un portofoliu impresioant de specializari poate fi gasit si in cadrul clinicii Invest, care pune la dispozitia celor interesati servicii de cardiologie, endocrinologie, pediatrie si multe altele in Severin. De aceasta ramura de servicii medicale se ocupa Dr. Anca Vlad, medic primar. De asemenea, serviciile se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 18 ani. In cazul in care informatiile obtinute in urma consultatiei nu sunt suficiente, clinica are propriul sau laborator de analize, ceea ce le permite speicialistilor sa efectueze diverse investigatii. Efortul medicilor este sustinut de echipamentele de ultima generatie din dotare. 

Cu privire la pretul consultatiei la clinica, acesta este de 150 de lei. 

Seriozitatea si profesionalismul sunt doua dintre aspectele pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit la clinica Invest. Exista si pacienti care sunt de parere ca exista loc de imbunatatire la capitolul organizare, intrucat nu toate programarile sunt respectate, iar atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit. 

Concluzii

In final, ai posibilitatea sa beneficiezi de expertiza unui pediatru in Severin, programandu-l pe cel mic la una din clincile prezentate mai sus. Prima intalnire reprezinta oportunitatea perfecta pentru medic sa se familiarizeze cu situatia copilului tau, iar daca exista nelamuriri, acesta va face tot posibilul sa-ti ofere raspunsuri utile.