Meniu

Pediatrie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procesul de crestere a copiilor implica aspecte legate de alimentatie, odihna, miscare, suplimente nutritive, metode de imunizare, pe care un medic pediatru din Targu Jiu ti le poate recomanda sau administra. Daca nu stii unde sa mergi pentru a gasi un cabinet de pediatrie cu care sa ai o relatie de incredere, cu vizite regulate, atat pentru profilaxie, cat si pentru diagnostic si tratament pentru copilul tau, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata de sanatate privata din oras.

Citeste-l pana la capat pentru a descoperi cele mai bune servicii de pediatrie din Targu Jiu, la clinici si cabinete specializate din municipiul resedinta a judetului Gorj.

Cat costa o consultatie la pediatru in Targu Jiu?

Pretul unei consultatii la pediatru in Targu Jiu depinde de clinica sau cabinetul caruia te adresezi, de medic si de eventualele servicii suplimentare incluse. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale cu servicii de pediatrie si pretul pentru o consultatie la fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Viena Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
 • Tratamente eficiente
Dr. Mihaela Bocanu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si experimentat
 • Blandetea si amabilitatea fata de copii
 • Atmosfera primitoare
 • Solutii bune de tratament
MedLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Tehnologie performanta
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la pediatru in Targu Jiu?

Iti doresti desigur sa ai acces la experienta si competentele unui bun pediatru in Targu Jiu, lucru absolut normal cand este vorba despre sanatatea copilului tau. Pentru aceasta, vrei sa faci cea mai buna alegere posibila a clinicii sau cabinetului specializat caruia sa te adresezi. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre calitatea serviciilor, cine sunt medicii pediatri din unitatile medicale din clasament, care sunt dotarile de care dispun si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Viena Medical

Viena Medical este o clinica din Targu Jiu dedicata pacientilor de toate varstele, in care functioneaza 16 specialitati medicale – cardiologie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie pediatrica, gastroenterologie, endocrinologie, medicina interna, nefrologie, neurologie, neurochirurgie, obstretica-ginecologie, ORL, diabetologie, ortopedie, urologie, pediatrie, pneumologie si psihiatrie, deservite de 21 de medici si 3 asistente. Medicul caruia te vei adresa pentru profilaxie sau pentru problemele de sanatate ale copilului, dr. Alexandra Ionela Stoicioiu, este medic specialist in pediatrie, cu experienta in lucrul cu micii pacienti dobandita in cadrul Spitalului Orasenesc Novaci.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati aici 150 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. In recenziile de pe Google se mentioneaza ca medicii sunt bine pregatiti, ca aparatura este moderna, personalul este amabil si ca tratamentele prescrise sau efectuate aici au avut rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Viena Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Mihaela Bocanu

Cabinetul individual privat al medicului pediatru Dr. Mihaela Bocanu pune la dispozitia locuitorilor din judetul Gorj consultatii, diagnostic si tratament pentru afectiuni acute, monitorizarea afectiunilor cronice, interpretare analize si investigatii imagistice la copii, vitaminizari si imunizari conform schemei aprobate de Ministerul Sanatatii. Dr. Mihaela Bocanu este medic primar pediatru cu experienta in spitalul din Bumbesti si in Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Pretul consultatiei la acest cabinet de pediatrie din Targu Jiu este de 150 de lei.

Parintii copiilor tratati aici apreciaza serviciile de calitate ale cabinetului, profesionalismul si experienta medicului, blandetea si amabilitatea fata de cei mici, atmosfera primitoare si solutiile bune de tratament prescrise de medic.

3. MedLife

La cabinetul unui pediatru de la Centrul Medical MedLife din Targu Jiu poti accesa consultatii si controale, ecografie abdominala, aspiratie, aerosoli. Poti conta aici pe experienta si pregatirea a patru medici: dr. Luiza Constantina Ditu, medic specialist, avand competente in ecografia abdominala, dr. Sebastian Bunaiasu, medic primar pediatru, dr. Daniela Ciocazanu, medic primar pediatru, si dr. Minodora Butu, medic primar pediatrie. Centrul medical MedLife Targu Jiu, inaugurat in anul 2016, este o clinica medicala multidisciplinara, din care fac parte o unitate de recoltare, o sala de mici interventii chirurgicale, o sala de tratamente, o sala de recuperare medicala si cabinete in care activeaza 25 de specialitati medicale si chirurgicale care au acces la tehnologie si aparatura de ultima generatie.

Preturile pentru consultatiile la pediatrie sunt publicate pe site-ul web la retelei MedLife. Vei achita aici suma de 200 de lei, la oricare dintre medicii pediatri amintiti.

In general, pacientii sunt multumiti de activitatea de la MedLife Targu Jiu. Ei apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, au rabdare si empatie fata de pacienti, iar tehnologia din dotare este performanta. Timpul de asteptare mare produce neplaceri semnalate de pacientii nemultumiti.

Concluzii

De monitorizarea starii de sanatate a copilului tau, de solutii optime de profilaxie, de imunizari si de diagnostic si tratament pentru diverse afectiuni se poate ocupa un pediatru din Targu Jiu. Ii poti accesa serviciile la unul dintre cabinetele de pediatrie prezentate in acest articol si vei avea sansa sa intalnesti un medic bine pregatit si experimentat, care lucreaza cu echipamente moderne si cele mai noi solutii terapeutice, pentru a asigura cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Cu ajutorul informatiilor continute in textul de mai sus, bazate pe o documentare temeinica, vei putea lua cea mai buna decizie pentru alegerea ingrijirii medicale de calitate pe care doresti sa o obtii in Targu Jiu pentru cel mic, la un cabinet de pediatrie sau o clinica cu servicii specializate din oras.