Meniu

Pediatrie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Planuiesti sa-l duci pe cel mic la un pediatru in Tulcea, dar n-ai idee unde poti gasi un specialist cat mai potrivit pentru el? Prima intalnire de acest fel joaca un rol deosebit de important pentru relatia dintre medic si pacient. Daca are parte de o experienta placuta, copilul nu va ezita sa viziteze cabinetul pediatrului si pe viitor. In caz contrar, urmatoarele vizite pot fi mult mai dificile. 

Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a gasi cel mai bun medic pentru copii in Tulcea este sa te interesezi cu privire la clinicile si cabinetele care ofera servicii de pediatrie in oras. Modul in care acestea isi desfasoara activitatea difera de la un caz la altul, asa ca este important sa-ti faci din timp o idee despre aspecte precum aparatura din dotare, pregatirea medicilor si tarifele practicate. 

Cat costa o consultatie la un pediatru in Tulcea?

Pretul consultatiei de pediatrie in Tulcea poate sa fie mai mare sau mai mic, in functie de cabinetul ales pentru efectuarea acesteia. In plus, trebuie sa ai in vedere si costul tratamentului pe care copilul o sa-l urmeze, in cazul in care acesta se confrunta cu o problema de sanatate. Sumele de la care pornesc tarifele consultatiilor de specialitate sunt prezentate in tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Edent Kids
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Spatiu de joaca
 • Curatenie
Mercury Center
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de specializari
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Routine Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Diverse reduceri
 • Laborator propriu de analize
 • Programarile nu se respecta
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete la care poti gasi un pediatru in Tulcea: 

In lista de mai jos vei gasi trei clinici la care poti apela, in scopul de a beneficia de expertiza unui pediatru din Tulcea. Dupa ce ai gasit optiunea potrivita pentru copilul tau, tot ce ramane de facut este sa intri in contact cu un reprezentant din partea clinicii, astfel incat sa poti stabili data si ora programarii. Mai multe detalii iti stau la dispozitie in urmatoarele descrieri: 

1. Edent Kids 

Centrul medical pediatric Edent Kids din Tulcea isi dedica activitatea tuturor copiilor, indiferent de afectiunea de care sufera acestia, multumita portofoliului sau variat de servicii. In afara de pediatrie, celelalte specializari pentru care pot opta parintii sunt stomatologia pediatrica, neonatologia, neurologia pediatrica, alaptarea si diversificarea, educatia prenatala etc. Echipa centrului este alcatuita din mai multi medici specialisti pediatri, precum Dr. Radu Litrin, Dr. Daniela Nizami si Dr. Iulia Ungureanu. De neurologie pediatrica se ocupa Dr. Madalina Lascu, iar de neonatologie, Dr. Claudia Berceanu. De asemenea, pentru a veni in sprijinul unui numar cat mai mare de pacienti, centrul pune la dispozitia tuturor celor interesati diverse oferte si pachete de servicii, precum pachetul Happy Smile Edent Kids, alcatuit dintr-o consultatie de specialitate si mai multe proceduri de stomatologie, la un pret accesibil.  

O consultatie simpla cu un medic specialist in pediatrie costa 100 de lei. 

Mai multe persoane care au apelat la serviciile oferite de centrul Edent Kids marturisesc ca au fost surprinse intr-un mod placut de experienta de care au avut parte, atat ele cat si copiii lor. Medicii dau dovada de foarte mula rabdare si profesionalism, ceea ce-i ajuta sa obtina increderea celor mici. Spatiul este totodata unul deosebit de curat. 

Vezi parerile pacientilor despre Edent Kids 
Vezi Pareri

2. Mercury Center  

Lista continua cu un alt centru in cadrul caruia isi desfasoara activitatea un medic pediatru in orasul Tulcea si anume Mercury Medical Center. Pe parcursul carierei sale, Dr. Mihaela Vasile a participat la mai multe cursuri si conferinte, pentru a-si imbunatati tehnicile de lucru. Experienta acumulata in domeniu ii permite sa ofere solutii eficiente, indiferent de afectiunea pacientului. In plus, la cabinet se efectueaza si servicii de neurologie pediatrica. Cu privire la programari, acestea se pot face atat prin intermediul unui apel telefonic, cat si printr-un mesaj la adresa de pe site. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 100 de lei. 

Ratingul pozitiv pe care l-a obtinut centrul medical Mercury dupa mai multe recenzii scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici, inclusiv pe partea de pediatrie. Experienta placuta de care au parte atat parintii, cat si copiii ii determina pe multi dintre acestia sa se intoarca la cabinet. 

3. Routine Med 

Cea de-a treia clinica la care ii pot programa parintii pe cei mici pentru o consultatie sau un control efectuat de un pediatru bine pregatit din Tulcea este Routine Med. Centrul medical are ca obiectiv sa asigure o gama diversificata de servicii tuturor pacientilor care au nevoie de sprijin din acest punct de vedere. De ramura de pediatrie se ocupa Dr. Sali Seila, medic specialist. Serviciile variaza de la monitorizarea dezvoltarii copilului la diagnosticarea si tratarea a diverse probleme de sanatate. Parintii pot opta pentru serviciile acestui centru si in scopul de a obtine informatii utile despre alimentatia pe grupe de varsta. Centrul organizeaza in mod periodic campanii de informare, in cadrul carora pacientii pot beneficia de servicii medicale la preturi reduse. Un alt aspect important este faptul ca Routine Med dispune de propriul sau laborator de analize. 

Cu privire la pretul consultatiei de pediatrie, acesta este de 200 de lei. 

Mai multi parinti au trecut pragul clinicii Routine Med de-a lungul timpului, iar experienta de care au avut parte a fost una foarte pozitiva. Personalul este amabil, profesionist si atent la nevoile pacientului, ceea ce duce la o solutionare prompta a problemelor de sanatate. Totusi, trebuie mentionat faptul ca programarile nu sunt mereu respectate si uneori sunt chiar anulate. Au existat si neintelegeri din cauza personalului nepregatit de la receptie. 

Concluzii

In cele din urma, daca intentionezi sa il duci pe cel mic la un consult de specialitate cu un medic pediatru in Tulcea, clinicile si centrele prezentate in randurile anterioare iti stau la dispozitie. In cadrul lor isi desfasoara activitatea specialisti cu experienta in domeniu, care dispun de cunostintele necesare pentru a-i oferi copilului tau un plan de tratament cat mai potrivit.