Meniu

Pediatrie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai copii, poate stii cat de dificil este sa gasesti pentru ei un medic bun, astfel ca poti alege un pediatru din Valcea din clasamentul pe care il vei descoperi mai jos in acest articol. Oamenii cauta in special ca medicul copiilor lor sa fie un profesionist cu o vasta experienta in domeniu, care comunica eficient si care este la curent cu noile tendinte si tratamente din pediatrie.

Si in Ramnicu Valcea poti gasi un astfel de specialist, care se ocupa cu diagnosticarea, monitorizarea si gestionarea problemelor medicale ce apar la persoanele de pana in 18 ani. La pediatru se fac si vaccinari, se dobandesc rutine sanatoase de igiena si alimentatie in cazul copiilor si se pot depista eventualele probleme in stadii incipiente. Asadar, daca esti in cautarea unui pediatru in Valcea, ramai sa vezi unde il gasesti. 

Cat costa o consultatie la pediatru in Valcea?

Consultatia la un medic pediatru in Valcea are tarife diferite, in functie de clinica, de nivelul de pregatire si de alte aspecte. Tabelul de mai jos iti poate oferi informatii relevante in acest sens. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bogdan Lilea
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic pediatru cu experienta
 • Tratamente injectabile sau perfuzabile
 • Evaluare medicala pentru prescolari
 • Controale periodice sugari
 • Buna comunicare in cabinet si la telefon
 • Suport pentru o dezvoltare emotionala armonioasa
Clinica Doinamed
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medic pediatru cu experienta
 • Consultatii si tratamente pentru sugari, copii si adolescenti
 • Servicii gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Personal amabil si prompt la receptie
 • Locatie accesibila
 • Urgente pediatrice
MedLife
230 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 230 Ron
 • Medic chirurg pediatru
 • Consultatii si controale
 • Numeroase tratamente chirurgicale sau nechirurgicale
 • Diverse specialitati medicale
 • Unele servicii sunt decontate de CAS
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce medic pediatru din Valcea alegi pentru copilul tau?

In continuare vei descoperi cel putin un medic pediatru bun in Valcea la care sa-ti programezi copilul pentru o vizita medicala, indiferent daca este una de rutina sau are simptome precum: dureri, eruptii cutanate, reactii alergice, iritabilitate si schimbari de comportament, probleme de respiratie, simptome gastroeintestinale.

1. Dr. Bogdan Lilea

Cabinetul medicului pediatru dr. Bogdan Lilea este situat in Ramnicu Valcea, iar in cadrul sau sunt puse la dispozitie consultatii si tratamente pentru copii de toate varstele. Printre serviciile oferite se afla si evaluare medicala pentru prescolari si pentru sugari. In cabinet se administreaza si tratamente intravenos sau intramuscular, in cele mai bune conditii de igiena si siguranta. In plus, medicul ofera si sprijin pentru copii si parintii lor, in privinta unei dezvoltari armonioase pe parte emotionala si comportamentala.

Pretul unei consultatii la acest medic pediatru din Valcea este de 150 de lei.

Parintii din Ramnicu Valcea care au mers cu cei mici la acest medic pediatru declara ca dr. Lilea este, in primul rand, un profesionist, cautand solutiile cele mai eficiente pentru tratarea copiilor. Faptul ca medicul raspunde cu promptitudine la telefon ori de cate ori i se solicita ajutorul este foarte important pentru ei, oferindu-le incredere si siguranta in momentele dificile in care apar diverse probleme medicale la cei mici.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Lilea
Vezi Pareri

2. Clinica Doinamed Nord

Poti gasi servicii de pediatrie in Ramnicu Valcea si la Clinica Doinamed Nord. Dr. Lilia Morosanu isi desfasoara activitatea in acest cabinet, oferind ingrijiri pentru sugari, copii si adolescenti. Printre afectiunile si problemele comune tratate de echipa Doinamed in randul celor mici se numara: infectii ale urechii, alergii si astm, raceala si gripa, leziuni sportive, streptococ, boala mana, gura, picior. In cabinet isi gasesc rezolvare atat cazurile urgente, cat si evaluarile periodice pentru mentinerea sanatatii copiilor. Multe dintre serviciile oferite la clinica Doinamed Nord sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere, fiind decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Pretul unei consultatii de pediatrie este de 170 de lei.

Printre lucrurile de care pacientii s-au declarat cel mai multumiti se afla diversitatea serviciilor medicale din cadrul clinicii. De asemenea, oamenii mai precizeaza ca medicii de la Doinamed Nord sunt bine pregatiti, personalul de la receptie este prompt, iar locatia este accesibila.

3. MedLife

La Hyperclinica MedLife Valcea vei gasi un medic specialist in chirurgie pediatrica la care te poti prezenta cu copilul pentru consultatii, dar si pentru diverse proceduri de tratament. Medicul efectueaza excizii de leziuni, excizii ale unghiei incarnate, debridare arsuri, imobilizare atela gipsata, incizii, pansamente, scos fire sutura, sectionarea frenului lingual scurt, suturi plagi, testarea sensibilitatii la diverse substante, tratamentul granulomului ombilical, sinechie balano-preputiala. Clinica a fost inaugurata in anul 2016 si in cadrul sau functioneaza multe alte cabinete, pe langa pediatrie: alergologie, dermatologie, ginecologie, pneumologie, neurochirurgie, cardiologie, oftalmologie, endocrinologie etc.

Pretul unei consultatii este de 230 de lei, iar pentru o consultatie de urgenta tariful este de 345 lei.

Valcenii care au ajuns la aceasta clinica medicala privata din diverse motive au, in cea mai mare parte, o opinie pozitiva despre ea. Pacientii sustin ca au remarcat diversitatea serviciilor, faptul ca multe dintre consultatii si investigatii sunt decontate de CAS si ca personalul medical este foarte bine pregatit. Pe langa toate aceste aspecte pozitive, sunt si unele mai putin placute de catre persoanele care au trecut pragul clinicii, cum ar fi ca nu se respecta programarile si ca din acest motiv timpul de asteptare este mare si se creeaza aglomeratie.

Concluzii

Cele mai cautate calitati la un pediatru din Valcea sunt profesionalismul, experienta si ingrijirea de inalta calitate acordata micilor pacienti. In cele trei clinici din Ramnicu Valcea prezentate in acest articol sunt medici cu experienta, care sunt apreciati pentru calitatile profesionale si umane. In plus, cabinetele respective au dotari moderne, iar pe langa consultatii, mai pun la dispozitie si diverse investigatii si tratamente.