Meniu

Pediatrie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prima vizita la medic reprezinta un pas important din viata unui copil, iar daca esti in cautarea unui pediatru in Vaslui care sa te ajute in acest sens, articolul de fata iti pune la dispozitie trei clinici din oras la care poti apela. In cadrul lor isi desfasoara activitatea medici cu experienta, care dispun de cunostintele necesare pentru a-i oferi celui mic un tratament cat mai potrivit.

De asemenea, daca nu reusesti sa gasesti medicul ideal in Vaslui, ai oricand sansa de a te reorienta catre una din clinicile din orasele invecinate. Exista posibilitatea ca acolo sa beneficiezi de un portofoliu de servicii mai variat ca aici, insa n-ar trebui sa treci cu vederea optiunile pe care orasul ti le pune la dispozitie. In schimb, ideal este sa te informezi foarte bine inainte de a lua o decizie.

Cat costa o consultatie la un pediatru in Vaslui?

Pretul consultatiei la un medic pediatru din Vaslui poate sa fie mai mare sau mai mic, in functie de clinica aleasa pentru efectuarea acesteia. In scopul de a-ti oferi o privire de ansamblu, am inclus in tabelul de mai jos tarifele practicate in cadrul mai multor cabinete din oras. Tine cont de aceste diferente de pret, pentru a alege clinica potrivita bugetului tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Medclinic
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de specializari
 • Diverse pachete de servicii
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Clinica Recumed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Program flexibil
 • Laborator propriu de analize
 • Laborator propriu de imagistica
 • Programarile nu sunt respectate
 • Aglomeratie
Dr. Tamara Antoniu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Laborator de analize
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti gasi un pediatru in Vaslui

Pentru crearea topului de mai jos au fost selectate trei clinici la care poti gasi un pediatru, in orasul Vaslui. Fiecare item este insotit de o scurta descriere, care consta in informatii utile in ceea ce priveste activitatea profesionala a clinicii respective. Exista si cate un paragraf special dedicat experientelor prin care au trecut parintii care au ales sa-si programeze copiii la acesti medici.

1. Medclinic 

Prima optiune in materie de pediatrie in Vaslui este centrul medical Medclinic. Aici, parintii o pot gasi pe Dr. Geanina Madalina Besliu, medic specialist in pediatrie, care a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi. Una din competentele sale este nefrologia pediatrica. Tot aici isi desfasoara activitatea si Dr. Andreea Raluca Todirascu. Clinica pune la dispozitia persoanelor interesate doua pachete de servicii de pediatrie: cel alcatuit din consultatia de specialitate si ecografia abdominala si pachetul in care consultul este insotit de o ecografie abdomino-pelvina. Programul centrului este unul flexibil, acesta fiind deschis de luni pana vineri, intre orele 7 si 21, iar sambata, intre 8 si 14. Astfel, parintii ii pot programa pe copii oricand le este mai comod. Programarile se pot face foarte usor prin intermediul platformei online.

Pretul consultatiei initiale este de 180 de lei.

Printre aspectele apreciate in mod deosebit de persoanele care au optat pentru serviciile centrului medical Medclinic se numara profesionalismul, pregatirea in domeniu si amabilitatea personalului medical. Toate acestea ii determina pe oameni sa revina la centru, alaturi de copii, de fiecare data cand acestia au nevoie de sprijin medical.

Vezi parerile pacientilor despre Medclinic 
Vezi Pareri

2. Clinica Recumed 

Urmatoarea clinica la care parintii isi pot programa copiii in scopul ca acestia sa beneficieze de expertiza unui pediatru priceput este Recumed din Vaslui. De aceasta ramura de servicii se ocupa profesionisti cu o ampla experienta in domeniu, precum Prof. Dr. Iordache Constantin si Dr. Irina Mihaela Jitaru, medici primari in pediatrie. Tot aici isi desfasoara activitatea si Dr. Catalin Prazaru, medic specialist in neurologie pediatrica. Serviciile prestate in cadrul clinicii includ ecografia abdomino-pelvina, tratamentele perfuzabile si vaccinarile optionale. Cu privire la programul clinicii, aceasta este deschisa in intervalul 7:30-20:30 de luni pana vineri, iar sambata, pana la 14:30. Clinica dispune de propriul sau laborator de analize si de imagistica.

O consultatie de specialitate costa 250 de lei.

Experienta placuta de care mai multe persoane au avut parte in cadrul clinicii Recumed se datoreaza personalului de top, care da dovada de amabilitate si rabdare. Medicii fac tot posibilul sa ofere informatii utile, pe intelesul pacientilor, indiferent de varsta acestora. In acelasi timp, oamenii au atras atentia asupra programarilor care nu sunt mereu respectate.

3. Dr. Tamara Eugenia Antoniu 

Ultimul cabinet de pe lista ii apartine medicului pediatru specialist din Vaslui, Dr. Tamara Eugenia Antoniu, care si-a efectuat studiile in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi. Gama de servicii de pediatrie la care au acces pacientii cabinetului include monitorizarea dezvoltarii normale a copilului, recomandari privind alimentatia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute etc. Tot in scop diagnostic se pot efectua diverse analize de laborator. Programarile se fac printr-un apel telefonic.

Pretul consultatiei de pediatrie este de 200 de lei.

Parintii care au apelat la serviciile cabinetului Dr. Tamara Eugenia au apreciat in mod deosebit rabdarea medicului. Explicatiile pe care le ofera sunt usor de inteles, iar atmosfera creata in cadrul cabinetului este una placuta, in care toti pacientii se pot relaxa. Dedicarea si implicarea sunt motivele principale pentru care oamenii recomanda serviciile acestui cabinet.

Concluzii

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile unui medic pediatru din orasul Vaslui este sa alegi una din clinicile prezentate in randurile de mai sus si sa-l programezi pe cel mic la o consultatie. Pe baza informatiilor obtinute in urma acesteia, medicul va putea oferi recomandari utile si un plan de tratament, acolo unde este cazul.